Bruner79 Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Mam na sprzedaż w świetnym stanie masterke od dynastara - 179cm i r19. Wersja konect z mocniejszymi wiązaniami - spx 14. Deska niesamowicie uniwersalna i sportowa zarazem. 1899pln. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Fajniste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 7 godzin temu, Bruner79 napisał: z mocniejszymi wiązaniami - spx 14. GW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 52 minuty temu, jurek_h napisał: Fajniste. Mam take😀 i Pieter toże. Ale dzisiaj jeździłem na Marasa Slalomonkach SL i w chuj są świetne. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: GW ? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Marcos73 napisał: Mam take😀 i Pieter toże. Ale dzisiaj jeździłem na Marasa Slalomonkach SL i w chuj są świetne. pozdro Naostrzyłeś inaczej? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi