Spiochu Napisano 33 minuty temu Udostępnij Napisano 33 minuty temu 2 minuty temu, tomkly napisał: O co chodzi z tym donosicielstwem? Czyżby moja aluzja do kanału Konfitura nie była bezpodstawna? 😬 Konfitura to stan umysłu. Połowa przypadków nikomu nie przeszkadza a on donosi. Kto wie czy to nie ta sama osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu Teraz, tomkly napisał: Wiesz jak jest, w kapeluszu nikt normalny nie chodzi przecież. ps. Stirlitz szedł ulicami Berlina, coś jednak zdradzało w nim szpiega: może czapka-uszanka, może walonki, a może ciągnący się za nim spadochron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu Moim zdaniem to AMG słabo się sprawdza w mieśćie. Nie wyprzedzisz na progu zwalniającym, jadąc szybko chodnikiem możesz coś urwać, a pasem zieleni to pewnie się zakopiesz 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 minut temu Udostępnij Napisano 20 minut temu (edytowane) 22 minuty temu, MarioJ napisał: takich w typie AMG/BMW mających własne zasady ruchu drogowego. Typy w AMG czy BMW rzeczywiście mają swoje zasady. Nie donoszą na siebie nawzajem psiarni. Edytowane 15 minut temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu 2 minuty temu, Spiochu napisał: Moim zdaniem to AMG słabo się sprawdza w mieśćie. Nie wyprzedzisz na progu zwalniającym, jadąc szybko chodnikiem możesz coś urwać, a pasem zieleni to pewnie się zakopiesz 😉 W ogóle się nie nadaje, każdy krawężnik stanowi wyzwanie. Przednie zderzaki non-stop poobijane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 16 minut temu Udostępnij Napisano 16 minut temu Teraz, tomkly napisał: W ogóle się nie nadaje, każdy krawężnik stanowi wyzwanie. Przednie zderzaki non-stop poobijane. Polecam szkodę. Tylko silnik słaby ( 1.8TSI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 14 minut temu Udostępnij Napisano 14 minut temu (edytowane) 1 minutę temu, Spiochu napisał: Polecam szkodę. Tylko silnik słaby ( 1.8TSI) Miałem Superba 2.0 TDI, bardzo dobre auto, przejechałem nim 500 tys. km i sprzedałem w dobrym stanie. Edytowane 14 minut temu przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 minut temu Udostępnij Napisano 12 minut temu Teraz, tomkly napisał: Miałem Superba 2.0 TDI, bardzo dobre auto, przejechałem nim 500 tys. km i sprzedałem w dobrym stanie. Do emerytury chyba tyle nie przejadę. Ale TSI to wątpie czy do 200 000 dociągnie bez remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu (edytowane) 5 minut temu, tomkly napisał: Miałem Superba 2.0 TDI, bardzo dobre auto, przejechałem nim 500 tys. km i sprzedałem w dobrym stanie. Masz taki? https://www.autoscout24.pl/oferta/mercedes-benz-c-30-amg-300-d-245ch-amg-line-9g-tronic-diesel-czarny-3f17d26f-368b-42df-923b-939598def5e6?source_otp=t30&ap_tier=t30&source=listpage_search-results&boosting_product=mia&relevance_adjustment=boost&applied_boost_level=t30&boost_level=t30 Aż kusi żeby kupić i poupalać w leśnicy. 😉 Edytowane 9 minut temu przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Spiochu napisał: Masz taki? https://www.autoscout24.pl/oferta/mercedes-benz-c-30-amg-300-d-245ch-amg-line-9g-tronic-diesel-czarny-3f17d26f-368b-42df-923b-939598def5e6?source_otp=t30&ap_tier=t30&source=listpage_search-results&boosting_product=mia&relevance_adjustment=boost&applied_boost_level=t30&boost_level=t30 Aż kusi żeby kupić i poupalać w leśnicy. 😉 Nie, taki jak poniżej tylko czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu 8 minut temu, tomkly napisał: Miałem Superba 2.0 TDI, bardzo dobre auto, przejechałem nim 500 tys. km i sprzedałem w dobrym stanie. Też mam taki cel w swoim passacie - na razie 444 tak z grubsza. Więc półtora roku i jak dobrze pójdzie będzie pińćset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 minuty temu Udostępnij Napisano 3 minuty temu (edytowane) 1 minutę temu, star napisał: Też mam taki cel w swoim passacie - na razie 444 tak z grubsza. Więc półtora roku i jak dobrze pójdzie będzie pińćset. Przed Skodą miałem Passata 2.0 TDI CR. Przez 2 lata zrobiłem 200 tys. km i sprzedałem. Nic się w tym czasie w nim nie zepsuło, nawet najmniejsza żaróweczka. Natomiast fotele były jak dla mnie niewygodne, choć to była wersja Comfortline. Edytowane 3 minuty temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi