Jump to content

Dynafit

Recommended Posts

1 godzinę temu, Spiochu napisał:

Chyba widać u Ciebie efekty przegrzania.

Eeee, chyba nie, raczej jestem mocno wylajtowany. Przegrzanie to raczej mi już nie grozi. Bardziej chcę niż muszę, ale Tobie doczekania takich chwil także życzę.

pozdrawiam

Edited by Marcos73
  • Haha 1

57 minut temu, Marcos73 napisał:

Eeee, chyba nie, raczej jestem mocno wylajtowany. Przegrzanie to raczej mi już nie grozi. Bardziej chcę niż muszę, ale Tobie doczekania takich chwil także życzę.

pozdrawiam

Miałem na myśli raczej środki rozgrzewające. 😉

• Haha 2

W dniu 24.03.2023 o 13:24, Marcos73 napisał:

Ja tylko w Towarzystwie i to odpowiednim, solo to nie mam w zwyczaju.

pozdrawiam

ps. A już Cię nieopatrznie zrozumiałem. 😉

No też miałem to opaczne (nie opatrzne) rozumienie, jak i konfuzję, że pominąłeś rozgrzewanie wewnętrzne w opisywaniu doświadczenia amerykańskich naukowców. A co oni mogą nas nauczyć o stosowaniu środków rozgrzewających?

• Haha 1

46 minut temu, Chertan napisał:

No też miałem to opaczne (nie opatrzne) rozumienie, jak i konfuzję, że pominąłeś rozgrzewanie wewnętrzne w opisywaniu doświadczenia amerykańskich naukowców. A co oni mogą nas nauczyć o stosowaniu środków rozgrzewających?

No właśnie, nic o rozgrzewaniu wewnętrznym nie wiedzą. Tu mamy kryształową kulę.

ppozdrawiam

• Haha 1

3 godziny temu, Marcos73 napisał:

Tak naprawdę, to nieprzerwanie od początku narciarstwa jako takiego. I nawet 1 dzień dłużej😀.

pozdrawiam

Ano jako rzekł Malczewski

Co drugi zakopianiec nie śmierdział dudkiem, każdy jednak wierzył, że jak te ptaki niebieskie, co nie orzą - jak te linie polne... tak i on będzie zbawion i starczy mu na wódkę i smar do nart aż do dalekiej śmierci. 

• Like 1

20 godzin temu, Marcos73 napisał:

No właśnie, nic o rozgrzewaniu wewnętrznym nie wiedzą. Tu mamy kryształową kulę.

ppozdrawiam

Wszak myśmy te kryształy własnemi rękami...