jurek_h Napisano Niedziela o 13:35 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:35 Many, Many, Many. @Mitek Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano Niedziela o 18:06 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:06 Sawicka całkiem fajnie jechała jak na tak daleki nr i dziury to płynnie i trochę szkoda że na końcówce nie puściła się na maksa. Mimo to w tej syfiastej atmosferze szacun. Tylko szkoda że na IO pojedzie a z tyłu głowy będzie miała ten cały shit. Bo jak nie ukończy to będzie hejt. Zaraz sprawdzę sobie jej starty bo jestem ciekaw czemu dopiero debiut w PŚ. Rozumiem że nie startuje bo kasy brak. Brytyjczycy mają rydinga i już trzech innych jeździ Sl. A my sukcesów Kowalczyk nie wykorzystaliśmy ani Sikory ani Maryny nie wykorzystamy. Szacun dla Małysza Tajnera i tego dziadostwa. shiffrin w 1 zrobiła masakrę z konkurencji. Wystarczą trudne warunki i trudny stok i nie mają podejścia. W drugim mega taktyczna jazda. Spokojnie na ściance żeby nie złapać tyki a potem zjechała sobie do dołu 🤣🤣🤣 slalom w kitz ma tak nietypową górę że felerowi się fuksnelo;) na miejscu Austriaków nie liczyłbym na zbyt wiele.;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 19:13 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:13 Strolz jedzie... 🙂 POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano Środa o 20:52 Udostępnij Napisano Środa o 20:52 Ale henryczek pojechał przed IO:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano wczoraj o 14:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:39 a ja amator kilku sezonów rozkminiam swojej bańce jakieś tyły 🤦♂️ WTF 🧨 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Vonn podobno wywaliła i lewe kolano jest w kiepskim stanie. Ktoś oglądał bo ja w drodze na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 29.01.2026 o 15:39, Victor napisał: a ja amator kilku sezonów rozkminiam swojej bańce jakieś tyły 🤦♂️ WTF 🧨 Cześć Zobaczy byś ten skok na żywo to byś dopiero oniemiał. Ja mam wrażenie, że w tym roku go nieco ułagodzili albo nieco inaczej ustawili najazd, ze był wolniejszy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, mlesik napisał: Vonn podobno wywaliła i lewe kolano jest w kiepskim stanie. Ktoś oglądał bo ja w drodze na narty. Oglądałem i wiem wszystko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wyzbiera się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Chciałem cię trochę potrzymać w niepewności... 😉 Było tak: Zamiast SG puścili dzisiaj zjazd po jednym treningu. Pogoda - jak to w Szwajcarii - gówniana i widoczność słaba. Z pierwszych pięciu zawodniczek dojechały dwie. Ortlieb w siatkach ale Ok, Monsen zabrał helikopter a Vonn - bo to widziałem - źle wymierzyła przedskok i lądowała daleko na jedną nogę po czym ją obróciło i leżąc uderzyła w siatki. Trochę tam leżała po czym sie podniosła i zjechała na metę. W międzyczasie jury odwołało konkurencję co spotkało się z bardzo różnymi reakcjami zawodniczek - no zwłaszcza tych, które zjechały. Szef zawodów w wypowiedzi podkreślił, że upadki wynikały z błędów własnych zawodniczek ale z dbałości o zdrowie tychże itd. Vonn rzeczywiście trzymała się za to "zdrowe" kolano a po zjechaniu zabrał ją helikopter do szpitala na badania. Svindal milczy. Padły jakieś stwierdzenia o kontuzji stopy... Ja dla mnie to krucho to wygląda bo chyba leżąc wiedziała, że coś jest nie tak - ma praktykę to wie. Zobaczymy ale ja niestety nie wróżę dobrze obu dziewczynom. Cóż Szwajcarzy z Crans M. znani są - zwłaszcza ostatnio z ryzykownych zabaw... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 51 minut temu, Mitek napisał: Pogoda - jak to w Szwajcarii - gówniana i widoczność słaba. a to pogoda winna że gwiazda się wywaliła ? Pamiętam dawno temu na FISie w Szczyrku, mistrzostwa Polski i Maciej Ciaptak się wywalił zawody natychmiast odwołano a chłopakom od ratraka skreślili premię za zła przygotowanie trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie pogoda idealna do zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 12 minut temu, Jan napisał: a to pogoda winna że gwiazda się wywaliła ? Absolutnie nie pogoda to te cymbały ze Skiforum doradzili jej za długą nartę 😕 Edytowane 1 godzinę temu przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi