jurek_h Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) Nie ma najlepszej muzyki do jazdy na nartach. Samo pojęcie szusowanie kojarzy mi się z szuraniem 🙂 Muzyczny Mikołów kojarzy mi się z nieodżałowanym , w połowie szczecińskim i absolutnie genialnym Pogodno . W mojej opinii to jedna z trzech najlepszych polskich rockowych grup wszech czasów obok Homo Twist i Klaus Mitfoch. Koncertowo dla mnie najlepsza. Byłem na co najmniej kilkunastu koncertach i każdy był inny. Niby te same utwory ale zawsze inaczej zagrane. Wielka , genialna improwizacja. Jacek był geniuszem. Szkoda, że nie napisze już dla nas swoich wspaniałych tekstów. Ktoś może się oburzyć niedocenieniem naszych popularnych ikon ale takie jest moje zdanie. Edytowane 14 godzin temu przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć Mnie ostatnio powalił ten teledysk: A ten pomysł też niezły: POzdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu (edytowane) Primus gra koncert w Warszawie. Bilety jeszcze są. https://sklep.ebilet.pl/afuu/1125899906843948 Ja mam już z Krisem kupione. Posłuchaj co tu Les Claypol wyczynia z Marcusem Millerem. Edytowane 42 minuty temu przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu Angine de Poitrine to ciekawe zjawisko. Pomijam przebieranki. W sferze muzycznej są dość monotonni ale brzmieniowo bardzo ciekawi. Grają na niestosowanych w tego typu muzyce ćwierćtonach co odpowiada za specyficzne brzmienie. Gitarzysta zamontował pomiędzy progami dodatkowe progi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi