Waldi_l Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 tomass jedź i spełniaj swoje marzenia Powodzenia !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaligr Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Chociaż Ciebie nie znam to głosik oddaję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tooom44 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 zrobione pzdr t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ski4ever Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 kliknięte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
isegrin Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Baw się dobrze wodzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix11 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Przebijam Kto da więcej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Zmiękłem ( odniesienie do PW) i kliknąłem:) Skiforum to potęga:) Niemniej masz jednego konkurenta ale spoko. Damy radę. Oczekuję wstrząsającej relacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasson Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Zmiękłem ( odniesienie do PW) i kliknąłem:) Skiforum to potęga:) Niemniej masz jednego konkurenta ale spoko. Damy radę. Oczekuję wstrząsającej relacji. Czuję, że konkurent będący na trzeciej pozycji ma w planach wszystkich zaskoczyć w końcówce głosowania:) W tej chwili ma ok 200głosów i jest mało aktywny, ale jest ale Posiada potężną armię znajomych na swoim profilu FB ponad 800osób Nas jest "trochę" więcej, liczę na Was! Muszę zrobić co mojej mocy, aby nie zostać dogonionym. Wierzę, że dzięki Waszej pomocy moje marzenie się ziści! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzon Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 No i poszło, powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przenio Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Czuję, że konkurent będący na trzeciej pozycji ma w planach wszystkich zaskoczyć w końcówce głosowania:) W tej chwili ma ok 200głosów i jest mało aktywny, ale jest ale Posiada potężną armię znajomych na swoim profilu FB ponad 800osób Nas jest "trochę" więcej, liczę na Was! Muszę zrobić co mojej mocy, aby nie zostać dogonionym. Wierzę, że dzięki Waszej pomocy moje marzenie się ziści! Tomasson, Życzę Ci żebyś mógł nas poczęstować suszonym dorszem ...Po powrocie oczywiście! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasson Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Tomasson, Życzę Ci żebyś mógł nas poczęstować suszonym dorszem ...Po powrocie oczywiście! Oprócz nart zabiorę na wyjazd też wędkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor_g4 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Tomasson, moj glos juz dawno masz tylko pamietaj, tak jak sie umawialismy, przywiez mi ze 2 fiordy i 1 trolla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasson Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Kto da więcej? Każdy głos na wagę łososia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przenio Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Tomasson, moj glos juz dawno masz tylko pamietaj, tak jak sie umawialismy, przywiez mi ze 2 fiordy i 1 trolla - A był pan kiedyś w Norwegii? - Oczywiście, że byłem! - A fiordy pan widział? - Czy widziałem?! Panie, fiordy to mi z ręki jadły! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wueres Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Oddałem jubileuszowy, pięćsetny głos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rupert Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 głos nr 503 oddany! powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasson Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 No to masz i moj glos co prawda z konta facebookoeego kolezanki ( ja takiegoz nie posiadam ) no ale czego sie nie robi dla kolegow z forum Powodzenia P.S. Inicjaly kolezanki to A.W. Dziękuję!! Kto następny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasson Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 prosze...udanej zabawy!!! Dzięki, proszę o kolejne głosy! ) Pozdrawiam Tomasson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEPE_X Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Spakowany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasson Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 Spakowany? Za wcześnie na fanfary! Do 24 stycznia potrzebuję Waszych głosów, proszę o dalsze głosowanie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajuJ Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Mało nas coś głosuje-no dalej niech nas tam reprezentuje i przy okazji dobrze się bawi !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasson Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 Dzięki!! Do 1000 jeszcze daleko kto odda kolejny głos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qaz Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Poszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertw Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Przykro mi nie mam na F... konta i nie zamierzam zakładać. Ale trzymam kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasson Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 Przykro mi nie mam na F... konta i nie zamierzam zakładać. Ale trzymam kciuki Mimo wszystko dziękuję, trzymanie kciuków też się przyda Pozdrawiam Tomasson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts