Harpia Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Fredowski Za chęć zaproszenia Marioo do Ciebie, chciałem Cię zaprosić do siebie. Po przeczytaniu komentarza do peesa .........rozmyśliłem się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Fredowski Za chęć zaproszenia Marioo do Ciebie, chciałem Cię zaprosić do siebie. Po przeczytaniu komentarza do peesa .........rozmyśliłem się Marioo, Po przeczytaniu komentarza Fredowskiego oraz Twoim peesie zapraszam Cie do siebie. Po komentarzu Harpii - bardzo miło było by w zestawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Wielkie dzięki. Może będzie okazja poznać się w czasie Memoriału? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Wielkie dzięki. Może będzie okazja poznać się w czasie Memoriału? Wszystko mi się sypie.Nawet bez jeżdżenia na tyczkach (operacja kolana 2 połowa marca planowana) chciałem wpaść z synem, ale teraz słyszę, że 14 maja być uroczyste urodziny babci (90). Jeżeli po południu to wpadniemy choć rano, bez noclegu.Zawsze coś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hanka1 Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Wszystko mi się sypie.Nawet bez jeżdżenia na tyczkach (operacja kolana 2 połowa marca planowana) chciałem wpaść z synem, ale teraz słyszę, że 14 maja być uroczyste urodziny babci (90). Jeżeli po południu to wpadniemy choć rano, bez noclegu.Zawsze coś. Memorial chyba miesiąc wczesniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 a nawet dwa 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu . Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć ..... Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę .... ?????? Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Zadzwonię... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Memorial chyba miesiąc wczesniej.Zacząłem pisać w marcu, skończyłem w maju Niemniej podświadomie ładnie nam wszystkim życzę, w połowie maja narty na Dzikowcu 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu .Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć .....Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę ....??????Jakiś tel. "organizacyjny" jest możliwy ?Bo tak pisac i pisac.... Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko. Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem. Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ? Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe. Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze. Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje. Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak Podrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko.Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości.Szkoda, że nie przyjedziesz, fajnie byłoby się spotkać, ale nadrobisz miejmy nadzieję przy następnej okazji Gratuluję nowej roboty, oby się sprawdziła i dawała satysfkcję, narty do zabawa, a praca samo życie.. Powodzenia!Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem.Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ?Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe.Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze.Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje.Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak PodrawiamAsekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Użytkownik jark edytował ten post 01 marzec 2015 - 07:53 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Asekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Taki sprzęt, a nawet ze śpiworem to sobie mogę zorganizować, ale podejrzewam, że na ta opcję to w noclegowni miejsca nie zarezerwuję Mała edycja, bo zapomniałem dodać - świetna kuchnia w knajpie na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... zeberkaa Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 11 months later... radcom Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i ja także !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i mnie raczej nie zabraknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krzysiek358 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Ropoh Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 Next Page 2 of 4 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Harpia Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Wielkie dzięki. Może będzie okazja poznać się w czasie Memoriału? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Wielkie dzięki. Może będzie okazja poznać się w czasie Memoriału? Wszystko mi się sypie.Nawet bez jeżdżenia na tyczkach (operacja kolana 2 połowa marca planowana) chciałem wpaść z synem, ale teraz słyszę, że 14 maja być uroczyste urodziny babci (90). Jeżeli po południu to wpadniemy choć rano, bez noclegu.Zawsze coś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hanka1 Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Wszystko mi się sypie.Nawet bez jeżdżenia na tyczkach (operacja kolana 2 połowa marca planowana) chciałem wpaść z synem, ale teraz słyszę, że 14 maja być uroczyste urodziny babci (90). Jeżeli po południu to wpadniemy choć rano, bez noclegu.Zawsze coś. Memorial chyba miesiąc wczesniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 a nawet dwa 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu . Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć ..... Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę .... ?????? Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Zadzwonię... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Memorial chyba miesiąc wczesniej.Zacząłem pisać w marcu, skończyłem w maju Niemniej podświadomie ładnie nam wszystkim życzę, w połowie maja narty na Dzikowcu 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu .Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć .....Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę ....??????Jakiś tel. "organizacyjny" jest możliwy ?Bo tak pisac i pisac.... Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko. Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem. Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ? Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe. Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze. Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje. Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak Podrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko.Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości.Szkoda, że nie przyjedziesz, fajnie byłoby się spotkać, ale nadrobisz miejmy nadzieję przy następnej okazji Gratuluję nowej roboty, oby się sprawdziła i dawała satysfkcję, narty do zabawa, a praca samo życie.. Powodzenia!Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem.Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ?Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe.Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze.Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje.Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak PodrawiamAsekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Użytkownik jark edytował ten post 01 marzec 2015 - 07:53 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Asekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Taki sprzęt, a nawet ze śpiworem to sobie mogę zorganizować, ale podejrzewam, że na ta opcję to w noclegowni miejsca nie zarezerwuję Mała edycja, bo zapomniałem dodać - świetna kuchnia w knajpie na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... zeberkaa Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 11 months later... radcom Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i ja także !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i mnie raczej nie zabraknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krzysiek358 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Ropoh Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 Next Page 2 of 4 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
hanka1 Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Wszystko mi się sypie.Nawet bez jeżdżenia na tyczkach (operacja kolana 2 połowa marca planowana) chciałem wpaść z synem, ale teraz słyszę, że 14 maja być uroczyste urodziny babci (90). Jeżeli po południu to wpadniemy choć rano, bez noclegu.Zawsze coś. Memorial chyba miesiąc wczesniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 a nawet dwa 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu . Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć ..... Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę .... ?????? Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Zadzwonię... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Memorial chyba miesiąc wczesniej.Zacząłem pisać w marcu, skończyłem w maju Niemniej podświadomie ładnie nam wszystkim życzę, w połowie maja narty na Dzikowcu 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu .Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć .....Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę ....??????Jakiś tel. "organizacyjny" jest możliwy ?Bo tak pisac i pisac.... Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko. Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem. Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ? Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe. Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze. Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje. Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak Podrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko.Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości.Szkoda, że nie przyjedziesz, fajnie byłoby się spotkać, ale nadrobisz miejmy nadzieję przy następnej okazji Gratuluję nowej roboty, oby się sprawdziła i dawała satysfkcję, narty do zabawa, a praca samo życie.. Powodzenia!Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem.Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ?Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe.Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze.Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje.Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak PodrawiamAsekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Użytkownik jark edytował ten post 01 marzec 2015 - 07:53 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Asekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Taki sprzęt, a nawet ze śpiworem to sobie mogę zorganizować, ale podejrzewam, że na ta opcję to w noclegowni miejsca nie zarezerwuję Mała edycja, bo zapomniałem dodać - świetna kuchnia w knajpie na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... zeberkaa Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 11 months later... radcom Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i ja także !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i mnie raczej nie zabraknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krzysiek358 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Ropoh Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 Next Page 2 of 4 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Kaem Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 a nawet dwa 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu . Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć ..... Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę .... ?????? Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radcom Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Zadzwonię... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Memorial chyba miesiąc wczesniej.Zacząłem pisać w marcu, skończyłem w maju Niemniej podświadomie ładnie nam wszystkim życzę, w połowie maja narty na Dzikowcu 2 lata temu, podczas Memoriału można było przetestować sporo kapitalnych nart, dzięki uprzejmej obecności ekipy ze świdnickiego sklepu .Pięknie byłoby, gdyby to mogło się powtórzyć .....Nie mam pojęcia, kto stał za tym wydarzeniem, ale może ta siła sprawcza i w tym roku da radę ....??????Jakiś tel. "organizacyjny" jest możliwy ?Bo tak pisac i pisac.... Użytkownik jark edytował ten post 28 luty 2015 - 07:38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko. Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radcom Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 660 595 212 Pozdrawiam, radcom Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem. Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ? Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe. Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze. Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje. Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak Podrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko.Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości.Szkoda, że nie przyjedziesz, fajnie byłoby się spotkać, ale nadrobisz miejmy nadzieję przy następnej okazji Gratuluję nowej roboty, oby się sprawdziła i dawała satysfkcję, narty do zabawa, a praca samo życie.. Powodzenia!Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem.Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ?Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe.Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze.Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje.Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak PodrawiamAsekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Użytkownik jark edytował ten post 01 marzec 2015 - 07:53 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Asekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Taki sprzęt, a nawet ze śpiworem to sobie mogę zorganizować, ale podejrzewam, że na ta opcję to w noclegowni miejsca nie zarezerwuję Mała edycja, bo zapomniałem dodać - świetna kuchnia w knajpie na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... zeberkaa Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 11 months later... radcom Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i ja także !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i mnie raczej nie zabraknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krzysiek358 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Ropoh Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 Next Page 2 of 4 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015
arky Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Z przykrością informuję, że nie będę mógł dotrzeć na memoriał. Od Poniedziałku zaczynam nową robotę i nie będę mógł się urwać. Z treningów i tak wykluczyła mnie choroba, więc start nie miałby specjalnie sensu ale chciałem się pojawić chociaż towarzysko.Mam nadzieję że w przyszłym roku nadrobię zaległości.Szkoda, że nie przyjedziesz, fajnie byłoby się spotkać, ale nadrobisz miejmy nadzieję przy następnej okazji Gratuluję nowej roboty, oby się sprawdziła i dawała satysfkcję, narty do zabawa, a praca samo życie.. Powodzenia!Rozmawiałem dzisiaj już z Kaem.Zadzwonię. A może jutro coś na żywo z okazji Gronia ?Proszę o wpisanie na listę. Będę od 13/03 po południu do 14/03 południe.Jutro - pojutrze zakręcę za noclegiem w Rodarze.Tylko jakby można mała podpowiedź - przyjadę sam, nie wiem jakie robicie konfiguracje.Mam szukać jedynki czy przygarnięcie czy jak PodrawiamAsekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Użytkownik jark edytował ten post 01 marzec 2015 - 07:53 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Asekurecyjnie wezmę kalimatkę, śpiwór niestety gdzieś zgubiłem.. Taki sprzęt, a nawet ze śpiworem to sobie mogę zorganizować, ale podejrzewam, że na ta opcję to w noclegowni miejsca nie zarezerwuję Mała edycja, bo zapomniałem dodać - świetna kuchnia w knajpie na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... zeberkaa Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 11 months later... radcom Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i ja także !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i mnie raczej nie zabraknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krzysiek358 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Ropoh Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 Next Page 2 of 4 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum III memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka - Dzikowiec 13-15 marca 2015
Kaem Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ludzie się piszą non stop ... Będzie grubo. Panie i Panowie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Hm, dziewiątka jechała ża mną więc dobrze pamiętam, zakonspirowalas sie prefekt. Myszka przy drobnym kamuflarzu miala szanse robic za juniora.... ale Radek?......:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radcom Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ropoh Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 To co? Spontan 12 marca? Pozdrawiam, radcom A co, w miłej ekipie pojeździć, piwo wypić i pogadać zawsze ! Ja się piszę na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i ja także !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i mnie raczej nie zabraknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krzysiek358 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Ropoh Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 Next Page 2 of 4 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Kaem Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i ja także !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertK Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 i mnie raczej nie zabraknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek358 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 dobry spontan, wpadłbym ale akurat ten weekend mam zajęty już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaligr Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Może i ja dam radę. W końcu jakieś narty w tym roku trzeba by zaliczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arky Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Ja niestety 11 marca wyjeżdżam do Austrii... Myślę, że jeszcze termin jest elastyczny. Jeżeli Radek się zgodzi, to włączę się aktywnie w działania po 7 marca. Radek wcześniej ma zawody, a my przecież działamy na Czarnym Groniu. Gdy się przyłożymy, to damy radę pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Ropoh Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 Next Page 2 of 4 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Ropoh Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Radcom, arky, To montujemy coś na ten weekend? Jakby co, to ja już mam browara naszykowanego, coby nie jeździć na sucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts