Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Nie wiem czy jest jakieś zainteresowanie ale właśnie rozpoczęło się międzynarodowe kopanie piłki do bramki. Mecz otwarcia słaby ale wczorajszy Kanady z Bośnią i Hercegowiną już emocjonujęcy, Ktoś ma swojego faworyta ? Ja stawiam na Brazylię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Żeby nie było za nudno i przewidywalnie, stawiam na "czarne konie" w finale- Norwegia Japonia USA , kolejność nieprzypadkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ostatnio grałem w piłkę z siostrzeńcem i było super, ale popisy kopaczy celebrytów zupełnie mnie nie obchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi