Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, filok napisał: W lewej masakrycznie mi stopę ściska 🙂 stopa z pomiarów 27 a buty wziąłem 27-27,5 .Wcześniej jeszcze w Skiteam zrobił mi pomiar laserowy spodu stóp wyszło że są różne i zasugerował wykonanie wkładek idywidualnych .W przyszłym tygodniu wyskoczę do Rudy śląskiej i zrobię ten pomiar jeszcze raz by to potwierdzić .Najbardziej mnie to dziwi że 9 lat temu miałem stopę 28 🙂 hehehe czyli po 50 człowiek się kurczy 😄 W prawej stopie mam wybrzuszenie po złamaniu muszę to skorygowac a tak się zobaczy dopiero w praniu co będzie do poprawki .Z racji tego że to model Ultra czyli węższy w stopie mam stopy bardzo ściśnięte ,zwłasza w okolicy pięty i jest to odczuwalne bardzo po dłuższym czasie .Naprawdę noe cyganiłem że lewa wytrzymała mi te 6 maks 7 min .Dziś jak wrócę do domu jeszcze na spokojnie sobie ubiorę i wszystko zweryfikuję a ile cm w najszerszym miejscu stopy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 5 minut temu, Jan napisał: a ile cm w najszerszym miejscu stopy ? 100mm Problemem nie jest najszersze ale pięta i to tylko w lewej Możliwe że ktoś mierzył te buty np tylko prawego i botek mógł się delikatnie rozciągnąć bo w prawym jest ucisk na piętę ale nie tak upierdliwy jak w lewej Edytowane 1 godzinę temu przez filok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu 55 minut temu, filok napisał: 100mm Stawiam że jak sie zagrzeją i rozbiją nieco to będą zbyt obszerne .. chyba że jesteś tzw. "grubej kości" - ale na fotce nie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi