jan koval Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Czytam uwaznie i rozmowa byla o oponie 2.8 a nie o fatbike. masz racje Ale niewazne, co do typowego fatbike to pelna zgoda. "A kto jest leszczem" - to dla niektorych najwazniejszy aspekt tego jak i innych sportow;) Chyba w sumie wazne, ze sie robi to,co sprawia przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,4tys. Dodano 5 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 165 255 117 288 Popularne dni 1 Kwi 40 3 Lip 40 7 Paź 36 21 Cze 32 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 165 odpowiedzi wkg 255 odpowiedzi kordiankw 117 odpowiedzi star 288 odpowiedzi Popularne dni 1 Kwi 2020 40 odpowiedzi 3 Lip 2019 40 odpowiedzi 7 Paź 2019 36 odpowiedzi 21 Cze 2019 32 odpowiedzi Popularne posty moruniek 4 Września 2022 Dziś relacji miało nie być, bo było tylko moje treningowe kółko po lasach. A tu taka niespodzianka. Tu lepiej go widać. To młody samiec, wyraźnie się mną zainteresował. moruniek 2 Maja 2022 Dziś znowu pokręcone, zresztą podobnie jak wczoraj, przedwczoraj i w zasadzie tak od 07 marca, codziennie. Majówka upływa na sportowo. Fajnych tras mam bez liku. Jak ktoś lubi piachy Mitek 23 Maja 2022 Cześć Sudovia i po Sudovii. Przejechana ale bez dużej satysfakcji bo plan nam pogoda zweryfikowała - złe przygotowanie niestety lub/i zbyt wolna jazda. Trasa piękna choć pokręcona strasznie - zn Dodane grafiki Joanna Sm Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 To tak sie sklada ze ja jestem podwojnym leszczem bo jedna para moich nart ma wlasnie 100 pod butem a opony mam 2.8:) No coz: bede musial z tym zyc:) Zaczne tworzyc katalog cech leszcza w poszczegolnych sportach: Narty: 100mm pod butem => jestes leszczem rower: opona 2.8 => jestes leszczem wspinanie: buty przynajmniej o 4 numery za male, jesli nie => jestes leszczem windsurfing: zagiel przenajmniej 10,5 , jesli nie => jestes leszczem ... Bieganie- bmi 19, buty Nike Zoom Vaporfly next % - jak nie masz jesteś leszczem Szosówka- nie ogolone nogi u faceta- jesteś leszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Szosówka- nie ogolone nogi u faceta- jesteś leszczem Źle się z tym czuję, ale nóg nie ogolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Źle się z tym czuję, ale nóg nie ogolę Zapuściłeś się coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 gdzie to kupiłeś ? są też wersje z oponami 2-2.2'' ? W rowerach są założone opony GEAX Mezcal 26x2.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Zapuściłeś się coś! To przez te zamknięte salony piękności , ale za to rehabilitacja trwa: Ścieżka rowerowa wzdłuż Żylicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 No u mnie Zwierzyniec. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Maja 2020 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Mały jubileusz, dwa miesiące od zerwania Achillesa. Jest progres Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Rehabilitacja czyni cuda, wczoraj pierwszy zabieg a dziś złamana średnia 30 km/h. Aż się sam boję co będzie po dziesiątym zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Niewielki ale stały progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Odezwałem się bo uznałem że warto. Że należy czasami komuś lekko powiedzieć że przesadził. To zamiast się podlizywać - opierdol gnoja. Rowery nie mają tu nic do rzeczy - tylko prostactwo i bezinteresowna agresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) A te załączone zrzuty ekranu to z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Rędziny. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Psyche. Jutro gips u teścia może weg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Coś w tym stylu. Ważne aby samopoczucie dopisywało. Rudawy. W tle Karkonosze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie : https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Żeby zwiększyć ślizg to jakby co innego;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Krew musi być z dziewicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 To tak sie sklada ze ja jestem podwojnym leszczem bo jedna para moich nart ma wlasnie 100 pod butem a opony mam 2.8:) No coz: bede musial z tym zyc:) Zaczne tworzyc katalog cech leszcza w poszczegolnych sportach: Narty: 100mm pod butem => jestes leszczem rower: opona 2.8 => jestes leszczem wspinanie: buty przynajmniej o 4 numery za male, jesli nie => jestes leszczem windsurfing: zagiel przenajmniej 10,5 , jesli nie => jestes leszczem ... Bieganie- bmi 19, buty Nike Zoom Vaporfly next % - jak nie masz jesteś leszczem Szosówka- nie ogolone nogi u faceta- jesteś leszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Szosówka- nie ogolone nogi u faceta- jesteś leszczem Źle się z tym czuję, ale nóg nie ogolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Źle się z tym czuję, ale nóg nie ogolę Zapuściłeś się coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 gdzie to kupiłeś ? są też wersje z oponami 2-2.2'' ? W rowerach są założone opony GEAX Mezcal 26x2.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Zapuściłeś się coś! To przez te zamknięte salony piękności , ale za to rehabilitacja trwa: Ścieżka rowerowa wzdłuż Żylicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 No u mnie Zwierzyniec. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Maja 2020 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Mały jubileusz, dwa miesiące od zerwania Achillesa. Jest progres Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Rehabilitacja czyni cuda, wczoraj pierwszy zabieg a dziś złamana średnia 30 km/h. Aż się sam boję co będzie po dziesiątym zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Niewielki ale stały progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Odezwałem się bo uznałem że warto. Że należy czasami komuś lekko powiedzieć że przesadził. To zamiast się podlizywać - opierdol gnoja. Rowery nie mają tu nic do rzeczy - tylko prostactwo i bezinteresowna agresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) A te załączone zrzuty ekranu to z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Rędziny. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Psyche. Jutro gips u teścia może weg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Coś w tym stylu. Ważne aby samopoczucie dopisywało. Rudawy. W tle Karkonosze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie : https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Żeby zwiększyć ślizg to jakby co innego;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Krew musi być z dziewicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Źle się z tym czuję, ale nóg nie ogolę Zapuściłeś się coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 gdzie to kupiłeś ? są też wersje z oponami 2-2.2'' ? W rowerach są założone opony GEAX Mezcal 26x2.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Zapuściłeś się coś! To przez te zamknięte salony piękności , ale za to rehabilitacja trwa: Ścieżka rowerowa wzdłuż Żylicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 No u mnie Zwierzyniec. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Maja 2020 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Mały jubileusz, dwa miesiące od zerwania Achillesa. Jest progres Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Rehabilitacja czyni cuda, wczoraj pierwszy zabieg a dziś złamana średnia 30 km/h. Aż się sam boję co będzie po dziesiątym zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Niewielki ale stały progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Odezwałem się bo uznałem że warto. Że należy czasami komuś lekko powiedzieć że przesadził. To zamiast się podlizywać - opierdol gnoja. Rowery nie mają tu nic do rzeczy - tylko prostactwo i bezinteresowna agresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) A te załączone zrzuty ekranu to z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Rędziny. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Psyche. Jutro gips u teścia może weg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Coś w tym stylu. Ważne aby samopoczucie dopisywało. Rudawy. W tle Karkonosze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie : https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Żeby zwiększyć ślizg to jakby co innego;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Krew musi być z dziewicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
kordiankw Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Zapuściłeś się coś! To przez te zamknięte salony piękności , ale za to rehabilitacja trwa: Ścieżka rowerowa wzdłuż Żylicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 No u mnie Zwierzyniec. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Maja 2020 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Mały jubileusz, dwa miesiące od zerwania Achillesa. Jest progres Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Rehabilitacja czyni cuda, wczoraj pierwszy zabieg a dziś złamana średnia 30 km/h. Aż się sam boję co będzie po dziesiątym zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Niewielki ale stały progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Odezwałem się bo uznałem że warto. Że należy czasami komuś lekko powiedzieć że przesadził. To zamiast się podlizywać - opierdol gnoja. Rowery nie mają tu nic do rzeczy - tylko prostactwo i bezinteresowna agresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) A te załączone zrzuty ekranu to z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Rędziny. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Psyche. Jutro gips u teścia może weg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Coś w tym stylu. Ważne aby samopoczucie dopisywało. Rudawy. W tle Karkonosze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie : https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Żeby zwiększyć ślizg to jakby co innego;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Krew musi być z dziewicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
kordiankw Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Zainstaluj sobie Stravę ; ) A te załączone zrzuty ekranu to z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Rędziny. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Psyche. Jutro gips u teścia może weg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Jak boli noga to głowa przestaje?? Coś w tym stylu. Ważne aby samopoczucie dopisywało. Rudawy. W tle Karkonosze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A kto zalecil te tortury? W czym to ma pomoc? Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie : https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” Żeby zwiększyć ślizg to jakby co innego;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A Tak?.... jeszcze lepiej na ślizg jak wstrzykniesz młodą krew! Jak nie boli to na pewno „ znieczulica” Krew musi być z dziewicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Zabieg bezbolesny, zaproponował rehabilitant. Zaufałem jego doświadczeniu , tłumaczył mi, że stosuje się to do uelastycznienia blizn i zrostów. Znalazłem takie coś w necie :https://www.aptekage...na-czym-polega/ „Z dużą skutecznością stosuje się również igłoterapię w terapii blizn, aby poprawić ich elastyczność i zwiększyć ślizg tkankowy.” jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Cześć Za pół godzinki odpalam na kajaki. Pozdrowienia (chociaż raz za Twojego dnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi