Jan Napisano Poniedziałek o 15:02 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:02 21 minut temu, grimson napisał: wbijam na nocne. udokumentuj V max 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 08:45 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:45 Widok z autostrady A1 na Górę Kamieńsk: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 13:24 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:24 (edytowane) Inauguracja z rana. Buty za duże, ale za to powietrze zdrowe. Slalomka do nauki. Fazy skrętu nie księżyca. Edytowane Czwartek o 13:28 przez star 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 17:57 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:57 Start 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Czwartek o 18:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:25 Jeździłbym 😉 Jak to wygląda Panowie? Dociągną do ferii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 18:30 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:30 (edytowane) 5 minut temu, SzymQ napisał: Jeździłbym 😉 Jak to wygląda Panowie? Dociągną do ferii ? Spokojnie. Next week to duże mrozy na miejscu, jeszcze dosnieza maja plan kręcić do marca Edytowane Czwartek o 18:30 przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 20:51 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:51 Uczciwie pojezdzone na Górze Kamieńsk. Na miejscu plus 2 st, parking prawie pełen. Dużo aut z Łodzi oraz okolic, plus kilka sztuk z Czestochowy. Oraz parę blach z Wawy. Na dole wszystko otwarte: restauracja, wypożyczalnie, szkoła narciarska. Warun: na górze miękki śnieg i odsypy, pod spodem twardo. Kolejki: do kanapy na bieżąco, max stałem 2 min. Do orczyka na bieżąco. Gora Kamieńsk przygotowuje także prawa stronę stoku, patrząc z kanapy. Stoją tam armatki oraz pryzmy śniegu. Dzis było na spokojnie, pojezdzone z elementami doskonalenia jazdy na wprost. Góra bardziej stroma, środek i dół już niebieski. Śnieg na wyplaszczeniach hamujący. Jutro wejdzie film na YT. W kolejnym tyg idą 2 cyfrowe mrozy, jak dobrze pójdzie wyciągnę R30. Dziś używane były miękkie Kastle. Sports Tracker wypluł w totalu 22.8km, czas 2 godz 4 min, v max 63.4km/godz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 21:04 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:04 10 minut temu, grimson napisał: z elementami doskonalenia jazdy na wprost. no niestety przy takich luźnych ciuchach trudno jest poprawić prędkość ze względu na opór powietrza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Piątek o 18:25 Udostępnij Napisano Piątek o 18:25 Dziś narty przygotowane wzorcowo by Brunner pamiętają. Buty Flex 70 za duże, ale skarpeta podwójna i wkładki nowe sidas. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 21:05 Udostępnij Napisano Piątek o 21:05 Wchodzi film z wczorajszych nocnych jazd. Są elementy doskonalenia jazdy na wprost: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 21:18 Udostępnij Napisano Piątek o 21:18 11 minut temu, grimson napisał: Są elementy doskonalenia jazdy na wprost: jak Twój filmik odlądałem to Google mi taki, też fajny zaproponował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 21:24 Udostępnij Napisano Piątek o 21:24 5 minut temu, Jan napisał: jak Twój filmik odlądałem to Google mi taki, też fajny zaproponował francuska Białka? a fe, czuję obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Piątek o 21:30 Udostępnij Napisano Piątek o 21:30 23 minuty temu, grimson napisał: Wchodzi film z wczorajszych nocnych jazd. Są elementy doskonalenia jazdy na wprost: Na taką jazdę nie chciało by mi się orczykiem wjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 21:39 Udostępnij Napisano Piątek o 21:39 8 minut temu, Edwin napisał: Na taką jazdę nie chciało by mi się orczykiem wjeżdżać. i słusznie, 7 min orczykiem w górę, 1 min w dół, po mokrym i hamującym śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Piątek o 22:26 Udostępnij Napisano Piątek o 22:26 44 minuty temu, grimson napisał: i słusznie, 7 min orczykiem w górę, 1 min w dół, po mokrym i hamującym śniegu. Źle się wyraziłem. Chciałem powiedzieć,w ten sposób zjeżdżać ,jak Ty to robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 06:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:51 8 godzin temu, Edwin napisał: Źle się wyraziłem. Chciałem powiedzieć,w ten sposób zjeżdżać ,jak Ty to robisz. Każdy sposób na zjazd jest dobry. Jeśli mają wystąpić elementy doskonalenia jazdy na wprost, to dlaczego nie? w końcu: - kontrolowałem tor jazdy - nie stanowiłem zagrożenia na stoku - przewidywałem sytuację - dostosowałem styl jazdy do panujących warunków brzmi jak narciarz kompletny, w skali forum 9/10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 06:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:55 3 minuty temu, grimson napisał: Każdy sposób na zjazd jest dobry. Jeśli mają wystąpić elementy doskonalenia jazdy na wprost, to dlaczego nie? w końcu: - kontrolowałem tor jazdy - nie stanowiłem zagrożenia na stoku - przewidywałem sytuację - dostosowałem styl jazdy do panujących warunków brzmi jak narciarz kompletny, w skali forum 9/10. prosimy o filmik instruktażowy w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 06:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:58 12 godzin temu, star napisał: Dziś narty przygotowane wzorcowo by Brunner pamiętają. Buty Flex 70 za duże, ale skarpeta podwójna i wkładki nowe sidas. Zrobisz sobie krzywdę i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 07:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:09 14 minut temu, Jan napisał: prosimy o filmik instruktażowy w Twoim wykonaniu Jest wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 07:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:52 41 minut temu, grimson napisał: Jest wyżej ten filmik przedstawia jedynie przebieg trasy na tej oślej łące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 08:29 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:29 36 minut temu, Jan napisał: ten filmik przedstawia jedynie przebieg trasy na tej oślej łące Wszystkie wymienione przeze mnie pkt możesz zobaczyć na filmie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 09:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:34 Godzinę temu, grimson napisał: Wszystkie wymienione przeze mnie pkt możesz zobaczyć na filmie zjeżdżasz na stojąco, w jednej ręce trzymasz kijki a w drugiej telefonujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 10:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:09 33 minuty temu, Jan napisał: zjeżdżasz na stojąco, w jednej ręce trzymasz kijki a w drugiej telefonujesz Widać jazdę na krawędzi, widać jazdę na wprost, jest hamowanie, zmiany kierunków jazdy, kontrola nad otoczeniem, i co najważniejsze- zadawanie szyku. nie znasz się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 11:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:44 Ludzi jak mrówków: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jeszcze wincyj mrówków: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi