KrzysiekK Napisano 28 Lutego Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego Pozdrawiamy Leosiowo z Areny 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Marca Autor Udostępnij Napisano 12 Marca O takie cos mi dzis na fb wyskoczyło … pozdrawiam ❄️⛷️ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca (edytowane) 4 godziny temu, KrzysiekK napisał: O takie cos mi dzis na fb wyskoczyło … pozdrawiam ❄️⛷️ buziaki 😉 Edytowane 12 Marca przez .Beata. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Marca Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 26 minut temu, .Beata. napisał: buziaki 😉 pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu Tak że tego .. Wankowa 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 13 minut temu, KrzysiekK napisał: Tak że tego .. Wankowa O kurde, a miałem trochę żal, że się nie wybrałem bo mi plecy wysiadły… Mgła, więc pewnie jazda w zupie? Edytowane 13 godzin temu przez herbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Cześć O... a my byliśmy w Waszych rejonach wczoraj i przedwczoraj ale poświęciliśmy czas sztuce i przyrodzie raczej. Sanok to bardzo lubiane przez nas miasteczko, ale byliśmy też w Jaśle i Jedliczu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, herbi napisał: O kurde, a miałem trochę żal, że się nie wybrałem bo mi plecy wysiadły… Mgła, więc pewnie jazda w zupie? Około godziny była ta mgła a potem już całkiem nieźle. Śnieg godzinę twardy, potem odpuścił … całkiem niezłą wiosenna jazda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć O... a my byliśmy w Waszych rejonach wczoraj i przedwczoraj ale poświęciliśmy czas sztuce i przyrodzie raczej. Sanok to bardzo lubiane przez nas miasteczko, ale byliśmy też w Jaśle i Jedliczu... Pozdro Umówmy się może w ten sposób że dasz mi znać cokolwiek wcześniej że się wybierasz w moje strony. Wpadlibyście na kawkę alboco…. Wybierzcie się w nieco ładniejszą pogodę. Po Sanie można całkiem miło popływać kajakiem. Załatwię kogoś ze sprzętem. Drogi wzdłuż Sanu są przepiękne na rowery… polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, herbi napisał: O kurde, a miałem trochę żal, że się nie wybrałem bo mi plecy wysiadły… Mgła, więc pewnie jazda w zupie? Też mi powychodziły czary w mri kręgosłupa …. Jeździłem dzis z bolącym półdupkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, KrzysiekK napisał: Umówmy się może w ten sposób że dasz mi znać cokolwiek wcześniej że się wybierasz w moje strony. Wpadlibyście na kawkę alboco…. Wybierzcie się w nieco ładniejszą pogodę. Po Sanie można całkiem miło popływać kajakiem. Załatwię kogoś ze sprzętem. Drogi wzdłuż Sanu są przepiękne na rowery… polecam. Cześć Cel wyprawy do Sanoka był inny i zawsze ten sam - Beksiński. Kajak na jeden dzień to musi być celowana sprawa na jakiś przełomowy kawałek, cały sprzęt, dowóz, zebranie z wody itd. spora logistyka zazwyczaj. Dzięki serdeczne. Pozdrowienia serdeczne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Mitek napisał: Cześć Cel wyprawy do Sanoka był inny i zawsze ten sam - Beksiński. Kajak na jeden dzień to musi być celowana sprawa na jakiś przełomowy kawałek, cały sprzęt, dowóz, zebranie z wody itd. spora logistyka zazwyczaj. Dzięki serdeczne. Pozdrowienia serdeczne A no bo my na kajaki to tak rekreacyjnie tylko więc nie znamy realiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, KrzysiekK napisał: A no bo my na kajaki to koniec z nartami w tym sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: A no bo my na kajaki to tak rekreacyjnie tylko więc nie znamy realiów Cześć Realia są takie, że kajakiem spłynąć łatwo ale później trzeba jakoś dopłynąć pod górę. San przy takiej pogodzie na wiosnę sporo wody niesie więc mogłoby to być w ogóle niemożliwe. Zerkałem na ceny to Ci powiem, że są solidne - jedynka za dzień 150 pln - to takie ceny w naszych rejonach też panują. Ale patrzyłem tam na rzeczki i jest co robić tylko trzeba. Jest taki Sanoczek, oczywiście Wisłoka i Wisłok, Jasiołka - ale wiesz ja o tych rzeczkach nic nie wiem - czytam z mapy. Tu masz Jasiołkę - jest fajna zabawa: Ale Krzysiek u Was taka piękna wiosna i piękne krajobrazy, że nic nie trzeba robić. Zawsze w takich sytuacjach uzmysławiamy sobie, że jednak krajobraz mazowiecki jest... monotonny, eufemistycznie to nazywając. Pozdro Edytowane 3 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, Mitek napisał: Cześć Realia są takie, że kajakiem spłynąć łatwo ale później trzeba jakoś dopłynąć pod górę. San przy takiej pogodzie na wiosnę sporo wody niesie więc mogłoby to być w ogóle niemożliwe. Zerkałem na ceny to Ci powiem, że są solidne - jedynka za dzień 150 pln - to takie ceny w naszych rejonach też panują. Ale patrzyłem tam na rzeczki i jest co robić tylko trzeba. Jest taki Sanoczek, oczywiście Wisłoka i Wisłok, Jasiołka - ale wiesz ja o tych rzeczkach nic nie wiem - czytam z mapy. Tu masz Jasiołkę - jest fajna zabawa: Ale Krzysiek u Was taka piękna wiosna i piękne krajobrazy, że nic nie trzeba robić. Zawsze w takich sytuacjach uzmysławiamy sobie, że jednak krajobraz mazowiecki jest... monotonny, eufemistycznie to nazywając. Pozdro Ekstra. U mnie kajaki odpadają. Mój kręgosłup by wyzionął ducha. Nie usiedzę. Godzina to wyzwanie. Krajobrazy piękne ale … Górek też można mieć dość. 😉 Dzwoń jak będziesz odwiedzał te strony. Kojo też się znajdzie do spania … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: to koniec z nartami w tym sezonie ? Jest jeszcze pewien plan … ale szanse nie są optymistyczne. Wdzięczny (teraz moda na ,,wdzięczność,, 😆 ) jestem i tak za super sezon … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Mój kręgosłup by wyzionął ducha. Nie usiedzę. Godzina to wyzwanie Nie bagatelizuj tego, bo możesz pogorszyć (ja tak miałam) zasuwaj do lekarza i na rehabilitację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Ekstra. U mnie kajaki odpadają. Mój kręgosłup by wyzionął ducha. Nie usiedzę. Godzina to wyzwanie. Krajobrazy piękne ale … Górek też można mieć dość. 😉 Dzwoń jak będziesz odwiedzał te strony. Kojo też się znajdzie do spania … Cześć W kajaku siedzimy tylko teoretycznie - taka jest pozycja. Ale pływanie wymaga bardzo dużej aktywności i ruchliwości. Postrzeganie pływania kajakiem jako siedzenia to tak jakbyś postrzegał narciarstwo jako stanie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, zając napisał: Nie bagatelizuj tego, bo możesz pogorszyć (ja tak miałam) zasuwaj do lekarza i na rehabilitację. Działam. Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi