Bruner79 Posted January 29 Share Posted January 29 Wrzucam mega moim zdaniem ciekawy filmik - pokazujący kilka ciwiczen do doskonalenia jazdy. Jak widać na rodzimych stokach - również są konkretni fachowcy 😎 https://www.facebook.com/share/r/1HcynkTCPG/?mibextid=wwXIfr 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted January 29 Share Posted January 29 11 minutes ago, Bruner79 said: Wrzucam mega moim zdaniem ciekawy filmik - pokazujący kilka ciwiczen do doskonalenia jazdy. Jak widać na rodzimych stokach - również są konkretni fachowcy 😎 https://www.facebook.com/share/r/1HcynkTCPG/?mibextid=wwXIfr Ano są. Ale stawki, miewają mało konkurencyjne za taki wyjazd. A potem poleci fama, że @Gabrikdrogie wyjazdy robi, bo w Tyliczu taniej płużyć uczą... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 29 Share Posted January 29 Gardonia mam gdzieś zaobserwowanego, na filmikach pokazuje bardzo dobrą jazdę. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner79 Posted January 29 Author Share Posted January 29 13 minut temu, SzymQ napisał: Ano są. Ale stawki, miewają mało konkurencyjne za taki wyjazd. A potem poleci fama, że @Gabrikdrogie wyjazdy robi, bo w Tyliczu taniej płużyć uczą... Wiesz, jakoś skupiłem się na ćwiczeniach w tym filmie. Akurat nigdy nie wtrącam się w czyjeś inicjatywy, jeśli chodzi o kasę. W dzisiejszych czasach wiedza dużo kosztuje 🙂 tanio już było. Fachowcy kosztują. A Gabrikowi życzę żeby zorganizował kolejne szkolenia. Pierwsze koty za płoty ma za soba. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted January 29 Share Posted January 29 17 minut temu, Bruner79 napisał: Wiesz, jakoś skupiłem się na ćwiczeniach w tym filmie. Akurat nigdy nie wtrącam się w czyjeś inicjatywy, jeśli chodzi o kasę. W dzisiejszych czasach wiedza dużo kosztuje 🙂 tanio już było. Fachowcy kosztują. A Gabrikowi życzę żeby zorganizował kolejne szkolenia. Pierwsze koty za płoty ma za soba. Mam nadzieję, że zorganizuje, chociaż kilka siwych włosów przybyło przy organizacji... Fachowiec w każdej dziedzinie kosztuje, gorzej jak trafisz na kiepskiego, który też kosztuje. pozdro 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted January 29 Share Posted January 29 15 minut temu, brachol napisał: Fachowiec w każdej dziedzinie kosztuje, gorzej jak trafisz na kiepskiego, który też kosztuje. To cały klucz do sukcesu- znaleźć dobrego fachowca bo cała metodyka szkolenie wszędzie z tego co widzę jest taka sama . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted January 29 Share Posted January 29 24 minuty temu, Victor napisał: To cały klucz do sukcesu- znaleźć dobrego fachowca bo cała metodyka szkolenie wszędzie z tego co widzę jest taka sama . Metodyka taka sama, ale przekaz i umiejętność dotarcia do kursanta różna. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted January 29 Share Posted January 29 Z tą metodyką, to też różnie bywa. Nie będę doświadczeń z koszykówki opisywał, ale zacytuję Piotra: "Kilka lat temu, udało mi się dołączyć do unifikacji polskich instruktorów w Austri. Jeździłem tylko z nimi jeden dzień i zapłacić za całe szkolenie. Chciałem tylko zobaczyć jak to wyglada. Starszy wódz prowadził zajęcia ale mu za bardzo nie szło i z jazda i z szkoleniem. Narzekał ze nowy materiał i sam go za bardzo nie rozumie wiec tłumaczy sobie po swojemu i przekazywał to kursantom". Natomiast i w koszu i narciarstwie (sporcie ogólnie) jest dużo ideowców, młodszych, starszych, ale chętnych zapaleńców i to wszystko może zbyt wolno, ale idzie do przodu i beton skruszeje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts