Jan Napisano Sobota o 10:27 Udostępnij Napisano Sobota o 10:27 Nie wiem czy jest jakieś zainteresowanie ale właśnie rozpoczęło się międzynarodowe kopanie piłki do bramki. Mecz otwarcia słaby ale wczorajszy Kanady z Bośnią i Hercegowiną już emocjonujęcy, Ktoś ma swojego faworyta ? Ja stawiam na Brazylię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 13:08 Udostępnij Napisano Sobota o 13:08 Żeby nie było za nudno i przewidywalnie, stawiam na "czarne konie" w finale- Norwegia Japonia USA , kolejność nieprzypadkowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 15:26 Udostępnij Napisano Sobota o 15:26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Sobota o 20:22 Udostępnij Napisano Sobota o 20:22 Ostatnio grałem w piłkę z siostrzeńcem i było super, ale popisy kopaczy celebrytów zupełnie mnie nie obchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Cześć. Oglądam Francja - Senegal, w sumie to trzeci mecz który oglądam. Szwaby choć wbili kilka bramek to jednak bez polotu. Hiszpania mułowata, zmeczyło mnie oglądanie ich setek podań bez pomysłu. Podoba mi się Senegal jak na razie. Oby sił im starczyło bo zaczęli z Francuzami dość intensywnie i agresywnie. Widać, że chcą grać , nie kalkulują. No i najważniejsze - nie mają na głowach jakichś zjebanych kalafiorów itp. Staruszek ogląda i mówił że USA fajnie klepie. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi