Jan Napisano Czwartek o 16:52 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:52 13 godzin temu, star napisał: każdy chodzi z kotem, 🐈 przynoszą szczęście to jedna wielka rodzina o podobnych cechach charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Piątek o 05:51 Udostępnij Napisano Piątek o 05:51 12 godzin temu, Jan napisał: to jedna wielka rodzina o podobnych cechach charakteru Twoja rodzina, twoja sprawa, co nas to obchodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Piątek o 05:53 Udostępnij Napisano Piątek o 05:53 14 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Po Coli chwila i zęby mu wypadną, a tak przynajmniej świerka obstruga na podorędziu. Pozdro pozdro Odżywiany dorszem, sandaczem i tatarem z łososia, na deser ser kozi, z produktów mlecznych w małych ilościach najmniej szkodliwy, także dla ludzi. Byle czego nie zje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Piątek o 08:47 Udostępnij Napisano Piątek o 08:47 W dniu 23.09.2026 o 20:54, Mitek napisał: No to ja 3 razy mniej od Ciebie bo tylko jedną kotkę. Ja też. Miałem. Przez ponad 20 lat. Zawsze spała na mnie. Jeżdziła z nami w góry i nieźle sobie tam radziła. Czasem przyniosła mysz a czasem małego kreta. Gdy musiałem ją uśpić, bo bardzo cierpiała, to długo nie mogłem dobrze spać. A i do dzisiaj mnie męczy czy nie za wcześnie ja uśpiłem. Przecież jeszcze kilka dni mogła pożyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Piątek o 11:17 Udostępnij Napisano Piątek o 11:17 18 godzin temu, Jan napisał: to jedna wielka rodzina o podobnych cechach charakteru Jak widać każdy człowiek potrzebuje czułości, nawet ten najbardziej zatwardziały... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Piątek o 12:54 Udostępnij Napisano Piątek o 12:54 Może będzie kolejny film za jakiś czas. Andrzej Bargiel wyruszył na kolejną wyprawę. Celem zjazd z Dhaulagiri 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu W dniu 25.09.2026 o 14:54, brachol napisał: Może będzie kolejny film za jakiś czas. Andrzej Bargiel wyruszył na kolejną wyprawę. Celem zjazd z Dhaulagiri Ponoć niebezpieczna, widać, że chce wszystkie odhaczyć, tu podsumowanie https://wspinanie.pl/2026/09/andrzej-bargiel-dhaulagiri-start/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi