Jump to content

Życzenia urodzinowe.

kmusial
 Share

Recommended Posts

Dla wszystkich Jubilatów oraz Solenizantów a zwłaszcza Nery, Pepego, Pafnucego, Piviego, Spydera... i proszę sie nie obrażać, jeśli kogoś niecelowo pominęłam, lecz nie mam pamięci do imion :o

I ode mnie też :) już oficjalnie dla wszystkich wymienionych przez Borowinkę i jeszcze Pawła PS dodam... najlepszego chłopaki :D Dla Spydera oddzielne urodzinowe sto lat składam :) ps. a pamięci do imion koleżanka B. rzeczywiście nie posiada... swego czasu, po przeszło prawie pół roku znajomości, rozmawiając z mężem swym mówi do Niego: "... jesteśmy z dziećmi i z tą... yyyy...aaaa...eeee...yyyy... Olą !!! [sic!] na placu zabaw" ;) :P

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Kochana Kasiu, życzę Tobie wszystkiego najlepszego, samych cudownych chwil Rodzinnych i też pięknych chwil ze Sobą samą (bo takie chwile też są potrzebne), dużo uśmiechu na codzień i w szkole - dzieciaków, które są wyzwaniem, bo to ogromnie miło patrzeć jak rozkwitają pod skrzydłami :) :) :)

Katarzyno! Niech się ten sylwester uda narciarsko i śnieżnie w najlepszym z możliwych towarzystwie (sam o takim marzę ale niestety narciarsko przynajmniej jeszcze nie w tym roku...). Słyszałem o pomyśle skrócenia wakacji letnich kosztem zimowych - chyba... więc realizacji tego pomysłu Tobie i innym mającym "na karku" dziatwę życzę.