labas Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Dzisiaj jeździłem do południa, czynne wszystkie trasy, pogoda piękna, warunki bardzo dobre. Dziwne ale w tym sezonie bardzo dobrze robią trasy. Byłem już kilkanaście razy. Jestem pod wrażeniem. Nie ma dużo ludzi, ale PKL zapracował na to przez kilka ostatnich lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Warunki na Palenicy super, trasy idealnie zrobione, kolejek do wyciągu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Odwiedziłem dzisiaj Palenicę, trasy twarde, w nocy był mróz. Trasa jedynka (Fis) w kilku miejscach już zaczyna brakować śniegu. Trasa dwójka (rodzinna) była idealna, perfekcyjnie wyratrakowana. Ale najgorsze było to, że od otwarcia jeździłem sam - tylko ja na całej Palenicy, aż głupio było jeździć i po dwóch godzinach wyniosłem się ze stoku żeby ptaszkom nie przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Odwiedziłem dzisiaj Palenicę, trasy twarde, w nocy był mróz. Trasa jedynka (Fis) w kilku miejscach już zaczyna brakować śniegu. Trasa dwójka (rodzinna) była idealna, perfekcyjnie wyratrakowana. Ale najgorsze było to, że od otwarcia jeździłem sam - tylko ja na całej Palenicy, aż głupio było jeździć i po dwóch godzinach wyniosłem się ze stoku żeby ptaszkom nie przeszkadzać. Jak sądzisz dotrwa do przyszłego tygodnia, czy raczej koniec sezonu w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Raczej nie dotrwa, na mostku dosypują ręcznie śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... labas Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Palenica czynna, Szafranówka i rodzinna, warunki super. Ceny też pozostały z poprzedniego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... pawelb91 Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Dzisiaj warunki bardzo fajne, o 9 rano -7st., równo, w miarę twardo ale nie lodowo, dosypało trochę śniegu. Trochę wąsko naśnieżyli jedynkę od połowy, no ale otworzyli ją dopiero w drugiej połowie lutego... W całej stacji oprócz mnie jeździły 3 osoby. 4h poszusowane ze zniżką online Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Raczej nie dotrwa, na mostku dosypują ręcznie śnieg. Może jednak dotrwa-w piątek chciałem zahaczyć po drodze na Kasprowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Może jednak dotrwa-w piątek chciałem zahaczyć po drodze na Kasprowy? To był post z zeszłego sezonu. Do weekendu mróz więc warunki gorsze nie będą. Do Świąt może uda się dotrzymać, zależy jak ciepło będzie w przyszłym tygodniu. Przerwa konserwacyjna wyciągu od 3 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. Szkoda ,bo to całkiem niezła górka, jedynka jeśli jest naśnieżona i otwarta na całej szerokości jest rewelacyjna ,a niebieska też całkiem sympatyczna ,długa,oświetlona ,kilka lat temu spędziłem tam 3 dni i bardzo miło wspominam ,z resztą jak zawsze Szczawnicę. Obraz tej stacji nieco psuje końcowe wypłaszczenie i ten nieszczęsny mostek ,ale nie jest to aż tak uciążliwe. Szkoda ,bo Szczawnica dużo traci w okresie zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. W tym sezonie Palenica nie miała szczęścia,nawet MPA po raz pierwszy odwołano.Jak ktoś chce po stromym,polecam 5 na Jaworzynie,która przetrwała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Szkoda ,bo to całkiem niezła górka, jedynka jeśli jest naśnieżona i otwarta na całej szerokości jest rewelacyjna ,a niebieska też całkiem sympatyczna ,długa,oświetlona ,kilka lat temu spędziłem tam 3 dni i bardzo miło wspominam ,z resztą jak zawsze Szczawnicę. Obraz tej stacji nieco psuje końcowe wypłaszczenie i ten nieszczęsny mostek ,ale nie jest to aż tak uciążliwe. Szkoda ,bo Szczawnica dużo traci w okresie zimowym. Niezła górka ale totalnie kiepsko zarządzana, jak w tym sezonie były mrozy to nie śnieżyli bo nie było komendy z Zakopanego, jak przyszedł rozkaz żeby śnieżyć to zrobiła się odwilż-ale właśnie wtedy włączali armatki, woda się lała na stok ale rozkaz wykonany sumiennie. Fisowską trasę otworzyli w przedostatni dzień ferii. Gdyby nie letnie zarobki na przewożeniu turystów, już dawno by zbankrutowali. Szkoda mi tego stoku, bo mam go pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Jak z FISem? Naśnieżają? Może w tym roku uda się przygotować więcej niż połowę szerokości za przełamaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Ehhh, czyli standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Widzę, że trasa FIS w końcu czynna... Tylkow tym sezonie wprowadzili jakieś rezerwacje całej trasy pod treningi i w dniach 15-20 stycznia codziennie jest zamknięta do 11:30 i od 14. Bez sensu. Co w dalszym terminie nie wiadomo. Klientów to im nie przybędzie. Ciekawe jak szeroko jest naśnieżona... bo w ostatnich latach słabo to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Tylko jedź spokojnie i ich nie zawstydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Będzie ktoś z forum w niedzielę na eliminacjach MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nowy cennik na sezon 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Od wczoraj Palenica czynna - trasa rodzinna (II) i Szafranówka. Warunki dzisiaj bardzo dobre, stok ładnie przygotowany, twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... labas Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cześć Przy okazji Świąt Ci powiem... Dla mnie osoby Twojego pokroju są wzorem jak poświęcić się narciarskiej pasji. Nie kolekcjonowaniu metek, czy teoretyzowaniu o przewadze jednej SL nad drugą ale prawdziwej jeździe. Szczerze podziwiam i zazdroszczę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Palenica - Szczawnica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Raczej nie dotrwa, na mostku dosypują ręcznie śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Palenica czynna, Szafranówka i rodzinna, warunki super. Ceny też pozostały z poprzedniego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Dzisiaj warunki bardzo fajne, o 9 rano -7st., równo, w miarę twardo ale nie lodowo, dosypało trochę śniegu. Trochę wąsko naśnieżyli jedynkę od połowy, no ale otworzyli ją dopiero w drugiej połowie lutego... W całej stacji oprócz mnie jeździły 3 osoby. 4h poszusowane ze zniżką online Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Raczej nie dotrwa, na mostku dosypują ręcznie śnieg. Może jednak dotrwa-w piątek chciałem zahaczyć po drodze na Kasprowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Może jednak dotrwa-w piątek chciałem zahaczyć po drodze na Kasprowy? To był post z zeszłego sezonu. Do weekendu mróz więc warunki gorsze nie będą. Do Świąt może uda się dotrzymać, zależy jak ciepło będzie w przyszłym tygodniu. Przerwa konserwacyjna wyciągu od 3 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. Szkoda ,bo to całkiem niezła górka, jedynka jeśli jest naśnieżona i otwarta na całej szerokości jest rewelacyjna ,a niebieska też całkiem sympatyczna ,długa,oświetlona ,kilka lat temu spędziłem tam 3 dni i bardzo miło wspominam ,z resztą jak zawsze Szczawnicę. Obraz tej stacji nieco psuje końcowe wypłaszczenie i ten nieszczęsny mostek ,ale nie jest to aż tak uciążliwe. Szkoda ,bo Szczawnica dużo traci w okresie zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. W tym sezonie Palenica nie miała szczęścia,nawet MPA po raz pierwszy odwołano.Jak ktoś chce po stromym,polecam 5 na Jaworzynie,która przetrwała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Szkoda ,bo to całkiem niezła górka, jedynka jeśli jest naśnieżona i otwarta na całej szerokości jest rewelacyjna ,a niebieska też całkiem sympatyczna ,długa,oświetlona ,kilka lat temu spędziłem tam 3 dni i bardzo miło wspominam ,z resztą jak zawsze Szczawnicę. Obraz tej stacji nieco psuje końcowe wypłaszczenie i ten nieszczęsny mostek ,ale nie jest to aż tak uciążliwe. Szkoda ,bo Szczawnica dużo traci w okresie zimowym. Niezła górka ale totalnie kiepsko zarządzana, jak w tym sezonie były mrozy to nie śnieżyli bo nie było komendy z Zakopanego, jak przyszedł rozkaz żeby śnieżyć to zrobiła się odwilż-ale właśnie wtedy włączali armatki, woda się lała na stok ale rozkaz wykonany sumiennie. Fisowską trasę otworzyli w przedostatni dzień ferii. Gdyby nie letnie zarobki na przewożeniu turystów, już dawno by zbankrutowali. Szkoda mi tego stoku, bo mam go pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Jak z FISem? Naśnieżają? Może w tym roku uda się przygotować więcej niż połowę szerokości za przełamaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Ehhh, czyli standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Widzę, że trasa FIS w końcu czynna... Tylkow tym sezonie wprowadzili jakieś rezerwacje całej trasy pod treningi i w dniach 15-20 stycznia codziennie jest zamknięta do 11:30 i od 14. Bez sensu. Co w dalszym terminie nie wiadomo. Klientów to im nie przybędzie. Ciekawe jak szeroko jest naśnieżona... bo w ostatnich latach słabo to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Tylko jedź spokojnie i ich nie zawstydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Będzie ktoś z forum w niedzielę na eliminacjach MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nowy cennik na sezon 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Od wczoraj Palenica czynna - trasa rodzinna (II) i Szafranówka. Warunki dzisiaj bardzo dobre, stok ładnie przygotowany, twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... labas Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cześć Przy okazji Świąt Ci powiem... Dla mnie osoby Twojego pokroju są wzorem jak poświęcić się narciarskiej pasji. Nie kolekcjonowaniu metek, czy teoretyzowaniu o przewadze jednej SL nad drugą ale prawdziwej jeździe. Szczerze podziwiam i zazdroszczę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Palenica - Szczawnica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Może jednak dotrwa-w piątek chciałem zahaczyć po drodze na Kasprowy? To był post z zeszłego sezonu. Do weekendu mróz więc warunki gorsze nie będą. Do Świąt może uda się dotrzymać, zależy jak ciepło będzie w przyszłym tygodniu. Przerwa konserwacyjna wyciągu od 3 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. Szkoda ,bo to całkiem niezła górka, jedynka jeśli jest naśnieżona i otwarta na całej szerokości jest rewelacyjna ,a niebieska też całkiem sympatyczna ,długa,oświetlona ,kilka lat temu spędziłem tam 3 dni i bardzo miło wspominam ,z resztą jak zawsze Szczawnicę. Obraz tej stacji nieco psuje końcowe wypłaszczenie i ten nieszczęsny mostek ,ale nie jest to aż tak uciążliwe. Szkoda ,bo Szczawnica dużo traci w okresie zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. W tym sezonie Palenica nie miała szczęścia,nawet MPA po raz pierwszy odwołano.Jak ktoś chce po stromym,polecam 5 na Jaworzynie,która przetrwała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Szkoda ,bo to całkiem niezła górka, jedynka jeśli jest naśnieżona i otwarta na całej szerokości jest rewelacyjna ,a niebieska też całkiem sympatyczna ,długa,oświetlona ,kilka lat temu spędziłem tam 3 dni i bardzo miło wspominam ,z resztą jak zawsze Szczawnicę. Obraz tej stacji nieco psuje końcowe wypłaszczenie i ten nieszczęsny mostek ,ale nie jest to aż tak uciążliwe. Szkoda ,bo Szczawnica dużo traci w okresie zimowym. Niezła górka ale totalnie kiepsko zarządzana, jak w tym sezonie były mrozy to nie śnieżyli bo nie było komendy z Zakopanego, jak przyszedł rozkaz żeby śnieżyć to zrobiła się odwilż-ale właśnie wtedy włączali armatki, woda się lała na stok ale rozkaz wykonany sumiennie. Fisowską trasę otworzyli w przedostatni dzień ferii. Gdyby nie letnie zarobki na przewożeniu turystów, już dawno by zbankrutowali. Szkoda mi tego stoku, bo mam go pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Jak z FISem? Naśnieżają? Może w tym roku uda się przygotować więcej niż połowę szerokości za przełamaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Ehhh, czyli standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Widzę, że trasa FIS w końcu czynna... Tylkow tym sezonie wprowadzili jakieś rezerwacje całej trasy pod treningi i w dniach 15-20 stycznia codziennie jest zamknięta do 11:30 i od 14. Bez sensu. Co w dalszym terminie nie wiadomo. Klientów to im nie przybędzie. Ciekawe jak szeroko jest naśnieżona... bo w ostatnich latach słabo to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Tylko jedź spokojnie i ich nie zawstydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Będzie ktoś z forum w niedzielę na eliminacjach MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nowy cennik na sezon 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Od wczoraj Palenica czynna - trasa rodzinna (II) i Szafranówka. Warunki dzisiaj bardzo dobre, stok ładnie przygotowany, twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... labas Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cześć Przy okazji Świąt Ci powiem... Dla mnie osoby Twojego pokroju są wzorem jak poświęcić się narciarskiej pasji. Nie kolekcjonowaniu metek, czy teoretyzowaniu o przewadze jednej SL nad drugą ale prawdziwej jeździe. Szczerze podziwiam i zazdroszczę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Palenica - Szczawnica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. Szkoda ,bo to całkiem niezła górka, jedynka jeśli jest naśnieżona i otwarta na całej szerokości jest rewelacyjna ,a niebieska też całkiem sympatyczna ,długa,oświetlona ,kilka lat temu spędziłem tam 3 dni i bardzo miło wspominam ,z resztą jak zawsze Szczawnicę. Obraz tej stacji nieco psuje końcowe wypłaszczenie i ten nieszczęsny mostek ,ale nie jest to aż tak uciążliwe. Szkoda ,bo Szczawnica dużo traci w okresie zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. W tym sezonie Palenica nie miała szczęścia,nawet MPA po raz pierwszy odwołano.Jak ktoś chce po stromym,polecam 5 na Jaworzynie,która przetrwała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Szkoda ,bo to całkiem niezła górka, jedynka jeśli jest naśnieżona i otwarta na całej szerokości jest rewelacyjna ,a niebieska też całkiem sympatyczna ,długa,oświetlona ,kilka lat temu spędziłem tam 3 dni i bardzo miło wspominam ,z resztą jak zawsze Szczawnicę. Obraz tej stacji nieco psuje końcowe wypłaszczenie i ten nieszczęsny mostek ,ale nie jest to aż tak uciążliwe. Szkoda ,bo Szczawnica dużo traci w okresie zimowym. Niezła górka ale totalnie kiepsko zarządzana, jak w tym sezonie były mrozy to nie śnieżyli bo nie było komendy z Zakopanego, jak przyszedł rozkaz żeby śnieżyć to zrobiła się odwilż-ale właśnie wtedy włączali armatki, woda się lała na stok ale rozkaz wykonany sumiennie. Fisowską trasę otworzyli w przedostatni dzień ferii. Gdyby nie letnie zarobki na przewożeniu turystów, już dawno by zbankrutowali. Szkoda mi tego stoku, bo mam go pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Jak z FISem? Naśnieżają? Może w tym roku uda się przygotować więcej niż połowę szerokości za przełamaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Ehhh, czyli standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Widzę, że trasa FIS w końcu czynna... Tylkow tym sezonie wprowadzili jakieś rezerwacje całej trasy pod treningi i w dniach 15-20 stycznia codziennie jest zamknięta do 11:30 i od 14. Bez sensu. Co w dalszym terminie nie wiadomo. Klientów to im nie przybędzie. Ciekawe jak szeroko jest naśnieżona... bo w ostatnich latach słabo to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Tylko jedź spokojnie i ich nie zawstydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Będzie ktoś z forum w niedzielę na eliminacjach MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nowy cennik na sezon 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Od wczoraj Palenica czynna - trasa rodzinna (II) i Szafranówka. Warunki dzisiaj bardzo dobre, stok ładnie przygotowany, twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... labas Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cześć Przy okazji Świąt Ci powiem... Dla mnie osoby Twojego pokroju są wzorem jak poświęcić się narciarskiej pasji. Nie kolekcjonowaniu metek, czy teoretyzowaniu o przewadze jednej SL nad drugą ale prawdziwej jeździe. Szczerze podziwiam i zazdroszczę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Palenica - Szczawnica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ja i moja paczka (miejscowi) nie jeździmy już na Palenicy, szkoda nart, są bardzo duże połacie ziemi przykryte świeżym opadem (10cm) śniegu. W czwartek wybieramy się na Świętą Górę. W tym sezonie Palenica nie miała szczęścia,nawet MPA po raz pierwszy odwołano.Jak ktoś chce po stromym,polecam 5 na Jaworzynie,która przetrwała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Szkoda ,bo to całkiem niezła górka, jedynka jeśli jest naśnieżona i otwarta na całej szerokości jest rewelacyjna ,a niebieska też całkiem sympatyczna ,długa,oświetlona ,kilka lat temu spędziłem tam 3 dni i bardzo miło wspominam ,z resztą jak zawsze Szczawnicę. Obraz tej stacji nieco psuje końcowe wypłaszczenie i ten nieszczęsny mostek ,ale nie jest to aż tak uciążliwe. Szkoda ,bo Szczawnica dużo traci w okresie zimowym. Niezła górka ale totalnie kiepsko zarządzana, jak w tym sezonie były mrozy to nie śnieżyli bo nie było komendy z Zakopanego, jak przyszedł rozkaz żeby śnieżyć to zrobiła się odwilż-ale właśnie wtedy włączali armatki, woda się lała na stok ale rozkaz wykonany sumiennie. Fisowską trasę otworzyli w przedostatni dzień ferii. Gdyby nie letnie zarobki na przewożeniu turystów, już dawno by zbankrutowali. Szkoda mi tego stoku, bo mam go pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Jak z FISem? Naśnieżają? Może w tym roku uda się przygotować więcej niż połowę szerokości za przełamaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Ehhh, czyli standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Widzę, że trasa FIS w końcu czynna... Tylkow tym sezonie wprowadzili jakieś rezerwacje całej trasy pod treningi i w dniach 15-20 stycznia codziennie jest zamknięta do 11:30 i od 14. Bez sensu. Co w dalszym terminie nie wiadomo. Klientów to im nie przybędzie. Ciekawe jak szeroko jest naśnieżona... bo w ostatnich latach słabo to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Tylko jedź spokojnie i ich nie zawstydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Będzie ktoś z forum w niedzielę na eliminacjach MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nowy cennik na sezon 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Od wczoraj Palenica czynna - trasa rodzinna (II) i Szafranówka. Warunki dzisiaj bardzo dobre, stok ładnie przygotowany, twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... labas Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cześć Przy okazji Świąt Ci powiem... Dla mnie osoby Twojego pokroju są wzorem jak poświęcić się narciarskiej pasji. Nie kolekcjonowaniu metek, czy teoretyzowaniu o przewadze jednej SL nad drugą ale prawdziwej jeździe. Szczerze podziwiam i zazdroszczę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Palenica - Szczawnica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Szkoda ,bo to całkiem niezła górka, jedynka jeśli jest naśnieżona i otwarta na całej szerokości jest rewelacyjna ,a niebieska też całkiem sympatyczna ,długa,oświetlona ,kilka lat temu spędziłem tam 3 dni i bardzo miło wspominam ,z resztą jak zawsze Szczawnicę. Obraz tej stacji nieco psuje końcowe wypłaszczenie i ten nieszczęsny mostek ,ale nie jest to aż tak uciążliwe. Szkoda ,bo Szczawnica dużo traci w okresie zimowym. Niezła górka ale totalnie kiepsko zarządzana, jak w tym sezonie były mrozy to nie śnieżyli bo nie było komendy z Zakopanego, jak przyszedł rozkaz żeby śnieżyć to zrobiła się odwilż-ale właśnie wtedy włączali armatki, woda się lała na stok ale rozkaz wykonany sumiennie. Fisowską trasę otworzyli w przedostatni dzień ferii. Gdyby nie letnie zarobki na przewożeniu turystów, już dawno by zbankrutowali. Szkoda mi tego stoku, bo mam go pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Jak z FISem? Naśnieżają? Może w tym roku uda się przygotować więcej niż połowę szerokości za przełamaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Ehhh, czyli standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Widzę, że trasa FIS w końcu czynna... Tylkow tym sezonie wprowadzili jakieś rezerwacje całej trasy pod treningi i w dniach 15-20 stycznia codziennie jest zamknięta do 11:30 i od 14. Bez sensu. Co w dalszym terminie nie wiadomo. Klientów to im nie przybędzie. Ciekawe jak szeroko jest naśnieżona... bo w ostatnich latach słabo to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Tylko jedź spokojnie i ich nie zawstydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Będzie ktoś z forum w niedzielę na eliminacjach MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nowy cennik na sezon 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Od wczoraj Palenica czynna - trasa rodzinna (II) i Szafranówka. Warunki dzisiaj bardzo dobre, stok ładnie przygotowany, twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... labas Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cześć Przy okazji Świąt Ci powiem... Dla mnie osoby Twojego pokroju są wzorem jak poświęcić się narciarskiej pasji. Nie kolekcjonowaniu metek, czy teoretyzowaniu o przewadze jednej SL nad drugą ale prawdziwej jeździe. Szczerze podziwiam i zazdroszczę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Palenica - Szczawnica × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wybiera się ktoś dzisiaj?, jadę za 10 minut, stacja otwarta od godz.9. Jak z FISem? Naśnieżają? Może w tym roku uda się przygotować więcej niż połowę szerokości za przełamaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Ehhh, czyli standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Widzę, że trasa FIS w końcu czynna... Tylkow tym sezonie wprowadzili jakieś rezerwacje całej trasy pod treningi i w dniach 15-20 stycznia codziennie jest zamknięta do 11:30 i od 14. Bez sensu. Co w dalszym terminie nie wiadomo. Klientów to im nie przybędzie. Ciekawe jak szeroko jest naśnieżona... bo w ostatnich latach słabo to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Tylko jedź spokojnie i ich nie zawstydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Będzie ktoś z forum w niedzielę na eliminacjach MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nowy cennik na sezon 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Od wczoraj Palenica czynna - trasa rodzinna (II) i Szafranówka. Warunki dzisiaj bardzo dobre, stok ładnie przygotowany, twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... labas Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cześć Przy okazji Świąt Ci powiem... Dla mnie osoby Twojego pokroju są wzorem jak poświęcić się narciarskiej pasji. Nie kolekcjonowaniu metek, czy teoretyzowaniu o przewadze jednej SL nad drugą ale prawdziwej jeździe. Szczerze podziwiam i zazdroszczę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Palenica - Szczawnica
labas Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Naśnieżają górną część, na dole tylko jedna armatka czynna, reszta stoi - nie rozumiem polityki obsługi PKL. W takim tempie to i za dwa tygodnie nie ruszy. Ehhh, czyli standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... pawelb91 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Widzę, że trasa FIS w końcu czynna... Tylkow tym sezonie wprowadzili jakieś rezerwacje całej trasy pod treningi i w dniach 15-20 stycznia codziennie jest zamknięta do 11:30 i od 14. Bez sensu. Co w dalszym terminie nie wiadomo. Klientów to im nie przybędzie. Ciekawe jak szeroko jest naśnieżona... bo w ostatnich latach słabo to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Tylko jedź spokojnie i ich nie zawstydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Będzie ktoś z forum w niedzielę na eliminacjach MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nowy cennik na sezon 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Od wczoraj Palenica czynna - trasa rodzinna (II) i Szafranówka. Warunki dzisiaj bardzo dobre, stok ładnie przygotowany, twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... labas Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cześć Przy okazji Świąt Ci powiem... Dla mnie osoby Twojego pokroju są wzorem jak poświęcić się narciarskiej pasji. Nie kolekcjonowaniu metek, czy teoretyzowaniu o przewadze jednej SL nad drugą ale prawdziwej jeździe. Szczerze podziwiam i zazdroszczę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Palenica - Szczawnica
pawelb91 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Widzę, że trasa FIS w końcu czynna... Tylkow tym sezonie wprowadzili jakieś rezerwacje całej trasy pod treningi i w dniach 15-20 stycznia codziennie jest zamknięta do 11:30 i od 14. Bez sensu. Co w dalszym terminie nie wiadomo. Klientów to im nie przybędzie. Ciekawe jak szeroko jest naśnieżona... bo w ostatnich latach słabo to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Trasa jest naśniezona szeroko, jest dobrze. Ale faktycznie od jutra nasi alpejczycy bedą trenowaś cały tydzień, podłączę się do treningów w środę - mam nadzieję że nie zrobię im wstydu Tylko jedź spokojnie i ich nie zawstydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Będzie ktoś z forum w niedzielę na eliminacjach MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nowy cennik na sezon 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... labas Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Od wczoraj Palenica czynna - trasa rodzinna (II) i Szafranówka. Warunki dzisiaj bardzo dobre, stok ładnie przygotowany, twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... labas Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cześć Przy okazji Świąt Ci powiem... Dla mnie osoby Twojego pokroju są wzorem jak poświęcić się narciarskiej pasji. Nie kolekcjonowaniu metek, czy teoretyzowaniu o przewadze jednej SL nad drugą ale prawdziwej jeździe. Szczerze podziwiam i zazdroszczę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
labas Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Będzie ktoś z forum w niedzielę na eliminacjach MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nowy cennik na sezon 2019/2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Od wczoraj Palenica czynna - trasa rodzinna (II) i Szafranówka. Warunki dzisiaj bardzo dobre, stok ładnie przygotowany, twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Właśnie wróciłem z Palenicy. Czynna tylko Fis. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze. O 8 rano było tak twardo że zdawało się że zęby wylecą, przez pierwszą godzinę jeździliśmy we dwóch, potem doszło 5 osób. Zjechaliśmy 20 razy i na dziś wystarczy. Jurto trasa jest czynna od 8 rano dla ogółu. Cześć Przy okazji Świąt Ci powiem... Dla mnie osoby Twojego pokroju są wzorem jak poświęcić się narciarskiej pasji. Nie kolekcjonowaniu metek, czy teoretyzowaniu o przewadze jednej SL nad drugą ale prawdziwej jeździe. Szczerze podziwiam i zazdroszczę. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi