jurek_h Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Nie ma najlepszej muzyki do jazdy na nartach. Samo pojęcie szusowanie kojarzy mi się z szuraniem 🙂 Muzyczny Mikołów kojarzy mi się z nieodżałowanym , w połowie szczecińskim i absolutnie genialnym Pogodno . W mojej opinii to jedna z trzech najlepszych polskich rockowych grup wszech czasów obok Homo Twist i Klaus Mitfoch. Koncertowo dla mnie najlepsza. Byłem na co najmniej kilkunastu koncertach i każdy był inny. Niby te same utwory ale zawsze inaczej zagrane. Wielka , genialna improwizacja. Jacek był geniuszem. Szkoda, że nie napisze już dla nas swoich wspaniałych tekstów. Ktoś może się oburzyć niedocenieniem naszych popularnych ikon ale takie jest moje zdanie. Edytowane 9 godzin temu przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Mnie ostatnio powalił ten teledysk: A ten pomysł też niezły: POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi