MarioJ Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 58 minut temu, star napisał: OK I max https://projektyprzygodowe.pl/mylna-przelecz-zawratowa-turnia/ I co palancie z pętlą na szyi ? Bez sieci to ty ani kroku nie umiesz zrobić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, brachol napisał: Z głowy, czy korzystasz z apki? jak pytasz poważnie to z głowy o jakiej apce piszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, MarioJ napisał: I co palancie z pętlą na szyi ? Bez sieci to ty ani kroku nie umiesz zrobić. A ty tak sobie nad brzegiem jeziora siedziałeś i sobie sam wymyśliłeś tę drogę. Brawo omnibusie za rozkminkę. Dziewiczy teren i pierwsze autorskie przejście. Oby tak dalej twoja kariera wspinaczkowa się rozwijała na poziomie I-. PS. Jakbyś mnie znał, to byś wiedział, że jestem raczej mistrzem zapachu, nie cyborgiem z idealnym przygotowaniem. U ciebie to partyzantka? Na taternickie przejście to raczej wariant zejścia niż podejścia. Edytowane 5 godzin temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 9 godzin temu, MarioJ napisał: Dobrze. Po drodze Mylna. Cześć Ale przyznasz, że zawiłe trochę ta pętelka. Jaką drogą na Kościelec bo rozumiem, że od strony Czarnego Stawu. Swoją drogą interpretacja działalności taternickiej przez TPN... ciekawa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu 8 godzin temu, Jan napisał: jak pytasz poważnie to z głowy o jakiej apce piszesz ? Pytałem poważnie, są różne apki, które na podstawie zdjęcia wskazują co widzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi