Jan Napisano Poniedziałek o 15:02 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:02 21 minut temu, grimson napisał: wbijam na nocne. udokumentuj V max 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 08:45 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:45 Widok z autostrady A1 na Górę Kamieńsk: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 13:24 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:24 (edytowane) Inauguracja z rana. Buty za duże, ale za to powietrze zdrowe. Slalomka do nauki. Fazy skrętu nie księżyca. Edytowane Czwartek o 13:28 przez star 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 17:57 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:57 Start 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Czwartek o 18:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:25 Jeździłbym 😉 Jak to wygląda Panowie? Dociągną do ferii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 18:30 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:30 (edytowane) 5 minut temu, SzymQ napisał: Jeździłbym 😉 Jak to wygląda Panowie? Dociągną do ferii ? Spokojnie. Next week to duże mrozy na miejscu, jeszcze dosnieza maja plan kręcić do marca Edytowane Czwartek o 18:30 przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 20:51 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:51 Uczciwie pojezdzone na Górze Kamieńsk. Na miejscu plus 2 st, parking prawie pełen. Dużo aut z Łodzi oraz okolic, plus kilka sztuk z Czestochowy. Oraz parę blach z Wawy. Na dole wszystko otwarte: restauracja, wypożyczalnie, szkoła narciarska. Warun: na górze miękki śnieg i odsypy, pod spodem twardo. Kolejki: do kanapy na bieżąco, max stałem 2 min. Do orczyka na bieżąco. Gora Kamieńsk przygotowuje także prawa stronę stoku, patrząc z kanapy. Stoją tam armatki oraz pryzmy śniegu. Dzis było na spokojnie, pojezdzone z elementami doskonalenia jazdy na wprost. Góra bardziej stroma, środek i dół już niebieski. Śnieg na wyplaszczeniach hamujący. Jutro wejdzie film na YT. W kolejnym tyg idą 2 cyfrowe mrozy, jak dobrze pójdzie wyciągnę R30. Dziś używane były miękkie Kastle. Sports Tracker wypluł w totalu 22.8km, czas 2 godz 4 min, v max 63.4km/godz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 21:04 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:04 10 minut temu, grimson napisał: z elementami doskonalenia jazdy na wprost. no niestety przy takich luźnych ciuchach trudno jest poprawić prędkość ze względu na opór powietrza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Dziś narty przygotowane wzorcowo by Brunner pamiętają. Buty Flex 70 za duże, ale skarpeta podwójna i wkładki nowe sidas. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Wchodzi film z wczorajszych nocnych jazd. Są elementy doskonalenia jazdy na wprost: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, grimson napisał: Są elementy doskonalenia jazdy na wprost: jak Twój filmik odlądałem to Google mi taki, też fajny zaproponował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Jan napisał: jak Twój filmik odlądałem to Google mi taki, też fajny zaproponował francuska Białka? a fe, czuję obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 23 minuty temu, grimson napisał: Wchodzi film z wczorajszych nocnych jazd. Są elementy doskonalenia jazdy na wprost: Na taką jazdę nie chciało by mi się orczykiem wjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Edwin napisał: Na taką jazdę nie chciało by mi się orczykiem wjeżdżać. i słusznie, 7 min orczykiem w górę, 1 min w dół, po mokrym i hamującym śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 44 minuty temu, grimson napisał: i słusznie, 7 min orczykiem w górę, 1 min w dół, po mokrym i hamującym śniegu. Źle się wyraziłem. Chciałem powiedzieć,w ten sposób zjeżdżać ,jak Ty to robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, Edwin napisał: Źle się wyraziłem. Chciałem powiedzieć,w ten sposób zjeżdżać ,jak Ty to robisz. Każdy sposób na zjazd jest dobry. Jeśli mają wystąpić elementy doskonalenia jazdy na wprost, to dlaczego nie? w końcu: - kontrolowałem tor jazdy - nie stanowiłem zagrożenia na stoku - przewidywałem sytuację - dostosowałem styl jazdy do panujących warunków brzmi jak narciarz kompletny, w skali forum 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, grimson napisał: Każdy sposób na zjazd jest dobry. Jeśli mają wystąpić elementy doskonalenia jazdy na wprost, to dlaczego nie? w końcu: - kontrolowałem tor jazdy - nie stanowiłem zagrożenia na stoku - przewidywałem sytuację - dostosowałem styl jazdy do panujących warunków brzmi jak narciarz kompletny, w skali forum 9/10. prosimy o filmik instruktażowy w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, star napisał: Dziś narty przygotowane wzorcowo by Brunner pamiętają. Buty Flex 70 za duże, ale skarpeta podwójna i wkładki nowe sidas. Zrobisz sobie krzywdę i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Jan napisał: prosimy o filmik instruktażowy w Twoim wykonaniu Jest wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, grimson napisał: Jest wyżej ten filmik przedstawia jedynie przebieg trasy na tej oślej łące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Jan napisał: ten filmik przedstawia jedynie przebieg trasy na tej oślej łące Wszystkie wymienione przeze mnie pkt możesz zobaczyć na filmie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu Godzinę temu, grimson napisał: Wszystkie wymienione przeze mnie pkt możesz zobaczyć na filmie zjeżdżasz na stojąco, w jednej ręce trzymasz kijki a w drugiej telefonujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi