Bruner79 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca Mam na sprzedaż w świetnym stanie masterke od dynastara - 179cm i r19. Wersja konect z mocniejszymi wiązaniami - spx 14. Deska niesamowicie uniwersalna i sportowa zarazem. 1899pln. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca Fajniste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca 7 godzin temu, Bruner79 napisał: z mocniejszymi wiązaniami - spx 14. GW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca 52 minuty temu, jurek_h napisał: Fajniste. Mam take😀 i Pieter toże. Ale dzisiaj jeździłem na Marasa Slalomonkach SL i w chuj są świetne. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 8 Marca Autor Udostępnij Napisano 8 Marca Godzinę temu, Jan napisał: GW ? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Poniedziałek o 05:41 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 05:41 10 godzin temu, Marcos73 napisał: Mam take😀 i Pieter toże. Ale dzisiaj jeździłem na Marasa Slalomonkach SL i w chuj są świetne. pozdro Naostrzyłeś inaczej? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 07:38 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:38 1 godzinę temu, brachol napisał: Naostrzyłeś inaczej? pozdro Ni ma czasu na gupoty 🙂 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu Wiosenna promocja - 1699 za piękną masterke 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) W dniu 8.03.2026 o 20:17, Marcos73 napisał: Mam take😀 i Pieter toże. Ale dzisiaj jeździłem na Marasa Slalomonkach SL i w chuj są świetne. pozdro Marek, jak oceniasz różnice pomiędzy Dynastarem a Salomonem? Pytam o Twoje odczucia, bo chcę skorelować z własnymi. Powiem tylko, że uważam każde z nich za świetne, ale zauważalnie inne. Twoje zdanie? Edytowane 6 godzin temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, tomkly napisał: Marek, jak oceniasz różnice pomiędzy Dynastarem a Salomonem? Pytam o Twoje odczucia, bo chcę skorelować z własnymi. Powiem tylko, że uważam każde z nich za świetne, ale zauważalnie inne. Twoje zdanie? Daj człowiekowi Tomek trochę czasu.. dopiero zamówił.. ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Sl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, tomkly napisał: Marek, jak oceniasz różnice pomiędzy Dynastarem a Salomonem? Pytam o Twoje odczucia, bo chcę skorelować z własnymi. Powiem tylko, że uważam każde z nich za świetne, ale zauważalnie inne. Twoje zdanie? A jaki Dynek i jaki salo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Bruner79 napisał: A jaki Dynek i jaki salo ? SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, tomkly napisał: Marek, jak oceniasz różnice pomiędzy Dynastarem a Salomonem? Pytam o Twoje odczucia, bo chcę skorelować z własnymi. Powiem tylko, że uważam każde z nich za świetne, ale zauważalnie inne. Twoje zdanie? Tomek, no kurła jest problem, bo te zajebczaste deseczki mają wiązania kręcone do płyty. Ja mogę tylko od Marasa pożyczać deseczki, bo ma taką samą skorupę. Na Dynkach siłą rzeczy nie miałem okazji się przejechać. Ale w porównaniu do SL Kastle, to przepaść, mam świadomość, że po 4h będę trup, na takich nartach chyba nie da się chyba inaczej jeździć. W mojej ocenie bardzo przyjazna narta o ile się na niej jedzie. Skrętność i stabilność nawet w jeździe po gównie pierwsza klasa. Natomiast waga zanika przy dynamicznej jeździe i wręcz pomaga, niż przeszkadza. Zobaczymy, może przyjdą przed Ischgl. Natomiast w moich Dynkach GS ewidentnie jest chyba zdupcone ostrzenie. Wg producenta Salomon i Dynastar mają (a raczej powinny mieć) identyczne kąty. Jednak różnica w jeździe krótkim była kosmiczna miedzy Salomonem i Dynastarem. Oczywiście inne geometrie mają (SLvs GS), ale w szuraniu powinno być bez większego znaczenia. W Dynkach jak tylko poczuje krawędź minimalnie zasysa i nie puszcza, jak pijawka, a na Slalomonkach to czysta rozkosz, jedziesz jak chcesz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Tomek, no kurła jest problem, bo te zajebczaste deseczki mają wiązania kręcone do płyty. Ja mogę tylko od Marasa pożyczać deseczki, bo ma taką samą skorupę. Na Dynkach siłą rzeczy nie miałem okazji się przejechać. Ale w porównaniu do SL Kastle, to przepaść, mam świadomość, że po 4h będę trup, na takich nartach chyba nie da się chyba inaczej jeździć. W mojej ocenie bardzo przyjazna narta o ile się na niej jedzie. Skrętność i stabilność nawet w jeździe po gównie pierwsza klasa. Natomiast waga zanika przy dynamicznej jeździe i wręcz pomaga, niż przeszkadza. Zobaczymy, może przyjdą przed Ischgl. Natomiast w moich Dynkach GS ewidentnie jest chyba zdupcone ostrzenie. Wg producenta Salomon i Dynastar mają (a raczej powinny mieć) identyczne kąty. Jednak różnica w jeździe krótkim była kosmiczna miedzy Salomonem i Dynastarem. Oczywiście inne geometrie mają (SLvs GS), ale w szuraniu powinno być bez większego znaczenia. W Dynkach jak tylko poczuje krawędź minimalnie zasysa i nie puszcza, jak pijawka, a na Slalomonkach to czysta rozkosz, jedziesz jak chcesz. pozdro Myślałem, że miałeś okazję porównać 1:1 narty SL Dynastar vs. Salomon --> o takie porównanie mi chodziło. W takim razie zostawimy te testy do wyjazdu za 2 tygodnie. To znaczy Ty będziesz testować, bo ja już to uczyniłem, ale nie będę Ci psuć zabawy opisem swoich wrażeń. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi