Harpia Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 @yoss @ferraenzo @chertan @wszyscy inni Warun , znakomity. Pogoda dzwon. Jedziemy? Kto chętny? Im szybciej tym lepiej. Święta Góra kusi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 A ktoś z regionu Nowy Sącz i okolice przypadkiem się nie wybiera? Dołączyłbym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Kiedy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted March 23, 2019 Author Share Posted March 23, 2019 Rozmawiajmy. Jestem bardzo elastyczny Dostosuję się. Jednak oczekuję podpięcie się pod transport. Oczywiście dostanę się do miasta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Okno pogodowe jest dobre na czwartek, piatek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoss Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Okno pogodowe jest dobre na czwartek, piatek. Ja planuję środa albo czwartek. Pogoda zmienia się dynamicznie, trzeba trzymać rękę na pulsie. Mogę mieć kłopot z wolnymi miejscami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Ten tydzień raczej nie przypasuje, fajnego jeżdżenia. W środę jeszcze ewentualnie byłoby możliwe, ale raczej się nie napalam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 23, 2019 Author Share Posted March 23, 2019 @kubad7 @majstermisiewicz Jak z Wami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajsterMisiewicz Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 @kubad7 @majstermisiewicz Jak z Wami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 23, 2019 Author Share Posted March 23, 2019 Michał. Nie pisz już dzisiaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Ja będę z Krzyśkiem O. w czwartek. Pomęczę Wojtka Gajewskiego żeby ustawił jakiś gigant, po dobrej rozgrzewce będzie w sam raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 Chciałem zabrać SL i FR. Ale jak tak kusisz to trzeba mieć GS. Z których w tej sytuacji zrezygnować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 No, ciężki wybór, warunki będą na wszystkie narty, szkoda że nie można wyjechać autem na górę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Jest gdzie zostawić narty na górze? Ja nasmarowałem mastery, ale kundle bym dorzucił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 Jest przechowalnia Ale wożenie trzech par na jeden dzień to już patologia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Miłej jazdy i dzięki za info Jurek! Ja w sb pewnie gdzieś na Słowacji będę kończył sezon. W tygodniu brak czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 w czwartek i piątek są mistrzostwa Politechniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 No, ciężki wybór, warunki będą na wszystkie narty, szkoda że nie można wyjechać autem na górę Jak to przeczyta dyrektor parku to masz gwarantowanego bana na Kasprowy. Nie wpuszczą Cię nawet "z buta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajsterMisiewicz Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Michał. Nie pisz już dzisiaj Przepraszam. Możliwe że będę na Kasprowym na MPI w sobotę. Może tydzień później też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 W czwartek jednak prognozy są do d..y. Jutro ma być dobrze ale nie ma szans się wyrwać, pozostaje sobota z niepewną pogodą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 W czwartek jednak prognozy są do d..y. Jutro ma być dobrze ale nie ma szans się wyrwać, pozostaje sobota z niepewną pogodą. Dla mnie cała "atrakcja" to jazda w tygodniu. Zostaje polowanie w przyszłym tygodniu. Tym bardziej, że poniedziałek, wtorek zapowiada się słońce i warun na jedne narty Czyli ujemna temperatura na cały dzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 A dzisiaj Szanowni Państwo było tak: mroźno słonecznie i mega pusto Kto nie był, przegrał życie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Jak popatrzyłem rano na kamery to mnie skręciło. p.s. jak Mastery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Mastery super. Mam wrażenie, jakby ciut łatwiej niż w Twoich następowała zarówno inicjacja jak i zacieśnienie skrętu. Jeździłem cały dzień, nogi mam całe. W mojej ocenie bardziej wymagająca od komórki SL, mniej wybaczająca błędy. W długim skręcie, przy dużej prędkości - bajka - 100% pewności. Śnieg też był trudny, mocno niejednorodny - zmrożony-zgrudzony, zmieszany z bardzo miękkim nocnym opadem. Ale jest zadowolenie z zakupu, mam tym większą motywację, żeby w przyszłym sezonie popracować nad techniką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Mnie też Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Lajkoniki i okolice. Kasprowy w najbilższym tygodniu?
Chertan Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Ten tydzień raczej nie przypasuje, fajnego jeżdżenia. W środę jeszcze ewentualnie byłoby możliwe, ale raczej się nie napalam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted March 23, 2019 Author Share Posted March 23, 2019 @kubad7 @majstermisiewicz Jak z Wami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajsterMisiewicz Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 @kubad7 @majstermisiewicz Jak z Wami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted March 23, 2019 Author Share Posted March 23, 2019 Michał. Nie pisz już dzisiaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Ja będę z Krzyśkiem O. w czwartek. Pomęczę Wojtka Gajewskiego żeby ustawił jakiś gigant, po dobrej rozgrzewce będzie w sam raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 Chciałem zabrać SL i FR. Ale jak tak kusisz to trzeba mieć GS. Z których w tej sytuacji zrezygnować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 No, ciężki wybór, warunki będą na wszystkie narty, szkoda że nie można wyjechać autem na górę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoss Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Jest gdzie zostawić narty na górze? Ja nasmarowałem mastery, ale kundle bym dorzucił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 Jest przechowalnia Ale wożenie trzech par na jeden dzień to już patologia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerraEnzo Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Miłej jazdy i dzięki za info Jurek! Ja w sb pewnie gdzieś na Słowacji będę kończył sezon. W tygodniu brak czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 w czwartek i piątek są mistrzostwa Politechniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 No, ciężki wybór, warunki będą na wszystkie narty, szkoda że nie można wyjechać autem na górę Jak to przeczyta dyrektor parku to masz gwarantowanego bana na Kasprowy. Nie wpuszczą Cię nawet "z buta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajsterMisiewicz Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Michał. Nie pisz już dzisiaj Przepraszam. Możliwe że będę na Kasprowym na MPI w sobotę. Może tydzień później też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 W czwartek jednak prognozy są do d..y. Jutro ma być dobrze ale nie ma szans się wyrwać, pozostaje sobota z niepewną pogodą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 W czwartek jednak prognozy są do d..y. Jutro ma być dobrze ale nie ma szans się wyrwać, pozostaje sobota z niepewną pogodą. Dla mnie cała "atrakcja" to jazda w tygodniu. Zostaje polowanie w przyszłym tygodniu. Tym bardziej, że poniedziałek, wtorek zapowiada się słońce i warun na jedne narty Czyli ujemna temperatura na cały dzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 A dzisiaj Szanowni Państwo było tak: mroźno słonecznie i mega pusto Kto nie był, przegrał życie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Jak popatrzyłem rano na kamery to mnie skręciło. p.s. jak Mastery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Mastery super. Mam wrażenie, jakby ciut łatwiej niż w Twoich następowała zarówno inicjacja jak i zacieśnienie skrętu. Jeździłem cały dzień, nogi mam całe. W mojej ocenie bardziej wymagająca od komórki SL, mniej wybaczająca błędy. W długim skręcie, przy dużej prędkości - bajka - 100% pewności. Śnieg też był trudny, mocno niejednorodny - zmrożony-zgrudzony, zmieszany z bardzo miękkim nocnym opadem. Ale jest zadowolenie z zakupu, mam tym większą motywację, żeby w przyszłym sezonie popracować nad techniką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Mnie też Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
yoss Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 A dzisiaj Szanowni Państwo było tak: mroźno słonecznie i mega pusto Kto nie był, przegrał życie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Jak popatrzyłem rano na kamery to mnie skręciło. p.s. jak Mastery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoss Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Mastery super. Mam wrażenie, jakby ciut łatwiej niż w Twoich następowała zarówno inicjacja jak i zacieśnienie skrętu. Jeździłem cały dzień, nogi mam całe. W mojej ocenie bardziej wymagająca od komórki SL, mniej wybaczająca błędy. W długim skręcie, przy dużej prędkości - bajka - 100% pewności. Śnieg też był trudny, mocno niejednorodny - zmrożony-zgrudzony, zmieszany z bardzo miękkim nocnym opadem. Ale jest zadowolenie z zakupu, mam tym większą motywację, żeby w przyszłym sezonie popracować nad techniką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Mnie też Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts