krykam Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 A tak jest dzisiaj ;-) super warunki - 4 stopnie https://twitter.com/...596212785582080 https://twitter.com/krykamkam/status/413596733068046336 Po południu może wrzucę jakiś filmik Chodzi KLF KLH P3 F1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Dzięki, chodzi o żonę, ona nie lubi wymagających tras. To ja dopowiem tak. W Czarnej te zupełnie łatwe trasy są nikczemnie łatwe i raczej krótkie. Te dłuższe są trudniejsze zwłaszcza kiedy trudne warunki. Tam często chmura wisi i słabo widzisz w co wjeżdżasz. Wtedy zupełnie słabi narciarze zbiorowa "zawieszają się" na trudniejszym odcinku. Ale te trasy są zupełnie w porządku i do spokojnego przejechania dla osoby bez specjalnego zacięcia narciarskiego. Można sobie zacząć na łagodnym stoku z krótką kanapą dla rozgrzewki, potem zakosztować dłuższych tras a jak kolanka się zmęczą to wrócić na jazdę wypoczynkową. Dodatkową atrakcją jest możliwość przemieszczania się pomiędzy trasami leśnymi przecinkami /oczywiście jeśli śnieg tam leży bo teraz to nie sadzę/, co może stanowić dla szanownej małżonki dodatkowy relaks, odsapkę i urozmaicenie. Jest po prostu ciekawie ale trzeba mieć kije. W Zieleńcu masz rozległe pole narciarskie poprzecinane wyciągami i to już nie jest takie atrakcyjne jak dla mnie. No może poza mostkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Dzięki serdeczne. On jeździ ok. 3 - 4 godzin a potem ja mogę polatać swobodnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Chyba nawet widziałem jak kręciłeś, miałeś telefon z czerwoną obudową? Mogę potwierdzić że warunki dzisiaj pierwsza klasa, delikatny mrozik, trasa wyratrakowana, słoneczko, ludzi jak na lekarstwo jedyne co to od godz 11 troszeczkę wiało, a to wszystko za połowę ceny(niestety ostatni dzień), więc chyba niema za bardzo co narzekać. pewnie że nie ma na co narzekać warunki dzisiaj były naprawde super, a na telefonie nie mam nic czerwonego wiec to chyba nie ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 to może ktoś inny, jedno co mnie martwi to kolej KLH dzisiaj kilka razy bez powodu zatrzymała się wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Dzisiaj czynne są te wyciągi poniżej fotka z nowe tablicy informacyjnej pic.twitter.com/OJXkH6fkhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Zgadza się, zdarza się choć mnie się wydaje że nie koniecznie błędy użytkowników bo czasem trwa to trochę dłużej niż ta chwila. Widać taki urok wyciągu choć za pierwszym razem to miałam pełne portki ze strachu ze przyjdzie powisieć dłużej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Tak to wyglądało dzisiaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 No to marność nad marnościami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Szału ni ma, zresztą czego można się spodziewać na stoku przy takiej pogodzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Bruner79 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Heh i tak jak kiedys lubilem ten osrodek to coraz bardziej zaczynam sie przestawiac ze juz tam nie pojade. No chyba ze beda mieli karnet w promo za 1plna. W mniejszej odleglosci mam super osrodki w Czechach - i tak np w ciagu roku Czesi niedaleko wlasnie mnie postawili bodajze 3 4osobowe kanapy, zrobili kilka tras lezacych wokol siebie na jednym skipasie - i... i zrobilo sie niezle zroznicowanie tras - poczawszy od niebieskich,czerwone,a i nawet czarna. Mozna? jasne ze mozna,cenowo? pewnie taniej a nawet jak nie jest taniej to chociaz nie mam lodu pod d... na kanapie jak jade i wszystko jest dobrze przygotowane. Takze pewnie niedlugo jawnie powiem - Czarnej dziekujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arturoarturo Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 W piątym dniu pobytu w Stroniu Śl.,zaliczyliśmy w końcu Czarną Górę.Dziś zjechałem trzy razy tyłem na KLF z młodzieńcem mającym pierwszy raz w życiu dechy na nogach.Kopuła startowa KLF cała w lodzie,więc większość zaczynała zjazd na głowie,plecach,brzuchu tylko nie na nartach,te zazwyczaj jechały osobno.No cóż lepszy rydz niż nic.Jutro KLH i Cfis i wierzymy ,że będzie lepiej,bo armaty i ratraki chodzą.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... buczek5 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Zaliczyłem dzisiaj czarną i mam mieszane uczucia. Doceniam to że ośrodek walczy z pogodą i stwarza jako takie warunki. Jednak po przygodzie gdy najechałem na kamień i lądowaniu na zamarznietej ziemi i rozdarciu spodni straciłem ochotę na zabawę. Całe szczęście kask sprawdził się w 100%. Nie lubię narzekać ale ostrzegam że warunki na dzień dzisiejszy są na poziomie 1-2 w 5 stopniowej skali a ceny karnetów powinny być z 50% zniżką. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 W tym roku już nic nie myśiimy..... :-(. Oby było.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndreL Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndreL Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next Page 25 of 105 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
W.W. Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Dzięki serdeczne. On jeździ ok. 3 - 4 godzin a potem ja mogę polatać swobodnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krykam Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krykam Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Chyba nawet widziałem jak kręciłeś, miałeś telefon z czerwoną obudową? Mogę potwierdzić że warunki dzisiaj pierwsza klasa, delikatny mrozik, trasa wyratrakowana, słoneczko, ludzi jak na lekarstwo jedyne co to od godz 11 troszeczkę wiało, a to wszystko za połowę ceny(niestety ostatni dzień), więc chyba niema za bardzo co narzekać. pewnie że nie ma na co narzekać warunki dzisiaj były naprawde super, a na telefonie nie mam nic czerwonego wiec to chyba nie ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 to może ktoś inny, jedno co mnie martwi to kolej KLH dzisiaj kilka razy bez powodu zatrzymała się wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Dzisiaj czynne są te wyciągi poniżej fotka z nowe tablicy informacyjnej pic.twitter.com/OJXkH6fkhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Zgadza się, zdarza się choć mnie się wydaje że nie koniecznie błędy użytkowników bo czasem trwa to trochę dłużej niż ta chwila. Widać taki urok wyciągu choć za pierwszym razem to miałam pełne portki ze strachu ze przyjdzie powisieć dłużej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Tak to wyglądało dzisiaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 No to marność nad marnościami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Szału ni ma, zresztą czego można się spodziewać na stoku przy takiej pogodzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Bruner79 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Heh i tak jak kiedys lubilem ten osrodek to coraz bardziej zaczynam sie przestawiac ze juz tam nie pojade. No chyba ze beda mieli karnet w promo za 1plna. W mniejszej odleglosci mam super osrodki w Czechach - i tak np w ciagu roku Czesi niedaleko wlasnie mnie postawili bodajze 3 4osobowe kanapy, zrobili kilka tras lezacych wokol siebie na jednym skipasie - i... i zrobilo sie niezle zroznicowanie tras - poczawszy od niebieskich,czerwone,a i nawet czarna. Mozna? jasne ze mozna,cenowo? pewnie taniej a nawet jak nie jest taniej to chociaz nie mam lodu pod d... na kanapie jak jade i wszystko jest dobrze przygotowane. Takze pewnie niedlugo jawnie powiem - Czarnej dziekujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arturoarturo Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 W piątym dniu pobytu w Stroniu Śl.,zaliczyliśmy w końcu Czarną Górę.Dziś zjechałem trzy razy tyłem na KLF z młodzieńcem mającym pierwszy raz w życiu dechy na nogach.Kopuła startowa KLF cała w lodzie,więc większość zaczynała zjazd na głowie,plecach,brzuchu tylko nie na nartach,te zazwyczaj jechały osobno.No cóż lepszy rydz niż nic.Jutro KLH i Cfis i wierzymy ,że będzie lepiej,bo armaty i ratraki chodzą.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... buczek5 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Zaliczyłem dzisiaj czarną i mam mieszane uczucia. Doceniam to że ośrodek walczy z pogodą i stwarza jako takie warunki. Jednak po przygodzie gdy najechałem na kamień i lądowaniu na zamarznietej ziemi i rozdarciu spodni straciłem ochotę na zabawę. Całe szczęście kask sprawdził się w 100%. Nie lubię narzekać ale ostrzegam że warunki na dzień dzisiejszy są na poziomie 1-2 w 5 stopniowej skali a ceny karnetów powinny być z 50% zniżką. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 W tym roku już nic nie myśiimy..... :-(. Oby było.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndreL Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndreL Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next Page 25 of 105 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
krykam Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 to może ktoś inny, jedno co mnie martwi to kolej KLH dzisiaj kilka razy bez powodu zatrzymała się wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Dzisiaj czynne są te wyciągi poniżej fotka z nowe tablicy informacyjnej pic.twitter.com/OJXkH6fkhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Zgadza się, zdarza się choć mnie się wydaje że nie koniecznie błędy użytkowników bo czasem trwa to trochę dłużej niż ta chwila. Widać taki urok wyciągu choć za pierwszym razem to miałam pełne portki ze strachu ze przyjdzie powisieć dłużej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Tak to wyglądało dzisiaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 No to marność nad marnościami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Szału ni ma, zresztą czego można się spodziewać na stoku przy takiej pogodzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Bruner79 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Heh i tak jak kiedys lubilem ten osrodek to coraz bardziej zaczynam sie przestawiac ze juz tam nie pojade. No chyba ze beda mieli karnet w promo za 1plna. W mniejszej odleglosci mam super osrodki w Czechach - i tak np w ciagu roku Czesi niedaleko wlasnie mnie postawili bodajze 3 4osobowe kanapy, zrobili kilka tras lezacych wokol siebie na jednym skipasie - i... i zrobilo sie niezle zroznicowanie tras - poczawszy od niebieskich,czerwone,a i nawet czarna. Mozna? jasne ze mozna,cenowo? pewnie taniej a nawet jak nie jest taniej to chociaz nie mam lodu pod d... na kanapie jak jade i wszystko jest dobrze przygotowane. Takze pewnie niedlugo jawnie powiem - Czarnej dziekujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arturoarturo Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 W piątym dniu pobytu w Stroniu Śl.,zaliczyliśmy w końcu Czarną Górę.Dziś zjechałem trzy razy tyłem na KLF z młodzieńcem mającym pierwszy raz w życiu dechy na nogach.Kopuła startowa KLF cała w lodzie,więc większość zaczynała zjazd na głowie,plecach,brzuchu tylko nie na nartach,te zazwyczaj jechały osobno.No cóż lepszy rydz niż nic.Jutro KLH i Cfis i wierzymy ,że będzie lepiej,bo armaty i ratraki chodzą.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... buczek5 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Zaliczyłem dzisiaj czarną i mam mieszane uczucia. Doceniam to że ośrodek walczy z pogodą i stwarza jako takie warunki. Jednak po przygodzie gdy najechałem na kamień i lądowaniu na zamarznietej ziemi i rozdarciu spodni straciłem ochotę na zabawę. Całe szczęście kask sprawdził się w 100%. Nie lubię narzekać ale ostrzegam że warunki na dzień dzisiejszy są na poziomie 1-2 w 5 stopniowej skali a ceny karnetów powinny być z 50% zniżką. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 W tym roku już nic nie myśiimy..... :-(. Oby było.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndreL Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndreL Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next Page 25 of 105 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
krykam Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Dzisiaj czynne są te wyciągi poniżej fotka z nowe tablicy informacyjnej pic.twitter.com/OJXkH6fkhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 wiesz co myśle że nie ma się cyzm martwić nieraz się tak zdarza, moze na dole ktoś nie umiał wsiąść czy na gorze wysiąść i wtedy np. mogło się wyłączyć. Zgadza się, zdarza się choć mnie się wydaje że nie koniecznie błędy użytkowników bo czasem trwa to trochę dłużej niż ta chwila. Widać taki urok wyciągu choć za pierwszym razem to miałam pełne portki ze strachu ze przyjdzie powisieć dłużej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Tak to wyglądało dzisiaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 No to marność nad marnościami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Szału ni ma, zresztą czego można się spodziewać na stoku przy takiej pogodzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Bruner79 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Heh i tak jak kiedys lubilem ten osrodek to coraz bardziej zaczynam sie przestawiac ze juz tam nie pojade. No chyba ze beda mieli karnet w promo za 1plna. W mniejszej odleglosci mam super osrodki w Czechach - i tak np w ciagu roku Czesi niedaleko wlasnie mnie postawili bodajze 3 4osobowe kanapy, zrobili kilka tras lezacych wokol siebie na jednym skipasie - i... i zrobilo sie niezle zroznicowanie tras - poczawszy od niebieskich,czerwone,a i nawet czarna. Mozna? jasne ze mozna,cenowo? pewnie taniej a nawet jak nie jest taniej to chociaz nie mam lodu pod d... na kanapie jak jade i wszystko jest dobrze przygotowane. Takze pewnie niedlugo jawnie powiem - Czarnej dziekujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arturoarturo Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 W piątym dniu pobytu w Stroniu Śl.,zaliczyliśmy w końcu Czarną Górę.Dziś zjechałem trzy razy tyłem na KLF z młodzieńcem mającym pierwszy raz w życiu dechy na nogach.Kopuła startowa KLF cała w lodzie,więc większość zaczynała zjazd na głowie,plecach,brzuchu tylko nie na nartach,te zazwyczaj jechały osobno.No cóż lepszy rydz niż nic.Jutro KLH i Cfis i wierzymy ,że będzie lepiej,bo armaty i ratraki chodzą.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... buczek5 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Zaliczyłem dzisiaj czarną i mam mieszane uczucia. Doceniam to że ośrodek walczy z pogodą i stwarza jako takie warunki. Jednak po przygodzie gdy najechałem na kamień i lądowaniu na zamarznietej ziemi i rozdarciu spodni straciłem ochotę na zabawę. Całe szczęście kask sprawdził się w 100%. Nie lubię narzekać ale ostrzegam że warunki na dzień dzisiejszy są na poziomie 1-2 w 5 stopniowej skali a ceny karnetów powinny być z 50% zniżką. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 W tym roku już nic nie myśiimy..... :-(. Oby było.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndreL Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndreL Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next Page 25 of 105 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
krykam Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Tak to wyglądało dzisiaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 No to marność nad marnościami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Szału ni ma, zresztą czego można się spodziewać na stoku przy takiej pogodzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner79 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Heh i tak jak kiedys lubilem ten osrodek to coraz bardziej zaczynam sie przestawiac ze juz tam nie pojade. No chyba ze beda mieli karnet w promo za 1plna. W mniejszej odleglosci mam super osrodki w Czechach - i tak np w ciagu roku Czesi niedaleko wlasnie mnie postawili bodajze 3 4osobowe kanapy, zrobili kilka tras lezacych wokol siebie na jednym skipasie - i... i zrobilo sie niezle zroznicowanie tras - poczawszy od niebieskich,czerwone,a i nawet czarna. Mozna? jasne ze mozna,cenowo? pewnie taniej a nawet jak nie jest taniej to chociaz nie mam lodu pod d... na kanapie jak jade i wszystko jest dobrze przygotowane. Takze pewnie niedlugo jawnie powiem - Czarnej dziekujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturoarturo Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 W piątym dniu pobytu w Stroniu Śl.,zaliczyliśmy w końcu Czarną Górę.Dziś zjechałem trzy razy tyłem na KLF z młodzieńcem mającym pierwszy raz w życiu dechy na nogach.Kopuła startowa KLF cała w lodzie,więc większość zaczynała zjazd na głowie,plecach,brzuchu tylko nie na nartach,te zazwyczaj jechały osobno.No cóż lepszy rydz niż nic.Jutro KLH i Cfis i wierzymy ,że będzie lepiej,bo armaty i ratraki chodzą.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buczek5 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Zaliczyłem dzisiaj czarną i mam mieszane uczucia. Doceniam to że ośrodek walczy z pogodą i stwarza jako takie warunki. Jednak po przygodzie gdy najechałem na kamień i lądowaniu na zamarznietej ziemi i rozdarciu spodni straciłem ochotę na zabawę. Całe szczęście kask sprawdził się w 100%. Nie lubię narzekać ale ostrzegam że warunki na dzień dzisiejszy są na poziomie 1-2 w 5 stopniowej skali a ceny karnetów powinny być z 50% zniżką. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 W tym roku już nic nie myśiimy..... :-(. Oby było.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.W. Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreL Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 niestety zimy nie widać - a zapowiadali duże mrozy :/ http://www.yr.no/pla...73935/long.html Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndreL Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next Page 25 of 105 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Czarna Góra
lukas63 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Czy ty wiesz o której CZARNEJ GÓRZE tu się pisze? Zajrzyj na mapę, czego prognozę zamieciłeś. Tu jest prognoza dla własciwego ośrodka narciarskiego. http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html Pomylić się przy kopiowaniu linków nie można? już mam http://www.yr.no/pla..._Góra/long.html I tak jak mówiłem Dalej nie widać opadów śniegu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Zastanawiam się nad odwołaniem rezerwacji na koniec lutego. Czekaj spokojnie. Zima jeszcze przyjdzie. A na co możesz zmienić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.W. Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreL Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Wcale nie lepsza Wg obecnych prognoz w całej północnej a szczególnie północno-wschodniej Polsce ma być zima conajmniej do 20 stycznia. W naszych górach lekka zima do środy a później odwilż. Tak to jest jak się ma zimne morze na północy i ciepłe góry na południu. Oczywiście znając życie, później będzie jeszcze cieplej. Obym się mylił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krykam Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next Page 25 of 105 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing
krykam Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 a tak to wyglądało dzisiaj.. jak na obecną pogode to warunki jeżeli chodzi o trasę C-fis to super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.W. Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja dopiero od 22 lutego - ferie Opolskie już znamy na pamięć nazwę Twojego pensjonatu i termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next Page 25 of 105 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1
Recommended Posts