buczek5 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Podają informacje na Facebook-u Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konflo1 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Podają informacje na Facebook-u Działa.Wyratrakowane, twardo , zimowo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Działa.Wyratrakowane, twardo , zimowo. Działa cały stok ? Bo znajomi byli wczoraj albo przedwczoraj i mówili, że tylko do 4 słupa bo wyżej śniegu nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... konflo1 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Działa cały stok ? Bo znajomi byli wczoraj albo przedwczoraj i mówili, że tylko do 4 słupa bo wyżej śniegu nie ma. Do połowy.Do drogi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Do połowy.Do drogi. No cóż, pojeździć można, ale szału nie ma. Jeszcze przy ich cenach. Znajomi mówili, że stok widział ratrak.....ale 3 dni temu. To by mi się zgadzało na przekroju ostatnich 5 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Podają informacje na Facebook-u Zgadza się, znalazłam ale nim to nastąpiło to jakieś strony z 2012 roku. Raz nazywają sie jugów park innym razem bukowa chata, chyba sami nie chcą być odnajdywani. W ich przypadku istotnym by było podawanie warunków i możliwości dojazdu a tego nie chcą robić. Gdyby używali ratraka jak należy mieliby full gości bo to zacna górka. Przy zimach z licznymi odwilżami tak słabo utrzymywany stok to marnowanie potencjału. No cóż, kto bogatemu zabroni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... chiwawa Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krzysiek358 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Co do znaczy sporo dowaliło? 20 centymetrów? Na takim nachyleniu stoku, potrzeba minimum metra, by się utrzymało. To nie ośla łączka, gdzie 15 centymetrów wystarczy... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... chiwawa Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Okej, okej ale co tam nie śnieżyli na górze nic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Temperatury były powyżej zera... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Teplice / Kameniec czwartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... benttech Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? nie jedyna, jest jeszcze Rzeczka Na Stoku, nie tak bardzo stroma, ale krótka mocna czerwona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... benttech Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... zeberkaa Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
konflo1 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Działa cały stok ? Bo znajomi byli wczoraj albo przedwczoraj i mówili, że tylko do 4 słupa bo wyżej śniegu nie ma. Do połowy.Do drogi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Do połowy.Do drogi. No cóż, pojeździć można, ale szału nie ma. Jeszcze przy ich cenach. Znajomi mówili, że stok widział ratrak.....ale 3 dni temu. To by mi się zgadzało na przekroju ostatnich 5 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Podają informacje na Facebook-u Zgadza się, znalazłam ale nim to nastąpiło to jakieś strony z 2012 roku. Raz nazywają sie jugów park innym razem bukowa chata, chyba sami nie chcą być odnajdywani. W ich przypadku istotnym by było podawanie warunków i możliwości dojazdu a tego nie chcą robić. Gdyby używali ratraka jak należy mieliby full gości bo to zacna górka. Przy zimach z licznymi odwilżami tak słabo utrzymywany stok to marnowanie potencjału. No cóż, kto bogatemu zabroni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... chiwawa Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krzysiek358 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Co do znaczy sporo dowaliło? 20 centymetrów? Na takim nachyleniu stoku, potrzeba minimum metra, by się utrzymało. To nie ośla łączka, gdzie 15 centymetrów wystarczy... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... chiwawa Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Okej, okej ale co tam nie śnieżyli na górze nic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Temperatury były powyżej zera... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Teplice / Kameniec czwartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... benttech Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? nie jedyna, jest jeszcze Rzeczka Na Stoku, nie tak bardzo stroma, ale krótka mocna czerwona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... benttech Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... zeberkaa Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zeberkaa Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Podają informacje na Facebook-u Zgadza się, znalazłam ale nim to nastąpiło to jakieś strony z 2012 roku. Raz nazywają sie jugów park innym razem bukowa chata, chyba sami nie chcą być odnajdywani. W ich przypadku istotnym by było podawanie warunków i możliwości dojazdu a tego nie chcą robić. Gdyby używali ratraka jak należy mieliby full gości bo to zacna górka. Przy zimach z licznymi odwilżami tak słabo utrzymywany stok to marnowanie potencjału. No cóż, kto bogatemu zabroni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiwawa Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek358 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radcom Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 A dzisiaj ktoś był? Sporo dowaliło. Ruszyła góra? Co do znaczy sporo dowaliło? 20 centymetrów? Na takim nachyleniu stoku, potrzeba minimum metra, by się utrzymało. To nie ośla łączka, gdzie 15 centymetrów wystarczy... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... chiwawa Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Okej, okej ale co tam nie śnieżyli na górze nic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Temperatury były powyżej zera... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Teplice / Kameniec czwartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... benttech Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? nie jedyna, jest jeszcze Rzeczka Na Stoku, nie tak bardzo stroma, ale krótka mocna czerwona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... benttech Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... zeberkaa Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
chiwawa Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Okej, okej ale co tam nie śnieżyli na górze nic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radcom Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Temperatury były powyżej zera... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 chciałem polecieć na jakaś nocna w tym tygodniu ale skoro mówicie że taka lipa to chyba się nie wybiorę Teplice / Kameniec czwartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... benttech Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? nie jedyna, jest jeszcze Rzeczka Na Stoku, nie tak bardzo stroma, ale krótka mocna czerwona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... benttech Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... zeberkaa Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
benttech Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? nie jedyna, jest jeszcze Rzeczka Na Stoku, nie tak bardzo stroma, ale krótka mocna czerwona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... benttech Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... zeberkaa Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
juice Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Proponuje się poświęcić, wydłużyć dojazd o 30 - 40 km. (nie wiem jaki punkt startowy), a od wspomnień jazdy będziesz się śmiał / śmiała z radości przez sen. Niemniej gdyby 4 na górniku trzymała i miała to co byto tydzień temu to na pewno po pracy bym tam był na nocnej ponownie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... benttech Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... zeberkaa Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
radcom Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Czy cos sie zmienilo w tych ostatnich cztery lat czy dalej ta sama olewka? Bardzo mi brakuje stromej trasy zeby troche pocisnac i de facto to jedyna oferta w okolicach. Myslalem zeby sie wybrac w piatek lub poniedzialek ale boje sie ze znowu bedzie to samo.. Wymienili chociaz zarowke? Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... benttech Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... zeberkaa Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
benttech Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jedź do Beaver Creek. Masz bliżej... Pozdrawiam, radcom Hahahaha, musialem sie zastanowic o co ci chodzi a widze ze dalej mam USA kiedy oryginalnie sie zarejestrowalem na forum. BTW, osobiscie preferuje Beckenridge Mieszkam w Wroclawiu ale czesto jestem w Swidnicy, Rzeczke znam bardzo dobrze ale niestety 'to nie to'. Chyba jak kolega powyzej napisal, nie ma sensu i dalej bede celowal do Czech. Dobra, w wtorek do Janske Lazny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... zeberkaa Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zeberkaa Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zmieniła sie strona internetowa. Czy coś jeszcze? Sama chętnie bym się dowiedziała ale najwyraźniej trzeba sie samemu ruszyć. Besterka nie uprawiali w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertK Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ktos byl w tym roku? Dziala Rymarz czy nadal zmarnowany stok? https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 https://www.ipcamlive.com/bukowachata hgw no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz
star Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 no wlasnie widzialem ta kamerke:) ale na fb bukowej chaty - sic! dwa dni temu niby dzialalo. Może w weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Może w weekendy? a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Jugów - Stok Rymarz
fredowski Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 a byl ktos w weekend bo myslalem o przyszlej niedzieli. Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
mlesik Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Sie nie czajcie, to najlepszy stok w Sudetach Srodkowych. tylko czy dziala? to ze najlepszy to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts