techset Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Doszedłem niestety do tych samych wniosków. W tym roku mieli szanse, przy lepszych systemach mieć otwarcie w grudniu. Później było ciepło, ale jakby naśnieżyli to śnieg mógłby się utrzymać. Niestety stok należy do państwowej firmy i raczej nie jest głównym źrodłem dochodu. Jeśli w ogóle jest. Przykład z zeszłego tygodnia, nażekali na brak mrozu, zimno zrobiło się w nocy a armatki odpalone koło 10 rano. Z lepszym systemem mogliby zebrać depozyty śniegu i przedłużać sezon maksymalnie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askala Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Wody nie mają pod dostatkiem, wręcz przeciwnie - pompy głębinowe i w tym jest największy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Dzisiaj na wieczornej kolejki po 1-3 min. Od 20 z marszu. Orczyk bez kolejki. Temp +3, troche kaszy na stoku ale trasa spoko przygotowana. Czynna tylko ta szersza część. Z dziwnych rzeczy to strasznie źle mi się jeździło, nie to, że coś z Kamieńskiem nie tak, tylko mi nic nie szło i już. Skąd sie to bierze? Heh... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Dzisiaj na wieczornej kolejki po 1-3 min. Od 20 z marszu. Orczyk bez kolejki. Temp +3, troche kaszy na stoku ale trasa spoko przygotowana. Czynna tylko ta szersza część. Z dziwnych rzeczy to strasznie źle mi się jeździło, nie to, że coś z Kamieńskiem nie tak, tylko mi nic nie szło i już. Skąd sie to bierze? Heh... Pzdr Jak się nie ma wody to się buduje zbiornik i można mieć wodę pod dostatkiem , kopalnia wylewa do rzeczki miliony litrów... Zresztą są firmy które projektują takie systemy z głową na karku np supersnow, To co jest na kamieńsku to śmiech w porównaniu do tego jaką firmą jest PGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Mogliby doinwestować ale wiadomo jak to jest. Kiedyś była jeszcze mowa o budowie ośrodka w Szczercowie, ale coś temat ucichł. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Dzisiaj wracałem z Katowic do domu, było mi po drodze, sprzęt miałem w aucie, z ciekawości podjechałem pod stok ok. 11.oo. Po 30 minutach nieudanych poszukiwań wolnego miejsca na zaparkowanie auta odpuściłem jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... akleiw Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Poniedziałek wieczorna jazda 18 - 21. Warunki świetne, twardy podkład, z wierzchu świeży sypki śnieg. W górnej części trasy 9 niewielkich muld . Otwarta jest tylko jedna, szersza trasa. Kolejka do wyciągu maks. 1 min. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... star Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Dziś fajne warunki z rana, jutro jeszcze może... Sporo różnych ludzi. Czujnosc zalecana. Stok dobrze przygotowany. PS. Ładne Fischer RC4 SC widziałem, co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Ładne Fischer RC4 SC widziałem, co sądzicie? Jeśli o nówkach mowa, to są w wypożyczalni na zakręcie, jak się wjeżdża na samym poczatku. Podobno testówki z przyszłego sezonu. Jeździłem na nich tydzień temu. Ffajne, żwawe. Byłem pewnie jedną z pierwszych osób, bo wyglądały jak nowe. Tak samo też jeździły, krawędzie super trzymały. Fajne narty, elastyczne, oddają w skręcie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Byłem we środę na porannym i były masakra kolejki do krzesełka ok.5 minut a może więcej bo ciężko było zjechać 4 razy na godzinę,ale warunki na stoku idealne i to mnie dziwiło ,że tyle osób czekało na dole a na stoku prawie pusto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Zawsze można przerzucić się na orczyk. Byłem cztery dni z rzędu. Dziś slalom dla górników. Wczoraj świetna jazda wieczorna bez deszczu nieratrakowane, luz. Dziś po ratraku mokro i mizernie, dało się jeździć, ale nie wiem ile ten śnieg wytrzyma. PS z ciekawostek spotkałem gościa z nartami hand made Suisse rtc r16 ponoć uni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 O rtc http://www.skimania.com.pl/rtc-ski-swiss-handmade-ski-t516.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Zawsze można przerzucić się na orczyk. Byłem cztery dni z rzędu. Dziś slalom dla górników. Wczoraj świetna jazda wieczorna bez deszczu nieratrakowane, luz. Dziś po ratraku mokro i mizernie, dało się jeździć, ale nie wiem ile ten śnieg wytrzyma. PS z ciekawostek spotkałem gościa z nartami hand made Suisse rtc r16 ponoć uni. Orczyk również zapchany i sporo osób uczących się więc nawet nie podjeżdżałem tam Liczę pojeździć w przyszłym tygodniu na wieczornej jeździe ,ale pogody chyba nie za specjalne i zostanie Białka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 I tak stałem się spece od tej górki - 5 dni z rzędu, dziś prawie beton, do asekuranckiej jazdy mastery się nie nadają, na szczęście z czasem się bujnąlem. Nie wiem jak długo śnieg wytrzyma, dzis przetarcia, poprosiłem o oznaczenie, komentarz że nie mają siatek ale w końcu dwie postawili. Twardo z rana, pewno lepiej wieczorem... Ale wtedy pewno breja... Czekam na powrót na Dolny Śląsk... W weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jakby ktoś dzisiaj szusował niech napisze jak warunki bo mam ochotę jechać ,bo chyba to ostatni moment Chyba ,że ktoś zna lepsze prognozy i to nie koniec zimy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jakby ktoś dzisiaj szusował niech napisze jak warunki bo mam ochotę jechać ,bo chyba to ostatni moment Chyba ,że ktoś zna lepsze prognozy i to nie koniec zimy ?? http://www.skiforum....ańskiej-agencji "Never Say Never" - tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Dziś było super, twardo, ale przyproszone śniegiem wczoraj i dziś, ratrak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dziś zaskakująco twardo, lepiej niż w Czarnej Górze. Jutro jadę z rana, przed deszczem zdążę może. Nowe buty Rossi komfortowe nie są ale ładnie się prowadzą no i nóg nie poscieralem co najważniejsze, raz zjechalem na otwartych klamerkach i nie zauważyłem - tak trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dziś zaskakująco twardo, lepiej niż w Czarnej Górze. Jutro jadę z rana, przed deszczem zdążę może. Nowe buty Rossi komfortowe nie są ale ładnie się prowadzą no i nóg nie poscieralem co najważniejsze, raz zjechalem na otwartych klamerkach i nie zauważyłem - tak trzymają. Wytrzyma to myślisz do niedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Ciężko wyrokowac, deszcze niespokojne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Władze twierdzą że do niedzieli będzie można pojeździć. Dziś twardo jak trza. Przetarc sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Dzięki, może uda się obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Kiedy będziesz? Dziś świetnie, jutro pewno nie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Właśnie chyba jednak nie będę. Dopadło mnie choróbsko ale w tej sytuacji Kamieńsk ucieknie. Planowałem na jutro ehh. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Właśnie chyba jednak nie będę. Dopadło mnie choróbsko ale w tej sytuacji Kamieńsk ucieknie. Planowałem na jutro ehh. Pzdr A ja bylem znowu, ale dziś już za ciepło, więc gorzej, choć z samego rana lepiej. Banda z Opoczna na fisowskich slalomkach, rossi szalała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Pozostałe regiony Góra Kamieńsk
techset Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Mogliby doinwestować ale wiadomo jak to jest. Kiedyś była jeszcze mowa o budowie ośrodka w Szczercowie, ale coś temat ucichł. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Dzisiaj wracałem z Katowic do domu, było mi po drodze, sprzęt miałem w aucie, z ciekawości podjechałem pod stok ok. 11.oo. Po 30 minutach nieudanych poszukiwań wolnego miejsca na zaparkowanie auta odpuściłem jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akleiw Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Poniedziałek wieczorna jazda 18 - 21. Warunki świetne, twardy podkład, z wierzchu świeży sypki śnieg. W górnej części trasy 9 niewielkich muld . Otwarta jest tylko jedna, szersza trasa. Kolejka do wyciągu maks. 1 min. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Dziś fajne warunki z rana, jutro jeszcze może... Sporo różnych ludzi. Czujnosc zalecana. Stok dobrze przygotowany. PS. Ładne Fischer RC4 SC widziałem, co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Ładne Fischer RC4 SC widziałem, co sądzicie? Jeśli o nówkach mowa, to są w wypożyczalni na zakręcie, jak się wjeżdża na samym poczatku. Podobno testówki z przyszłego sezonu. Jeździłem na nich tydzień temu. Ffajne, żwawe. Byłem pewnie jedną z pierwszych osób, bo wyglądały jak nowe. Tak samo też jeździły, krawędzie super trzymały. Fajne narty, elastyczne, oddają w skręcie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Byłem we środę na porannym i były masakra kolejki do krzesełka ok.5 minut a może więcej bo ciężko było zjechać 4 razy na godzinę,ale warunki na stoku idealne i to mnie dziwiło ,że tyle osób czekało na dole a na stoku prawie pusto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Zawsze można przerzucić się na orczyk. Byłem cztery dni z rzędu. Dziś slalom dla górników. Wczoraj świetna jazda wieczorna bez deszczu nieratrakowane, luz. Dziś po ratraku mokro i mizernie, dało się jeździć, ale nie wiem ile ten śnieg wytrzyma. PS z ciekawostek spotkałem gościa z nartami hand made Suisse rtc r16 ponoć uni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 O rtc http://www.skimania.com.pl/rtc-ski-swiss-handmade-ski-t516.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Zawsze można przerzucić się na orczyk. Byłem cztery dni z rzędu. Dziś slalom dla górników. Wczoraj świetna jazda wieczorna bez deszczu nieratrakowane, luz. Dziś po ratraku mokro i mizernie, dało się jeździć, ale nie wiem ile ten śnieg wytrzyma. PS z ciekawostek spotkałem gościa z nartami hand made Suisse rtc r16 ponoć uni. Orczyk również zapchany i sporo osób uczących się więc nawet nie podjeżdżałem tam Liczę pojeździć w przyszłym tygodniu na wieczornej jeździe ,ale pogody chyba nie za specjalne i zostanie Białka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 I tak stałem się spece od tej górki - 5 dni z rzędu, dziś prawie beton, do asekuranckiej jazdy mastery się nie nadają, na szczęście z czasem się bujnąlem. Nie wiem jak długo śnieg wytrzyma, dzis przetarcia, poprosiłem o oznaczenie, komentarz że nie mają siatek ale w końcu dwie postawili. Twardo z rana, pewno lepiej wieczorem... Ale wtedy pewno breja... Czekam na powrót na Dolny Śląsk... W weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jakby ktoś dzisiaj szusował niech napisze jak warunki bo mam ochotę jechać ,bo chyba to ostatni moment Chyba ,że ktoś zna lepsze prognozy i to nie koniec zimy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jakby ktoś dzisiaj szusował niech napisze jak warunki bo mam ochotę jechać ,bo chyba to ostatni moment Chyba ,że ktoś zna lepsze prognozy i to nie koniec zimy ?? http://www.skiforum....ańskiej-agencji "Never Say Never" - tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Dziś było super, twardo, ale przyproszone śniegiem wczoraj i dziś, ratrak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dziś zaskakująco twardo, lepiej niż w Czarnej Górze. Jutro jadę z rana, przed deszczem zdążę może. Nowe buty Rossi komfortowe nie są ale ładnie się prowadzą no i nóg nie poscieralem co najważniejsze, raz zjechalem na otwartych klamerkach i nie zauważyłem - tak trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dziś zaskakująco twardo, lepiej niż w Czarnej Górze. Jutro jadę z rana, przed deszczem zdążę może. Nowe buty Rossi komfortowe nie są ale ładnie się prowadzą no i nóg nie poscieralem co najważniejsze, raz zjechalem na otwartych klamerkach i nie zauważyłem - tak trzymają. Wytrzyma to myślisz do niedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Ciężko wyrokowac, deszcze niespokojne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Władze twierdzą że do niedzieli będzie można pojeździć. Dziś twardo jak trza. Przetarc sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Dzięki, może uda się obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Kiedy będziesz? Dziś świetnie, jutro pewno nie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Właśnie chyba jednak nie będę. Dopadło mnie choróbsko ale w tej sytuacji Kamieńsk ucieknie. Planowałem na jutro ehh. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Właśnie chyba jednak nie będę. Dopadło mnie choróbsko ale w tej sytuacji Kamieńsk ucieknie. Planowałem na jutro ehh. Pzdr A ja bylem znowu, ale dziś już za ciepło, więc gorzej, choć z samego rana lepiej. Banda z Opoczna na fisowskich slalomkach, rossi szalała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Pozostałe regiony Góra Kamieńsk
kamil.k Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Byłem we środę na porannym i były masakra kolejki do krzesełka ok.5 minut a może więcej bo ciężko było zjechać 4 razy na godzinę,ale warunki na stoku idealne i to mnie dziwiło ,że tyle osób czekało na dole a na stoku prawie pusto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Zawsze można przerzucić się na orczyk. Byłem cztery dni z rzędu. Dziś slalom dla górników. Wczoraj świetna jazda wieczorna bez deszczu nieratrakowane, luz. Dziś po ratraku mokro i mizernie, dało się jeździć, ale nie wiem ile ten śnieg wytrzyma. PS z ciekawostek spotkałem gościa z nartami hand made Suisse rtc r16 ponoć uni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 O rtc http://www.skimania.com.pl/rtc-ski-swiss-handmade-ski-t516.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Zawsze można przerzucić się na orczyk. Byłem cztery dni z rzędu. Dziś slalom dla górników. Wczoraj świetna jazda wieczorna bez deszczu nieratrakowane, luz. Dziś po ratraku mokro i mizernie, dało się jeździć, ale nie wiem ile ten śnieg wytrzyma. PS z ciekawostek spotkałem gościa z nartami hand made Suisse rtc r16 ponoć uni. Orczyk również zapchany i sporo osób uczących się więc nawet nie podjeżdżałem tam Liczę pojeździć w przyszłym tygodniu na wieczornej jeździe ,ale pogody chyba nie za specjalne i zostanie Białka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 I tak stałem się spece od tej górki - 5 dni z rzędu, dziś prawie beton, do asekuranckiej jazdy mastery się nie nadają, na szczęście z czasem się bujnąlem. Nie wiem jak długo śnieg wytrzyma, dzis przetarcia, poprosiłem o oznaczenie, komentarz że nie mają siatek ale w końcu dwie postawili. Twardo z rana, pewno lepiej wieczorem... Ale wtedy pewno breja... Czekam na powrót na Dolny Śląsk... W weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jakby ktoś dzisiaj szusował niech napisze jak warunki bo mam ochotę jechać ,bo chyba to ostatni moment Chyba ,że ktoś zna lepsze prognozy i to nie koniec zimy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ReddyS Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jakby ktoś dzisiaj szusował niech napisze jak warunki bo mam ochotę jechać ,bo chyba to ostatni moment Chyba ,że ktoś zna lepsze prognozy i to nie koniec zimy ?? http://www.skiforum....ańskiej-agencji "Never Say Never" - tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Dziś było super, twardo, ale przyproszone śniegiem wczoraj i dziś, ratrak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dziś zaskakująco twardo, lepiej niż w Czarnej Górze. Jutro jadę z rana, przed deszczem zdążę może. Nowe buty Rossi komfortowe nie są ale ładnie się prowadzą no i nóg nie poscieralem co najważniejsze, raz zjechalem na otwartych klamerkach i nie zauważyłem - tak trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dziś zaskakująco twardo, lepiej niż w Czarnej Górze. Jutro jadę z rana, przed deszczem zdążę może. Nowe buty Rossi komfortowe nie są ale ładnie się prowadzą no i nóg nie poscieralem co najważniejsze, raz zjechalem na otwartych klamerkach i nie zauważyłem - tak trzymają. Wytrzyma to myślisz do niedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Ciężko wyrokowac, deszcze niespokojne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Władze twierdzą że do niedzieli będzie można pojeździć. Dziś twardo jak trza. Przetarc sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Dzięki, może uda się obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Kiedy będziesz? Dziś świetnie, jutro pewno nie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Właśnie chyba jednak nie będę. Dopadło mnie choróbsko ale w tej sytuacji Kamieńsk ucieknie. Planowałem na jutro ehh. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Właśnie chyba jednak nie będę. Dopadło mnie choróbsko ale w tej sytuacji Kamieńsk ucieknie. Planowałem na jutro ehh. Pzdr A ja bylem znowu, ale dziś już za ciepło, więc gorzej, choć z samego rana lepiej. Banda z Opoczna na fisowskich slalomkach, rossi szalała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 I tak stałem się spece od tej górki - 5 dni z rzędu, dziś prawie beton, do asekuranckiej jazdy mastery się nie nadają, na szczęście z czasem się bujnąlem. Nie wiem jak długo śnieg wytrzyma, dzis przetarcia, poprosiłem o oznaczenie, komentarz że nie mają siatek ale w końcu dwie postawili. Twardo z rana, pewno lepiej wieczorem... Ale wtedy pewno breja... Czekam na powrót na Dolny Śląsk... W weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jakby ktoś dzisiaj szusował niech napisze jak warunki bo mam ochotę jechać ,bo chyba to ostatni moment Chyba ,że ktoś zna lepsze prognozy i to nie koniec zimy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReddyS Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jakby ktoś dzisiaj szusował niech napisze jak warunki bo mam ochotę jechać ,bo chyba to ostatni moment Chyba ,że ktoś zna lepsze prognozy i to nie koniec zimy ?? http://www.skiforum....ańskiej-agencji "Never Say Never" - tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Dziś było super, twardo, ale przyproszone śniegiem wczoraj i dziś, ratrak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dziś zaskakująco twardo, lepiej niż w Czarnej Górze. Jutro jadę z rana, przed deszczem zdążę może. Nowe buty Rossi komfortowe nie są ale ładnie się prowadzą no i nóg nie poscieralem co najważniejsze, raz zjechalem na otwartych klamerkach i nie zauważyłem - tak trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dziś zaskakująco twardo, lepiej niż w Czarnej Górze. Jutro jadę z rana, przed deszczem zdążę może. Nowe buty Rossi komfortowe nie są ale ładnie się prowadzą no i nóg nie poscieralem co najważniejsze, raz zjechalem na otwartych klamerkach i nie zauważyłem - tak trzymają. Wytrzyma to myślisz do niedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Ciężko wyrokowac, deszcze niespokojne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Władze twierdzą że do niedzieli będzie można pojeździć. Dziś twardo jak trza. Przetarc sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Dzięki, może uda się obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Kiedy będziesz? Dziś świetnie, jutro pewno nie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Właśnie chyba jednak nie będę. Dopadło mnie choróbsko ale w tej sytuacji Kamieńsk ucieknie. Planowałem na jutro ehh. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Właśnie chyba jednak nie będę. Dopadło mnie choróbsko ale w tej sytuacji Kamieńsk ucieknie. Planowałem na jutro ehh. Pzdr A ja bylem znowu, ale dziś już za ciepło, więc gorzej, choć z samego rana lepiej. Banda z Opoczna na fisowskich slalomkach, rossi szalała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Ciężko wyrokowac, deszcze niespokojne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Władze twierdzą że do niedzieli będzie można pojeździć. Dziś twardo jak trza. Przetarc sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Dzięki, może uda się obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Kiedy będziesz? Dziś świetnie, jutro pewno nie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Właśnie chyba jednak nie będę. Dopadło mnie choróbsko ale w tej sytuacji Kamieńsk ucieknie. Planowałem na jutro ehh. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Właśnie chyba jednak nie będę. Dopadło mnie choróbsko ale w tej sytuacji Kamieńsk ucieknie. Planowałem na jutro ehh. Pzdr A ja bylem znowu, ale dziś już za ciepło, więc gorzej, choć z samego rana lepiej. Banda z Opoczna na fisowskich slalomkach, rossi szalała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność