MarioJ Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 58 minut temu, star napisał: OK I max https://projektyprzygodowe.pl/mylna-przelecz-zawratowa-turnia/ I co palancie z pętlą na szyi ? Bez sieci to ty ani kroku nie umiesz zrobić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, brachol napisał: Z głowy, czy korzystasz z apki? jak pytasz poważnie to z głowy o jakiej apce piszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, MarioJ napisał: I co palancie z pętlą na szyi ? Bez sieci to ty ani kroku nie umiesz zrobić. A ty tak sobie nad brzegiem jeziora siedziałeś i sobie sam wymyśliłeś tę drogę. Brawo omnibusie za rozkminkę. Dziewiczy teren i pierwsze autorskie przejście. Oby tak dalej twoja kariera wspinaczkowa się rozwijała na poziomie I-. PS. Jakbyś mnie znał, to byś wiedział, że jestem raczej mistrzem zapachu, nie cyborgiem z idealnym przygotowaniem. U ciebie to partyzantka? Na taternickie przejście to raczej wariant zejścia niż podejścia. Edytowane 6 godzin temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 godzin temu, MarioJ napisał: Dobrze. Po drodze Mylna. Cześć Ale przyznasz, że zawiłe trochę ta pętelka. Jaką drogą na Kościelec bo rozumiem, że od strony Czarnego Stawu. Swoją drogą interpretacja działalności taternickiej przez TPN... ciekawa. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Jan napisał: jak pytasz poważnie to z głowy o jakiej apce piszesz ? Pytałem poważnie, są różne apki, które na podstawie zdjęcia wskazują co widzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, brachol napisał: Pytałem poważnie, są różne apki, które na podstawie zdjęcia wskazują co widzisz. Ja trochę testowałem Gemini Pro i tym razem się zafiksował, że to Tatry Bielskie, bo rozkminił, że Kroh był w Bukowinie i pewno na tamtą stronę widok z Głodówki. A wrzuć proszę do takiej apki i spytaj skąd zdjęcie robione, da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 41 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ale przyznasz, że zawiłe trochę ta pętelka. Jaką drogą na Kościelec bo rozumiem, że od strony Czarnego Stawu. Swoją drogą interpretacja działalności taternickiej przez TPN... ciekawa. Pozdro Słuszna uwaga. Wiesz trawers Kościelców to już dwójka co najmniej w łatwiejszym wariancie. Tu widać https://drytooling.pl/baza/topo/tatry/2152-gran-koscielcow Ja jedynie Jordanką na Łomnicę w takich trudnościach się poruszałem ale to z przewodnikiem, jak nas dziewczyna po kursie taternickim zaciągnęła - nomen omen jak się kolega zatruł na Rysach to schodziła z dwoma plecakami na naszą stronę, bo jak mawia rosyjskie przysłowie - jeśli kobieta może nieść swój plecak to może nieść i twój:-) Ja bym nie dał rady w zejściu. Choć w Pieninach kiedyś nieśliśmy kobietom plecaki schodząc jakimś żlebem i jak żuczek jak się przewróciłem to dużo było śmiechu i ciężko wstać. Edytowane 1 godzinę temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi