Szabir Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Temat się już pojawiał aczkolwiek, warto poczytać i wiedzieć, zanim portfel nas tego nauczy.. https://motoryzacja....cja,nId,3072807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Temat się już pojawiał aczkolwiek, warto poczytać i wiedzieć, zanim portfel nas tego nauczy.. https://motoryzacja....cja,nId,3072807 Ten pierwszy przypadek na Sardynii to dlatego, że trafiło na Włocha Na wszystkich opuszczonych budynkach przy drogach widnieją napisy " turysto pamiętaj Sardynia to nie Włochy", a dzieci Sardów uczą się włoskiego dopiero w szkole Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Dosyć ciekawe są te przepisy o kamerach. Idąc dalej tym tropem należałoby zakazać turystom robienia zdjęć i nagrywania filmów, bo można kogoś sfotografować : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Janosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Obie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Co to jest ta Waza, bo chyba coś mi umknęło : ) Ma jakieś przewagi nad Yanosikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Waze. Nie jest tak popularna jak Janosik, mniejsza liczba użytkowników co powoduje, że w Janosiku bieżące zdarzenia, czy komunikaty są bardziej aktualne i potwierdzone przez większa ilość kierowców. Bardziej też obciąża system w smartfonie, przynajmniej u mnie w iPhone, przez co bateria szybciej się rozładowuje. Za to trasa lepiej pokrywa się z mapą, tak twierdzi mój syn informatyk, jest to lepiej dopracowane, ale ja się na tym nie znam. Wydaje mi się że jest bardziej przyjazna użytkownikowi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 OK, dzięki. Ja nawigacji używam albo Garmina albo googla więc Yanosik tylko jako ostrzegacz głosowy to chyba dla mnie Yanosik lepszy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Ja nie używam żadnej. Jeżdżę przepisowo i mandatów nie płacę A tak poważnie to dość trudno w PL załapać się na mandat, przynajmniej jadąc tak jak większość. Z reguły jak stoi Policja to ludzie migają długimi. Dosyć ciekawe są te przepisy o kamerach. Idąc dalej tym tropem należałoby zakazać turystom robienia zdjęć i nagrywania filmów, bo można kogoś sfotografować : ) Mógłby być taki przepis. Szlag mnie trafia na te wszystkie kamery i aparaty. Ludzie nic by nie robili, tylko strzelali durne fotki. Jeśli robią zdjęcia sobie to jeszcze spoko, ale czemu mnie również nagrywają? A jak znajomym się powie, że nie chcesz być na zdjęciu, to od razu foch i jesteś wrogiem publicznym numer jeden. Większość pustych łbów, nie jest w stanie pojąć, że ktoś nie chce być fotografowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Ja nie używam żadnej. Jeżdżę przepisowo i mandatów nie płacę A tak poważnie to dość trudno w PL załapać się na mandat, przynajmniej jadąc tak jak większość. Z reguły jak stoi Policja to ludzie migają długimi. Mógłby być taki przepis. Szlag mnie trafia na te wszystkie kamery i aparaty. Ludzie nic by nie robili, tylko strzelali durne fotki. Jeśli robią zdjęcia sobie to jeszcze spoko, ale czemu mnie również nagrywają? A jak znajomym się powie, że nie chcesz być na zdjęciu, to od razu foch i jesteś wrogiem publicznym numer jeden. Większość pustych łbów, nie jest w stanie pojąć, że ktoś nie chce być fotografowany. Czasami taki film może być dowodem winy, lub niewinności podczas kolizji. Co innego filmowanie zdarzeń i spowalnianie ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Czasami taki film może być dowodem winy, lub niewinności podczas kolizji. Co innego filmowanie zdarzeń i spowalnianie ruchu. Pisałem o filmach turystów a nie o rejestratorach. Z tych drugich przynajmniej jest jakiś pożytek, choć zdarzają się konfidenci donoszący o drobnych wykroczeniach na policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Jazda z głową. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Yanosik w Polsce. Waze i TomTom za granicą. Automapa wprowadziła niedawno do swojej aplikacji jeszcze CB radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Mógłby być taki przepis. Szlag mnie trafia na te wszystkie kamery i aparaty. Ludzie nic by nie robili, tylko strzelali durne fotki. Jeśli robią zdjęcia sobie to jeszcze spoko, ale czemu mnie również nagrywają? A jak znajomym się powie, że nie chcesz być na zdjęciu, to od razu foch i jesteś wrogiem publicznym numer jeden. Większość pustych łbów, nie jest w stanie pojąć, że ktoś nie chce być fotografowany. Oj jak bardzo masz rację! Wszędzie sweet focie, samojebki, lans, instagram itp. Chore to jest... Ostatnio jechałem w rodzinne strony, kilka km przed celem podróży wyprzedzanie na podwójnej ciągłej (prosty, widoczny odcinek, ale jest tam zatoczka z wagą ITD). Gdy kończyłem manewr, po przeciwnej stronie jezdni zobaczyłem radiowóz...wymieniliśmy się tylko z policjantem spojrzeniami. Nie wiem czemu nie próbowali mnie zatrzymać, ani nie ruszyli w "pościg". Pewnie przekalkulowali, że w tym czasie zatrzymają kilku kierowców, a nie będą się uganiać za jakimś łebkiem w julce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park gadżety w aucie i nie tylko - czyli na co uważać za granicą × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Dosyć ciekawe są te przepisy o kamerach. Idąc dalej tym tropem należałoby zakazać turystom robienia zdjęć i nagrywania filmów, bo można kogoś sfotografować : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Janosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Obie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Co to jest ta Waza, bo chyba coś mi umknęło : ) Ma jakieś przewagi nad Yanosikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Waze. Nie jest tak popularna jak Janosik, mniejsza liczba użytkowników co powoduje, że w Janosiku bieżące zdarzenia, czy komunikaty są bardziej aktualne i potwierdzone przez większa ilość kierowców. Bardziej też obciąża system w smartfonie, przynajmniej u mnie w iPhone, przez co bateria szybciej się rozładowuje. Za to trasa lepiej pokrywa się z mapą, tak twierdzi mój syn informatyk, jest to lepiej dopracowane, ale ja się na tym nie znam. Wydaje mi się że jest bardziej przyjazna użytkownikowi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 OK, dzięki. Ja nawigacji używam albo Garmina albo googla więc Yanosik tylko jako ostrzegacz głosowy to chyba dla mnie Yanosik lepszy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Ja nie używam żadnej. Jeżdżę przepisowo i mandatów nie płacę A tak poważnie to dość trudno w PL załapać się na mandat, przynajmniej jadąc tak jak większość. Z reguły jak stoi Policja to ludzie migają długimi. Dosyć ciekawe są te przepisy o kamerach. Idąc dalej tym tropem należałoby zakazać turystom robienia zdjęć i nagrywania filmów, bo można kogoś sfotografować : ) Mógłby być taki przepis. Szlag mnie trafia na te wszystkie kamery i aparaty. Ludzie nic by nie robili, tylko strzelali durne fotki. Jeśli robią zdjęcia sobie to jeszcze spoko, ale czemu mnie również nagrywają? A jak znajomym się powie, że nie chcesz być na zdjęciu, to od razu foch i jesteś wrogiem publicznym numer jeden. Większość pustych łbów, nie jest w stanie pojąć, że ktoś nie chce być fotografowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Ja nie używam żadnej. Jeżdżę przepisowo i mandatów nie płacę A tak poważnie to dość trudno w PL załapać się na mandat, przynajmniej jadąc tak jak większość. Z reguły jak stoi Policja to ludzie migają długimi. Mógłby być taki przepis. Szlag mnie trafia na te wszystkie kamery i aparaty. Ludzie nic by nie robili, tylko strzelali durne fotki. Jeśli robią zdjęcia sobie to jeszcze spoko, ale czemu mnie również nagrywają? A jak znajomym się powie, że nie chcesz być na zdjęciu, to od razu foch i jesteś wrogiem publicznym numer jeden. Większość pustych łbów, nie jest w stanie pojąć, że ktoś nie chce być fotografowany. Czasami taki film może być dowodem winy, lub niewinności podczas kolizji. Co innego filmowanie zdarzeń i spowalnianie ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Czasami taki film może być dowodem winy, lub niewinności podczas kolizji. Co innego filmowanie zdarzeń i spowalnianie ruchu. Pisałem o filmach turystów a nie o rejestratorach. Z tych drugich przynajmniej jest jakiś pożytek, choć zdarzają się konfidenci donoszący o drobnych wykroczeniach na policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Jazda z głową. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Yanosik w Polsce. Waze i TomTom za granicą. Automapa wprowadziła niedawno do swojej aplikacji jeszcze CB radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Mógłby być taki przepis. Szlag mnie trafia na te wszystkie kamery i aparaty. Ludzie nic by nie robili, tylko strzelali durne fotki. Jeśli robią zdjęcia sobie to jeszcze spoko, ale czemu mnie również nagrywają? A jak znajomym się powie, że nie chcesz być na zdjęciu, to od razu foch i jesteś wrogiem publicznym numer jeden. Większość pustych łbów, nie jest w stanie pojąć, że ktoś nie chce być fotografowany. Oj jak bardzo masz rację! Wszędzie sweet focie, samojebki, lans, instagram itp. Chore to jest... Ostatnio jechałem w rodzinne strony, kilka km przed celem podróży wyprzedzanie na podwójnej ciągłej (prosty, widoczny odcinek, ale jest tam zatoczka z wagą ITD). Gdy kończyłem manewr, po przeciwnej stronie jezdni zobaczyłem radiowóz...wymieniliśmy się tylko z policjantem spojrzeniami. Nie wiem czemu nie próbowali mnie zatrzymać, ani nie ruszyli w "pościg". Pewnie przekalkulowali, że w tym czasie zatrzymają kilku kierowców, a nie będą się uganiać za jakimś łebkiem w julce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park gadżety w aucie i nie tylko - czyli na co uważać za granicą
Spiochu Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Czasami taki film może być dowodem winy, lub niewinności podczas kolizji. Co innego filmowanie zdarzeń i spowalnianie ruchu. Pisałem o filmach turystów a nie o rejestratorach. Z tych drugich przynajmniej jest jakiś pożytek, choć zdarzają się konfidenci donoszący o drobnych wykroczeniach na policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Jazda z głową. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Yanosik w Polsce. Waze i TomTom za granicą. Automapa wprowadziła niedawno do swojej aplikacji jeszcze CB radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Mógłby być taki przepis. Szlag mnie trafia na te wszystkie kamery i aparaty. Ludzie nic by nie robili, tylko strzelali durne fotki. Jeśli robią zdjęcia sobie to jeszcze spoko, ale czemu mnie również nagrywają? A jak znajomym się powie, że nie chcesz być na zdjęciu, to od razu foch i jesteś wrogiem publicznym numer jeden. Większość pustych łbów, nie jest w stanie pojąć, że ktoś nie chce być fotografowany. Oj jak bardzo masz rację! Wszędzie sweet focie, samojebki, lans, instagram itp. Chore to jest... Ostatnio jechałem w rodzinne strony, kilka km przed celem podróży wyprzedzanie na podwójnej ciągłej (prosty, widoczny odcinek, ale jest tam zatoczka z wagą ITD). Gdy kończyłem manewr, po przeciwnej stronie jezdni zobaczyłem radiowóz...wymieniliśmy się tylko z policjantem spojrzeniami. Nie wiem czemu nie próbowali mnie zatrzymać, ani nie ruszyli w "pościg". Pewnie przekalkulowali, że w tym czasie zatrzymają kilku kierowców, a nie będą się uganiać za jakimś łebkiem w julce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park gadżety w aucie i nie tylko - czyli na co uważać za granicą
Mitek Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Jazda z głową. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Yanosik w Polsce. Waze i TomTom za granicą. Automapa wprowadziła niedawno do swojej aplikacji jeszcze CB radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Mógłby być taki przepis. Szlag mnie trafia na te wszystkie kamery i aparaty. Ludzie nic by nie robili, tylko strzelali durne fotki. Jeśli robią zdjęcia sobie to jeszcze spoko, ale czemu mnie również nagrywają? A jak znajomym się powie, że nie chcesz być na zdjęciu, to od razu foch i jesteś wrogiem publicznym numer jeden. Większość pustych łbów, nie jest w stanie pojąć, że ktoś nie chce być fotografowany. Oj jak bardzo masz rację! Wszędzie sweet focie, samojebki, lans, instagram itp. Chore to jest... Ostatnio jechałem w rodzinne strony, kilka km przed celem podróży wyprzedzanie na podwójnej ciągłej (prosty, widoczny odcinek, ale jest tam zatoczka z wagą ITD). Gdy kończyłem manewr, po przeciwnej stronie jezdni zobaczyłem radiowóz...wymieniliśmy się tylko z policjantem spojrzeniami. Nie wiem czemu nie próbowali mnie zatrzymać, ani nie ruszyli w "pościg". Pewnie przekalkulowali, że w tym czasie zatrzymają kilku kierowców, a nie będą się uganiać za jakimś łebkiem w julce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Szabir Napisano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A jaka apka w Polsce dobra jest na zające ? Używacie Janosika czy „waze”? Yanosik w Polsce. Waze i TomTom za granicą. Automapa wprowadziła niedawno do swojej aplikacji jeszcze CB radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Mógłby być taki przepis. Szlag mnie trafia na te wszystkie kamery i aparaty. Ludzie nic by nie robili, tylko strzelali durne fotki. Jeśli robią zdjęcia sobie to jeszcze spoko, ale czemu mnie również nagrywają? A jak znajomym się powie, że nie chcesz być na zdjęciu, to od razu foch i jesteś wrogiem publicznym numer jeden. Większość pustych łbów, nie jest w stanie pojąć, że ktoś nie chce być fotografowany. Oj jak bardzo masz rację! Wszędzie sweet focie, samojebki, lans, instagram itp. Chore to jest... Ostatnio jechałem w rodzinne strony, kilka km przed celem podróży wyprzedzanie na podwójnej ciągłej (prosty, widoczny odcinek, ale jest tam zatoczka z wagą ITD). Gdy kończyłem manewr, po przeciwnej stronie jezdni zobaczyłem radiowóz...wymieniliśmy się tylko z policjantem spojrzeniami. Nie wiem czemu nie próbowali mnie zatrzymać, ani nie ruszyli w "pościg". Pewnie przekalkulowali, że w tym czasie zatrzymają kilku kierowców, a nie będą się uganiać za jakimś łebkiem w julce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
FerraEnzo Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Mógłby być taki przepis. Szlag mnie trafia na te wszystkie kamery i aparaty. Ludzie nic by nie robili, tylko strzelali durne fotki. Jeśli robią zdjęcia sobie to jeszcze spoko, ale czemu mnie również nagrywają? A jak znajomym się powie, że nie chcesz być na zdjęciu, to od razu foch i jesteś wrogiem publicznym numer jeden. Większość pustych łbów, nie jest w stanie pojąć, że ktoś nie chce być fotografowany. Oj jak bardzo masz rację! Wszędzie sweet focie, samojebki, lans, instagram itp. Chore to jest... Ostatnio jechałem w rodzinne strony, kilka km przed celem podróży wyprzedzanie na podwójnej ciągłej (prosty, widoczny odcinek, ale jest tam zatoczka z wagą ITD). Gdy kończyłem manewr, po przeciwnej stronie jezdni zobaczyłem radiowóz...wymieniliśmy się tylko z policjantem spojrzeniami. Nie wiem czemu nie próbowali mnie zatrzymać, ani nie ruszyli w "pościg". Pewnie przekalkulowali, że w tym czasie zatrzymają kilku kierowców, a nie będą się uganiać za jakimś łebkiem w julce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi