Jump to content

Lajkoniki i okolice. Kasprowy w najbilższym tygodniu?

Harpia
 Share

Recommended Posts

Mastery super. Mam wrażenie, jakby ciut łatwiej niż w Twoich następowała zarówno inicjacja jak i zacieśnienie skrętu.

Myślę, że dałeś się nabrać na bezmiar otwartej przestrzeni i brak bliskich punktów odniesienia.
Myślenice to jednak co innego.
Twoje i moje Mastery są baaaardzo podobne ale Elan rzeczywiście odrobinę twardszy.
Pewnie będzie jeszcze okazja porównać je obie w tym samym miejscu.

Wczoraj był dla instruktorów, dzisiaj były dwa giganty, na jednym były ,,jakieś" zawody, drugi gigant ustawił Wojtek dla nas i ogółu.

Nie był długi, na 19 sekund ale bardzo rytmiczny, idealny do szlifowania techniki - był dwa razy ustawiany ale nie było dziur.

Jestem naprawdę zadowolony z dzisiejszej jazdy, od Krzyśka O. dostawałem 0.2-0.3 s.

Pogoda ma być :D

A jak będzie, dowiemy się rano w Kużnicach.

Dziś rano byłem na Strbskim Plesie, rano straszna mgła, na dole lał deszcz, na górze padał śnieg i śnieg z deszczem. Od godziny 17:00 jak ręką odjął, widziałem z okien piękną panoramę Tatr, teraz gwiaździste niebo - jutro będzie dobrze.  

Wybiera się ktoś jutro na Kasprowy, ewentualnie Strbskie Pleso?

Mam ochotę i czas na jutrzejszy wyjazd.

Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem :P

Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. 

Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. 

Ja właśnie wróciłem ze Strbskiego. W czwartek, piątek i niedzielę było super. Za to w sobotę - lepiej nie mówić. Takie tam 3 na zachętę, zaraz wstawię dłuższą relację.

IMG-20190407-080008.jpg

IMG-20190407-090338.jpg

IMG-20190407-093332.jpg

Panie to nie tak lekko  :P - ja bym chętnie pojechał ba... gdybym mógł to bym stamtąd w ogóle nie wracał ale życie takie proste nie jest. Ktoś musi popracować żeby ktoś mógł jechać ;) .

Ubiegła sobota na Chopoku mimo załamania pogody(deszczu/śnieżycy) była jednym z lepszy dni na nartach bo przypomniałem sobie narty z dzieciństwa gdzie z kolegami z klasy goniliśmy po okolicznych górkach między choinkami i nikt sobie głowy "sztruksem" nie zawracał  :)

Pozdr.