mario33 Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 2 minuty temu, mario33 napisał: Obsługa wyciągu musi mieć refleks, żeby wcisnąć w razie potrzeby stop awaryjny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) . Edited January 27, 2022 by Gabrik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Cześć Dlatego trzeba mieć szacunek dla tych Panów, którzy naprawdę nie siedzą tam dla jajec. Mnie osobiście te filmiki raczej nie bawią. Przeraża mnie absolutny brak myślenia i całkowita olewka. Wyobraźcie sobie tych ludzi na stoku w czasie jazdy... Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 W dniu 29.01.2022 o 13:24, Mitek napisał: Cześć Dlatego trzeba mieć szacunek dla tych Panów, którzy naprawdę nie siedzą tam dla jajec. Mnie osobiście te filmiki raczej nie bawią. Przeraża mnie absolutny brak myślenia i całkowita olewka. Wyobraźcie sobie tych ludzi na stoku w czasie jazdy... Pozdro Mnie ostatnio przeraził facet w rasowych gigantkach ubrany w strój klubowy (zasłyszane z krzesła, że byli tam wśród nich instruktorzy) zjeżdżający w Bieszczad.ski na absolutną i nieskazitelną kreskę od samej góry do samego dołu w sobotę, ok. g. 10.30 przy dobrej pogodzie i przy pełnym wypełnieniu stoku (brak pustych krzeseł na wyciągu). W połowie około 1km trasy miał około 80km/h. Kawał chłopa to był 😞 ... IMHO potencjalny morderca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts