moruniek Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Ostatnia część relacji z tej części podróży. Tym razem było rowerowo, dookoła zalewu. Oczywiście można jechać ścieżkami, nie widząc zbiornika, można poszukać własnej linii. Brzegi miejscami mocno wygrodzone i trafiają się niespodzianki. Sporo korzeni (ja to lubię). Czasem tak. Czasem trafiają się zastoiska wodne. W innych miejscach sporo piachu. Bywa widokowo. Po zalewie pływają kaczki. Czasem też inne jednostki pływające się trafiają. Czasem betonowo. W niektórych miejscach zalew kwitnie w najlepsze. Moje dzieci podążają moim śladem. Rower pozuje do zdjęć. Tu na tle Pilicy. I jeszcze jedno widokowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Cześć Ostatnie zdjęcie jest niemal szokujące - odpływ??? 🙂 Krzysztofie czy Ty jutro już bedziesz w domu? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Ostatnie zdjęcie jest niemal szokujące - odpływ??? 🙂 Krzysztofie czy Ty jutro już bedziesz w domu? Pozdro Cześć, cytuj mnie bo nie widzę, że do mnie piszesz. Jestem już w domu. p.s. A w sobotę jadę dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Teraz, moruniek napisał: Cześć, cytuj mnie bo nie widzę, że do mnie piszesz. Jestem już w domu. p.s. A w sobotę jadę dalej. Cześć Ok. Nie chciałem cytować ze zdjęciami a nie chciało mi się wycinać. Jutro 17.30-18.00 Jupiter, taki pomysł. Jakbyś chciał to daj sygnał bo może być zła pogoda. A jak nie - skoro jedziecie dalej - to bawcie się super Krzychu. Aha - jest rozmowa a propos spotkania w Zwardoniu w marcu. Nie masz wyboru niestety. Po prostu jedziesz. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Ostatni tydzień wakacji spędziliśmy dość intensywnie. Z Internetem było nieco gorzej, czasu też brakowało, więc relację zdam dziś i w kolejnych dniach. Pływaliśmy. Dużo pływaliśmy. Jeździliśmy konno. Odkrywaliśmy nowe (stare) miejsca w Puszczy Augustowskiej. Widok z tego mostku. W drugą stronę. Kopaliśmy doły. Bardzo dużo jeździliśmy rowerami. Odwiedzając nowe i stare miejscówki. c.d.n. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2023 Dużo jeździliśmy na rowerach. Trafiały się w lesie gustowne stojaki. Łabędzie jakże smakowicie wyglądają. Tu się chowaliśmy przed słońcem. Było nam dobrze. Dlaczego Białe nazywa się Białe. Zwiedzaliśmy. Ścieżka dydaktyczna cd. Trafiają się okopy. Pomniki. Dużo pływaliśmy. c.d.n. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 Cze Krzysiu, dzieciaki do szkoły idą w październiku? Bo po takich intensywnych wakacjach to musza odpocząć 😉. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 7 minutes ago, Marcos73 said: Cze Krzysiu, dzieciaki do szkoły idą w październiku? Bo po takich intensywnych wakacjach to musza odpocząć 😉. pozdrawiam Ale tylko do listopada, bo potem to już wypadałoby się do sezonu przymierzyć 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 56 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Krzysiu, dzieciaki do szkoły idą w październiku? Bo po takich intensywnych wakacjach to musza odpocząć 😉. pozdrawiam Cześć A piesek zapadnie w sen zimowy na 4 miechy... Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 11 minut temu, Mitek napisał: Cześć A piesek zapadnie w sen zimowy na 4 miechy... Pozdro Chyba nie, po umaszczeniu sądzę że to polarny pies. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2023 13 godzin temu, Mitek napisał: Cześć A piesek zapadnie w sen zimowy na 4 miechy... Pozdro 12 godzin temu, Marcos73 napisał: Chyba nie, po umaszczeniu sądzę że to polarny pies. pozdrawiam Jest koncepcja by pojechał z nami na narty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2023 iszę z pamięci, mogę coś pomylić. Dziś kilka widokówek z naszych wypraw rowerowych. Plan zakładał, jedziemy na rowerach, dojeżdżamy do jeziora, kąpiemy się, jedziemy dalej, kąpiemy się. Jezioro Orle. Kanał Augustowski. Kładki pieszo-rowerowe nad Kanałem Augustowskim. Śluza Paniewo, jedyna 2 komorowa na Kanale Augustowskim. Jezioro Paniewo. Jezioro Orle raz jeszcze. Na koniec takie oto ostrzeżenie. c.d.n. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Dużo pływaliśmy. Moje dzieci też. Nie zawsze świeciło słońce, a my na rowerach. Odwiedziliśmy wiele interesujących miejsc. Urocze kapliczki. Infrastruktura turystyczna na duży plus. Widokowo jezioro Krzywe. Widokowo cd. jez. Kruglak. Mostek. Widok z niego na jezioro Krzywe. A tak się nazywa. c.d.n. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Ostatnie część relacji z tej podróży. Czasem niespodzianki na trasie przejazdu. Zazwyczaj jednak tak. Jezioro Mikaszewo. Śluza Perkuć. Śluza Przewieź. Poszukiwania kreta. Sporo miejsc do odpoczynku - Szlak Papieski. Czasem przerwa na popas. W Studzienicznej pyszne lody i dobra kawa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi