Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 13 godzin temu, star napisał: każdy chodzi z kotem, 🐈 przynoszą szczęście to jedna wielka rodzina o podobnych cechach charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Jan napisał: to jedna wielka rodzina o podobnych cechach charakteru Twoja rodzina, twoja sprawa, co nas to obchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Po Coli chwila i zęby mu wypadną, a tak przynajmniej świerka obstruga na podorędziu. Pozdro pozdro Odżywiany dorszem, sandaczem i tatarem z łososia, na deser ser kozi, z produktów mlecznych w małych ilościach najmniej szkodliwy, także dla ludzi. Byle czego nie zje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 23.09.2026 o 20:54, Mitek napisał: No to ja 3 razy mniej od Ciebie bo tylko jedną kotkę. Ja też. Miałem. Przez ponad 20 lat. Zawsze spała na mnie. Jeżdziła z nami w góry i nieźle sobie tam radziła. Czasem przyniosła mysz a czasem małego kreta. Gdy musiałem ją uśpić, bo bardzo cierpiała, to długo nie mogłem dobrze spać. A i do dzisiaj mnie męczy czy nie za wcześnie ja uśpiłem. Przecież jeszcze kilka dni mogła pożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi