jan koval Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Czytam uwaznie i rozmowa byla o oponie 2.8 a nie o fatbike. masz racje Ale niewazne, co do typowego fatbike to pelna zgoda. "A kto jest leszczem" - to dla niektorych najwazniejszy aspekt tego jak i innych sportow;) Chyba w sumie wazne, ze sie robi to,co sprawia przyjemnosc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 1.4k Created 4 yr Last Reply Mar 5 Top Posters In This Topic 165 255 117 288 Popular Days Apr 1 40 Jul 3 40 Oct 7 36 Jun 21 32 Top Posters In This Topic Mitek 165 posts wkg 255 posts kordiankw 117 posts star 288 posts Popular Days Apr 1 2020 40 posts Jul 3 2019 40 posts Oct 7 2019 36 posts Jun 21 2019 32 posts Popular Posts moruniek September 4, 2022 Dziś relacji miało nie być, bo było tylko moje treningowe kółko po lasach. A tu taka niespodzianka. Tu lepiej go widać. To młody samiec, wyraźnie się mną zainteresował. moruniek May 2, 2022 Dziś znowu pokręcone, zresztą podobnie jak wczoraj, przedwczoraj i w zasadzie tak od 07 marca, codziennie. Majówka upływa na sportowo. Fajnych tras mam bez liku. Jak ktoś lubi piachy Mitek May 23, 2022 Cześć Sudovia i po Sudovii. Przejechana ale bez dużej satysfakcji bo plan nam pogoda zweryfikowała - złe przygotowanie niestety lub/i zbyt wolna jazda. Trasa piękna choć pokręcona strasznie - zn Posted Images Joanna Sm Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 To tak sie sklada ze ja jestem podwojnym leszczem bo jedna para moich nart ma wlasnie 100 pod butem a opony mam 2.8:) No coz: bede musial z tym zyc:) Zaczne tworzyc katalog cech leszcza w poszczegolnych sportach: Narty: 100mm pod butem => jestes leszczem rower: opona 2.8 => jestes leszczem wspinanie: buty przynajmniej o 4 numery za male, jesli nie => jestes leszczem windsurfing: zagiel przenajmniej 10,5 , jesli nie => jestes leszczem ... Bieganie- bmi 19, buty Nike Zoom Vaporfly next % - jak nie masz jesteś leszczem Szosówka- nie ogolone nogi u faceta- jesteś leszczem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Szosówka- nie ogolone nogi u faceta- jesteś leszczem Źle się z tym czuję, ale nóg nie ogolę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Źle się z tym czuję, ale nóg nie ogolę Zapuściłeś się coś! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 gdzie to kupiłeś ? są też wersje z oponami 2-2.2'' ? W rowerach są założone opony GEAX Mezcal 26x2.3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Zapuściłeś się coś! To przez te zamknięte salony piękności , ale za to rehabilitacja trwa: Ścieżka rowerowa wzdłuż Żylicy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 No u mnie Zwierzyniec. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Mały jubileusz, dwa miesiące od zerwania Achillesa. Jest progres Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Rehabilitacja czyni cuda, wczoraj pierwszy zabieg a dziś złamana średnia 30 km/h. Aż się sam boję co będzie po dziesiątym zabiegu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Niewielki ale stały progres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wkg Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wkg Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Odezwałem się bo uznałem że warto. Że należy czasami komuś lekko powiedzieć że przesadził. To zamiast się podlizywać - opierdol gnoja. Rowery nie mają tu nic do rzeczy - tylko prostactwo i bezinteresowna agresja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) A te załączone zrzuty ekranu to z czego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Rędziny. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jest moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Psyche. Jutro gips u teścia może weg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Coś w tym stylu. Ważne aby samopoczucie dopisywało. Rudawy. W tle Karkonosze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie : https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Żeby zwiększyć ślizg to jakby co innego;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Krew musi być z dziewicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Next Page 37 of 58 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Joanna Sm Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 To tak sie sklada ze ja jestem podwojnym leszczem bo jedna para moich nart ma wlasnie 100 pod butem a opony mam 2.8:) No coz: bede musial z tym zyc:) Zaczne tworzyc katalog cech leszcza w poszczegolnych sportach: Narty: 100mm pod butem => jestes leszczem rower: opona 2.8 => jestes leszczem wspinanie: buty przynajmniej o 4 numery za male, jesli nie => jestes leszczem windsurfing: zagiel przenajmniej 10,5 , jesli nie => jestes leszczem ... Bieganie- bmi 19, buty Nike Zoom Vaporfly next % - jak nie masz jesteś leszczem Szosówka- nie ogolone nogi u faceta- jesteś leszczem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Szosówka- nie ogolone nogi u faceta- jesteś leszczem Źle się z tym czuję, ale nóg nie ogolę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Źle się z tym czuję, ale nóg nie ogolę Zapuściłeś się coś! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 gdzie to kupiłeś ? są też wersje z oponami 2-2.2'' ? W rowerach są założone opony GEAX Mezcal 26x2.3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Zapuściłeś się coś! To przez te zamknięte salony piękności , ale za to rehabilitacja trwa: Ścieżka rowerowa wzdłuż Żylicy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 No u mnie Zwierzyniec. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Mały jubileusz, dwa miesiące od zerwania Achillesa. Jest progres Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Rehabilitacja czyni cuda, wczoraj pierwszy zabieg a dziś złamana średnia 30 km/h. Aż się sam boję co będzie po dziesiątym zabiegu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Niewielki ale stały progres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wkg Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wkg Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Odezwałem się bo uznałem że warto. Że należy czasami komuś lekko powiedzieć że przesadził. To zamiast się podlizywać - opierdol gnoja. Rowery nie mają tu nic do rzeczy - tylko prostactwo i bezinteresowna agresja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) A te załączone zrzuty ekranu to z czego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Rędziny. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jest moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Psyche. Jutro gips u teścia może weg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Coś w tym stylu. Ważne aby samopoczucie dopisywało. Rudawy. W tle Karkonosze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie : https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Żeby zwiększyć ślizg to jakby co innego;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Krew musi być z dziewicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Next Page 37 of 58 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Joanna Sm Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Źle się z tym czuję, ale nóg nie ogolę Zapuściłeś się coś! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 gdzie to kupiłeś ? są też wersje z oponami 2-2.2'' ? W rowerach są założone opony GEAX Mezcal 26x2.3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Zapuściłeś się coś! To przez te zamknięte salony piękności , ale za to rehabilitacja trwa: Ścieżka rowerowa wzdłuż Żylicy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 No u mnie Zwierzyniec. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Mały jubileusz, dwa miesiące od zerwania Achillesa. Jest progres Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Rehabilitacja czyni cuda, wczoraj pierwszy zabieg a dziś złamana średnia 30 km/h. Aż się sam boję co będzie po dziesiątym zabiegu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Niewielki ale stały progres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wkg Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wkg Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Odezwałem się bo uznałem że warto. Że należy czasami komuś lekko powiedzieć że przesadził. To zamiast się podlizywać - opierdol gnoja. Rowery nie mają tu nic do rzeczy - tylko prostactwo i bezinteresowna agresja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) A te załączone zrzuty ekranu to z czego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Rędziny. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jest moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Psyche. Jutro gips u teścia może weg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Coś w tym stylu. Ważne aby samopoczucie dopisywało. Rudawy. W tle Karkonosze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie : https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Żeby zwiększyć ślizg to jakby co innego;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Krew musi być z dziewicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Next Page 37 of 58 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
kordiankw Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Zapuściłeś się coś! To przez te zamknięte salony piękności , ale za to rehabilitacja trwa: Ścieżka rowerowa wzdłuż Żylicy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 No u mnie Zwierzyniec. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Mały jubileusz, dwa miesiące od zerwania Achillesa. Jest progres Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Rehabilitacja czyni cuda, wczoraj pierwszy zabieg a dziś złamana średnia 30 km/h. Aż się sam boję co będzie po dziesiątym zabiegu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Niewielki ale stały progres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wkg Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wkg Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Odezwałem się bo uznałem że warto. Że należy czasami komuś lekko powiedzieć że przesadził. To zamiast się podlizywać - opierdol gnoja. Rowery nie mają tu nic do rzeczy - tylko prostactwo i bezinteresowna agresja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) A te załączone zrzuty ekranu to z czego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Rędziny. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jest moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Psyche. Jutro gips u teścia może weg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Coś w tym stylu. Ważne aby samopoczucie dopisywało. Rudawy. W tle Karkonosze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie : https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Żeby zwiększyć ślizg to jakby co innego;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Krew musi być z dziewicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Next Page 37 of 58 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
kordiankw Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) A te załączone zrzuty ekranu to z czego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Rędziny. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jest moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan koval Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Psyche. Jutro gips u teścia może weg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Sm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Coś w tym stylu. Ważne aby samopoczucie dopisywało. Rudawy. W tle Karkonosze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie : https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Żeby zwiększyć ślizg to jakby co innego;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Sm Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Krew musi być z dziewicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan koval Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Next Page 37 of 58 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Mitek Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Next Page 37 of 58 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts