PiVi Napisano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dzięki Tygrysy za pamięć ! To naprawdę miłe .... i do zobaczenia... gdzieś.. kiedyś.. .znów PiVi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 spyder,wszystkiego najlepszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów 100 lat Spyder! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosa Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 i wszystkim Pawłom i Piotrom- najlepsze życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 i wszystkim Pawłom i Piotrom- najlepsze życzenia:) dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Wszystkiego najlepszego spyder pozdro robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 dzięki wszystkim za życzonka. również życze wszystkiego co najlepsze na nartach, w mijających dniach solenizantom i jubilatom. pozdrawiam piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dla wszystkich Jubilatów oraz Solenizantów a zwłaszcza Nery, Pepego, Pafnucego, Piviego, Spydera... i proszę sie nie obrażać, jeśli kogoś niecelowo pominęłam, lecz nie mam pamięci do imion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dla wszystkich Jubilatów oraz Solenizantów a zwłaszcza Nery, Pepego, Pafnucego, Piviego, Spydera... i proszę sie nie obrażać, jeśli kogoś niecelowo pominęłam, lecz nie mam pamięci do imion I ode mnie też już oficjalnie dla wszystkich wymienionych przez Borowinkę i jeszcze Pawła PS dodam... najlepszego chłopaki Dla Spydera oddzielne urodzinowe sto lat składam ps. a pamięci do imion koleżanka B. rzeczywiście nie posiada... swego czasu, po przeszło prawie pół roku znajomości, rozmawiając z mężem swym mówi do Niego: "... jesteśmy z dziećmi i z tą... yyyy...aaaa...eeee...yyyy... Olą !!! [sic!] na placu zabaw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kurde! Tera tu trza uważać nie tylko na kalendarzowe aniwersery, ale i na imieniny:-) Co i ja niniejszym czynię ! Wszystkim solenizantom .życzę, ... co sami sobie życzą !!! Zdravim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 ... oo tutaj tyle znamienitych osóbek świętuje, a jak jak zwykle zaspałem.. - no to lepiej późno niż wcale - Najlepszego Panie !! pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dziękuję za życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLWIAS Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin;) pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coli Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kasiu....spełnienia marzeń i mnóstwo białego puchu w zbliżającym się sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kasiu Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęscia i spelnienia się wszystkich marzen a takze duzo miękkiego puchu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Badźcie zdrowi wszyscy dzisiejsi solenizanci urodzinowi!!! Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 KaBeSz(Kasiu),wszystkiego najlepszego,wielu dni na ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kochana Kasiu, życzę Tobie wszystkiego najlepszego, samych cudownych chwil Rodzinnych i też pięknych chwil ze Sobą samą (bo takie chwile też są potrzebne), dużo uśmiechu na codzień i w szkole - dzieciaków, które są wyzwaniem, bo to ogromnie miło patrzeć jak rozkwitają pod skrzydłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kasiu wszystkiego najlepszego .... niech radość mieszka zawsze w Twoim sercu, a twarzy nie opuszcza uśmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosa Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kasiu wszystkiego najlepszego!!! ...i niech te ALPY sylwestrowo- staną się jawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Katarzyno! Niech się ten sylwester uda narciarsko i śnieżnie w najlepszym z możliwych towarzystwie (sam o takim marzę ale niestety narciarsko przynajmniej jeszcze nie w tym roku...). Słyszałem o pomyśle skrócenia wakacji letnich kosztem zimowych - chyba... więc realizacji tego pomysłu Tobie i innym mającym "na karku" dziatwę życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Wszystkiego najlepszego Katarzyno, mało trosk, dużo śniegu i czasu na korzystanie z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LAWINA Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A ja życzę Kasi aby również miała trochę czasu na ....skiforum naj....naj...naj....lepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Krzysiu, życzę zdrówka i wszelakiej pomyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berry Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Monotematycznie życząc, śniegu pozatrasowego, sezonu jak nigdy i najlepszego na co dzień, życzę... :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi