kordiankw Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, a_senior napisał: To czemu nie odbarczyć w kostkach. Wszystkie swoje buty musiałem odbarczać w prawej wewnętrznej kostce. Już trochę odbarczylem, dodatkowo zeszlifowałem nakrętki od śruby do regulacji cantingu, bo trochę wystawały. Ucisk na kostki mniejszy, ale będę musiał je jeszcze raz minimalnie odbarczyc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 22 godziny temu, Jan napisał: jaki jest cel takiego eksperymentu ? Z kolei z mojego punktu widzenia chodziło o potwierdzenie, czy rzeczywiście są wyjątkowe. Nie tylko dlatego, że wtedy u A. Małysy prawie 15 lat temu, buty tej marki kosztowały między 2700-3200 zł. Kupując wydawało mi się, że jest to seryjny produkt premium dla narciarza poziomu zaawansowany/ekspert z czymś co nazywam zacięciem zawodniczym. Dawały mi wielką frajdę, tak jak Witek napisał - trzymają jak imadło. Ale już w poprzednim sezonie słabo dawałem rady cisnąć na języki, a "one te moje umiłowane buty" nie poddawały się "z wzajemnością" jak zwykle. No i teraz spełniło się moje marzenie, ktoś "kumaty" sprawdzi, opisze i zobaczymy, może ktoś jeszcze. Generalnie jest to jakiś temat do rozmowy dla Forumowiczów. Na dowód że jeździły a nie stały w szafie - ostatni sezon zdjęcia z Wańkowej. Witek liczę na Ciebie pozdrawiam SF 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 16 minut temu, Suave napisał: może ktoś jeszcze. Chyba jednak nie 😀, dziś pobawiłem się w punktowe odbarczanie i prawy but jest prawie OK, lewy jeszcze trochę uwiera, ale do wytrzymania. Jednak je sobie zostawię 😁. Edytowane 2 godziny temu przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi