Mitek Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Cześć He he. byłby to pierwszy medal Brazylii w zimowych IO. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć He he. byłby to pierwszy medal Brazylii w zimowych IO. Pozdro Mitek, wiesz IO rządzi się swoimi prawami. Tam pewniaki nie zawsze wygrywają. Póki co to Brathen jest w doskonałej formie. Ale też stok jest specyficzny. Warunki bardzo dobre dla wszystkich. Ciekawe było ujęcie z łokcia - widać było że pokonał go idealnie, co więcej, jako jedyny poszedł mocno do przodu, jakby nie czuł respektu przed tą figurą. Inni już pare skrętów przed "przygotowywali" się to tego trudnego ustawienia. Dla mnie super zawody, zarówno w sobotę, jak i w niedzielę. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu OK. Ale warunki nie sprawiały wrażenia równych - tak jak u Pań. Szybko porobiły się rowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Jest ogromna nadzieja, że jeszcze w tym roku będziemy mieli komu kibicować w PŚ w SL. Świetny wywiad. Fantastyczna dziewczyna. Ja już trzymam kciuki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, jurek_h napisał: Jest ogromna nadzieja, że jeszcze w tym roku będziemy mieli komu kibicować w PŚ w SL. Świetny wywiad. Fantastyczna dziewczyna. Ja już trzymam kciuki. Też jej mocno kibicuję, ale wywiadu nie oglądałem. W wolnej chwili zerknę. Thx. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Wiecie co jest straszliwie słabe. Ja o tej dziewczynie nigdy nie słyszałem. Fakt nie interesuje się może zbytnio narciarstwem ale myślę, że troszkę bardziej niż przeciętni. Nie ma żadnych informacji, promocji takich osób, pokazywania narciarstwa polskiego w TV czy sieci. W Polsce jest podobno ponad 6000000 ludzi, którzy deklarują, że jeżdżą na nartach i pewnie czegoś tam w sieci szukają. Podpowiadają im się ułudne filmiki z jakimiś kosmitami robione pod publiczkę a informacje o polskiej zdolnej zawodniczce nikną. Słabe. Oczywiście dzięki za informację Panowie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 9 godzin temu, jurek_h napisał: Jest ogromna nadzieja, że jeszcze w tym roku będziemy mieli komu kibicować w PŚ w SL. Świetny wywiad. Fantastyczna dziewczyna. Ja już trzymam kciuki. czyli trzeba mieszkać w górach, mieć talent i dziadków, którzy zabiorą na narty https://www.fis-ski.com/DB/general/athlete-biography.html?sectorcode=al&competitorid=221056 25 lat iat i 221 miejsce w SL Pamiętam kiedyś mocno kibicowałem Kasi Wąsek z Ustronia ale ona już karierę zakończyła https://www.fis-ski.com/DB/general/athlete-biography.html?sectorcode=AL&competitorid=174065&type=fispoints Edytowane 1 godzinę temu przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi