lubeckim Posted February 15 Share Posted February 15 Cze. Pojechał bym gdzieś do "bliskiej Austrii", np. gdzieś do Karyntii początkiem marca. Ze względu na brak czasu chciałbym się urwać na 4 - 5 dni, czyli wyjazd w środę po pracy, a powrót w nd po nartach. Są jacyś chętni? @Gabrik @brachol @SzymQ czy ktokolwiek inny? Nie ukrywam, że wolał bym się podpiąć pod czyiś transport 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) Na facebook grupa Narciarze Tyolscy, tam chłopaki organizują wyjazdy Karyntie regularnie robi JurekByd, polecam chłopa Edited February 15 by Robur82 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloo Posted February 15 Share Posted February 15 2 godziny temu, lubeckim napisał: Cze. Pojechał bym gdzieś do "bliskiej Austrii", np. gdzieś do Karyntii początkiem marca. Ze względu na brak czasu chciałbym się urwać na 4 - 5 dni, czyli wyjazd w środę po pracy, a powrót w nd po nartach. Są jacyś chętni? @Gabrik @brachol @SzymQ czy ktokolwiek inny? Nie ukrywam, że wolał bym się podpiąć pod czyiś transport 😛 Każdy by się chciał podpiąć - nic nie zrobić, ale jechać. Poszukaj w necie pełno jest takich - kasę zapłacisz i nic Cię nie obchodzi ... Wygodnie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terespl Posted February 15 Share Posted February 15 3 godziny temu, lubeckim napisał: Są jacyś chętni? Szukaj na facebookowych grupach typu "wyjazdy w Alpy". Jest przynajmniej kilku busiarzy jeżdżących w takiej formule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 16 Share Posted February 16 8 godzin temu, terespl napisał: Szukaj na facebookowych grupach typu "wyjazdy w Alpy". Jest przynajmniej kilku busiarzy jeżdżących w takiej formule. Busiarze jeżdżą pt-wt, poza tym wydaje mi się, że chodzi o znalezienie 4 osób, a nie o wyjazd busem. Mateusz, ja na chwilę obecną nie mogę się określić, 01 marca wracam z wyjazdu z rodziną, a 10 marca wyjeżdżam na kilka dni więc jest dość ciasno, ale pomyślę. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted February 16 Share Posted February 16 11 hours ago, lubeckim said: Są jacyś chętni? Chętnie bym pojechał, ale nie dam rady 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted February 18 Share Posted February 18 W dniu 15.02.2026 o 19:52, lubeckim napisał: Cze. Pojechał bym gdzieś do "bliskiej Austrii", np. gdzieś do Karyntii początkiem marca. Ze względu na brak czasu chciałbym się urwać na 4 - 5 dni, czyli wyjazd w środę po pracy, a powrót w nd po nartach. Są jacyś chętni? @Gabrik @brachol @SzymQ czy ktokolwiek inny? Nie ukrywam, że wolał bym się podpiąć pod czyiś transport 😛 Mati, ja rodzinnie od 7 na cały tydzień ruszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts