grimson Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Dla potomnych: 55cm białego na CG w połowie kwietnia: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Świąteczne szusowanko przy pięknej pogodzie, warun bardzo fajny. Spokojnych Świąt! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Serdecznie pozdrowienia z Czarnej Góry. Warunki na narciarski spacer idealne, piękne Słoneczko, lekki wiaterek. Na A trasie warunki do zjazdów znakomite. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 10 godzin temu, widzewiak_z_gor napisał: Serdecznie pozdrowienia z Czarnej Góry. Warunki na narciarski spacer idealne, piękne Słoneczko, lekki wiaterek. Na A trasie warunki do zjazdów znakomite. Warun znakomity, szkoda ze CG już skończyła sezon. Białe powinno się utrzymać do połowy maja, szczególnie na C i D (są w cieniu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Cześć. Dzisiaj wybrałem się na Żmijkę aby na górnej kanapie, wypić sobie kawę i zjeść ciasto. Na trasie C, którą podchodziłem, jest jeszcze całkiem sporo śniegu i może faktycznie do połowy maja będzie można foczyć. Pozdrawiam. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 (edited) 2 godziny temu, widzewiak_z_gor napisał: Cześć. Dzisiaj wybrałem się na Żmijkę aby na górnej kanapie, wypić sobie kawę i zjeść ciasto. Na trasie C, którą podchodziłem, jest jeszcze całkiem sporo śniegu i może faktycznie do połowy maja będzie można foczyć. Pozdrawiam. Zacnie to wyglada, zapowiada się maj na skiturach, na tej wysokości to nieczęste zjawisko. Edited April 27, 2022 by grimson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Na CG dalej jest biało na stokach, materiał sprzed 5 dni: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Quiz: z którego sezonu te ceny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 52 minuty temu, grimson napisał: Quiz: z którego sezonu te ceny? 2019/20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Nie, czekam dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 A co jest do wygrania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 26 minut temu, .Beata. napisał: A co jest do wygrania? Cześć Zerknij na temat o UA. Będziesz wiedzieć wszystko. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 5 godzin temu, .Beata. napisał: A co jest do wygrania? Uścisk z dłoni prezesa 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 2016/2017 Obawiam się, że sam uścisk dłoni nie wystarczy. 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 48 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: 2016/2017 Obawiam się, że sam uścisk dłoni nie wystarczy. 😄 Bingo, 2016/2017 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 W dniu 15.07.2022 o 10:09, twierdzakrasnali napisał: Czarna Góra to świetne miejsce na narty 😄 Szczególnie że rok w rok śnieg tam jest do lipca. _________________ https://otomedi.pl/indeks-glikemiczny-co-to-lista-produktow/ Do lipca to kiedyś się jeździło w Śnieżnych Kotłach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Znane już są terminy ferii zimowych w roku 2023 - pobyt na ferie na CG już zarezerwowany 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 To jak ma pyrlandia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 9 godzin temu, .Beata. napisał: To jak ma pyrlandia? https://news.edubaza.pl/s/1777/81532-Ferie-2023-terminy-ferii-zimowych-w-roku-szkolnym-20222023.htm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Ciekawe po ile będą skipassy w CG. Bo noclegi to wiem, że do tanich nie należą ( szczególnie pod stokiem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 35 minut temu, brachol napisał: Ciekawe po ile będą skipassy w CG. Bo noclegi to wiem, że do tanich nie należą ( szczególnie pod stokiem) Wyrwałem nocleg prawie pod stokiem w pieniądzach lepszych jak rok temu. Przy okazji- ta sama lokalizacja 🙂 Ceny karnetów poznany na jesień, nie spodziewam się wzrostów cen więcej jak 10%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 35 minut temu, brachol napisał: Ciekawe po ile będą skipassy w CG. Bo noclegi to wiem, że do tanich nie należą ( szczególnie pod stokiem) Wyrwałem nocleg prawie pod stokiem w pieniądzach lepszych jak rok temu. Przy okazji- ta sama lokalizacja 🙂 Ceny karnetów poznany na jesień, nie spodziewam się wzrostów cen więcej jak 10%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 CG zaczęła sprzedaż z rabatem 30% na karnety. Karnet na 7 godzin 140 zł bez zniżek, a na 6 dowolnych dni 795 złociszy. Nie pamiętam cen z zeszłego sezonu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 9 godzin temu, brachol napisał: CG zaczęła sprzedaż z rabatem 30% na karnety. Karnet na 7 godzin 140 zł bez zniżek, a na 6 dowolnych dni 795 złociszy. Nie pamiętam cen z zeszłego sezonu. Wg estymacjii karnety poszły do góry o 10%, wiec moja szklana kula dobrze powiedziała- patrz mój poprzedni post 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 (edited) 4 godziny temu, grimson napisał: Wg estymacjii karnety poszły do góry o 10%, wiec moja szklana kula dobrze powiedziała- patrz mój poprzedni post 😁 Poszukałem cen z zeszłego sezonu i karnety na 7h w sezonie wysokim kosztowały 115 zł, a jak w tym mają kosztować 140 zł to wzrost jest ponad 20% o ile dobrze liczę. Cennik najlepszych ośrodków narciarskich w Polsce na sezon 2021/2022 - czy jest drożej? (kb.pl) Edited September 15, 2022 by brachol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts