PiVi Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Dzięki Tygrysy za pamięć ! To naprawdę miłe .... i do zobaczenia... gdzieś.. kiedyś.. .znów PiVi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qaz Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 spyder,wszystkiego najlepszego :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów 100 lat Spyder! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosa Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 i wszystkim Pawłom i Piotrom- najlepsze życzenia:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qaz Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 i wszystkim Pawłom i Piotrom- najlepsze życzenia:) dokładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsowa Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Wszystkiego najlepszego spyder pozdro robert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nera Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 dzięki wszystkim za życzonka. również życze wszystkiego co najlepsze na nartach, w mijających dniach solenizantom i jubilatom. pozdrawiam piotrek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borowina Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Dla wszystkich Jubilatów oraz Solenizantów a zwłaszcza Nery, Pepego, Pafnucego, Piviego, Spydera... i proszę sie nie obrażać, jeśli kogoś niecelowo pominęłam, lecz nie mam pamięci do imion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurczak Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Dla wszystkich Jubilatów oraz Solenizantów a zwłaszcza Nery, Pepego, Pafnucego, Piviego, Spydera... i proszę sie nie obrażać, jeśli kogoś niecelowo pominęłam, lecz nie mam pamięci do imion I ode mnie też już oficjalnie dla wszystkich wymienionych przez Borowinkę i jeszcze Pawła PS dodam... najlepszego chłopaki Dla Spydera oddzielne urodzinowe sto lat składam ps. a pamięci do imion koleżanka B. rzeczywiście nie posiada... swego czasu, po przeszło prawie pół roku znajomości, rozmawiając z mężem swym mówi do Niego: "... jesteśmy z dziećmi i z tą... yyyy...aaaa...eeee...yyyy... Olą !!! [sic!] na placu zabaw" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Kurde! Tera tu trza uważać nie tylko na kalendarzowe aniwersery, ale i na imieniny:-) Co i ja niniejszym czynię ! Wszystkim solenizantom .życzę, ... co sami sobie życzą !!! Zdravim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahu Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 ... oo tutaj tyle znamienitych osóbek świętuje, a jak jak zwykle zaspałem.. - no to lepiej późno niż wcale - Najlepszego Panie !! pozdro jahu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4loco Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Dziękuję za życzenia:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SYLWIAS Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin;) pozdrawiam Sylwia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coli Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Kasiu....spełnienia marzeń i mnóstwo białego puchu w zbliżającym się sezonie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerius Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Kasiu Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęscia i spelnienia się wszystkich marzen a takze duzo miękkiego puchu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Badźcie zdrowi wszyscy dzisiejsi solenizanci urodzinowi!!! Mitek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qaz Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 KaBeSz(Kasiu),wszystkiego najlepszego,wielu dni na ski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurczak Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Kochana Kasiu, życzę Tobie wszystkiego najlepszego, samych cudownych chwil Rodzinnych i też pięknych chwil ze Sobą samą (bo takie chwile też są potrzebne), dużo uśmiechu na codzień i w szkole - dzieciaków, które są wyzwaniem, bo to ogromnie miło patrzeć jak rozkwitają pod skrzydłami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jark Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Kasiu wszystkiego najlepszego .... niech radość mieszka zawsze w Twoim sercu, a twarzy nie opuszcza uśmiech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosa Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Kasiu wszystkiego najlepszego!!! ...i niech te ALPY sylwestrowo- staną się jawą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keram Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Katarzyno! Niech się ten sylwester uda narciarsko i śnieżnie w najlepszym z możliwych towarzystwie (sam o takim marzę ale niestety narciarsko przynajmniej jeszcze nie w tym roku...). Słyszałem o pomyśle skrócenia wakacji letnich kosztem zimowych - chyba... więc realizacji tego pomysłu Tobie i innym mającym "na karku" dziatwę życzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomformat Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Wszystkiego najlepszego Katarzyno, mało trosk, dużo śniegu i czasu na korzystanie z niego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAWINA Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 A ja życzę Kasi aby również miała trochę czasu na ....skiforum naj....naj...naj....lepszego!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robak Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Krzysiu, życzę zdrówka i wszelakiej pomyślności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berry Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Monotematycznie życząc, śniegu pozatrasowego, sezonu jak nigdy i najlepszego na co dzień, życzę... :-)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts