jurek_h Napisano Niedziela o 13:35 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:35 Many, Many, Many. @Mitek Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano Niedziela o 18:06 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:06 Sawicka całkiem fajnie jechała jak na tak daleki nr i dziury to płynnie i trochę szkoda że na końcówce nie puściła się na maksa. Mimo to w tej syfiastej atmosferze szacun. Tylko szkoda że na IO pojedzie a z tyłu głowy będzie miała ten cały shit. Bo jak nie ukończy to będzie hejt. Zaraz sprawdzę sobie jej starty bo jestem ciekaw czemu dopiero debiut w PŚ. Rozumiem że nie startuje bo kasy brak. Brytyjczycy mają rydinga i już trzech innych jeździ Sl. A my sukcesów Kowalczyk nie wykorzystaliśmy ani Sikory ani Maryny nie wykorzystamy. Szacun dla Małysza Tajnera i tego dziadostwa. shiffrin w 1 zrobiła masakrę z konkurencji. Wystarczą trudne warunki i trudny stok i nie mają podejścia. W drugim mega taktyczna jazda. Spokojnie na ściance żeby nie złapać tyki a potem zjechała sobie do dołu 🤣🤣🤣 slalom w kitz ma tak nietypową górę że felerowi się fuksnelo;) na miejscu Austriaków nie liczyłbym na zbyt wiele.;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 19:13 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:13 Strolz jedzie... 🙂 POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano Środa o 20:52 Udostępnij Napisano Środa o 20:52 Ale henryczek pojechał przed IO:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano wczoraj o 14:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:39 a ja amator kilku sezonów rozkminiam swojej bańce jakieś tyły 🤦♂️ WTF 🧨 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Vonn podobno wywaliła i lewe kolano jest w kiepskim stanie. Ktoś oglądał bo ja w drodze na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 29.01.2026 o 15:39, Victor napisał: a ja amator kilku sezonów rozkminiam swojej bańce jakieś tyły 🤦♂️ WTF 🧨 Cześć Zobaczy byś ten skok na żywo to byś dopiero oniemiał. Ja mam wrażenie, że w tym roku go nieco ułagodzili albo nieco inaczej ustawili najazd, ze był wolniejszy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, mlesik napisał: Vonn podobno wywaliła i lewe kolano jest w kiepskim stanie. Ktoś oglądał bo ja w drodze na narty. Oglądałem i wiem wszystko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wyzbiera się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Chciałem cię trochę potrzymać w niepewności... 😉 Było tak: Zamiast SG puścili dzisiaj zjazd po jednym treningu. Pogoda - jak to w Szwajcarii - gówniana i widoczność słaba. Z pierwszych pięciu zawodniczek dojechały dwie. Ortlieb w siatkach ale Ok, Monsen zabrał helikopter a Vonn - bo to widziałem - źle wymierzyła przedskok i lądowała daleko na jedną nogę po czym ją obróciło i leżąc uderzyła w siatki. Trochę tam leżała po czym sie podniosła i zjechała na metę. W międzyczasie jury odwołało konkurencję co spotkało się z bardzo różnymi reakcjami zawodniczek - no zwłaszcza tych, które zjechały. Szef zawodów w wypowiedzi podkreślił, że upadki wynikały z błędów własnych zawodniczek ale z dbałości o zdrowie tychże itd. Vonn rzeczywiście trzymała się za to "zdrowe" kolano a po zjechaniu zabrał ją helikopter do szpitala na badania. Svindal milczy. Padły jakieś stwierdzenia o kontuzji stopy... Ja dla mnie to krucho to wygląda bo chyba leżąc wiedziała, że coś jest nie tak - ma praktykę to wie. Zobaczymy ale ja niestety nie wróżę dobrze obu dziewczynom. Cóż Szwajcarzy z Crans M. znani są - zwłaszcza ostatnio z ryzykownych zabaw... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu 51 minut temu, Mitek napisał: Pogoda - jak to w Szwajcarii - gówniana i widoczność słaba. a to pogoda winna że gwiazda się wywaliła ? Pamiętam dawno temu na FISie w Szczyrku, mistrzostwa Polski i Maciej Ciaptak się wywalił zawody natychmiast odwołano a chłopakom od ratraka skreślili premię za zła przygotowanie trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu Nie pogoda idealna do zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu (edytowane) 12 minut temu, Jan napisał: a to pogoda winna że gwiazda się wywaliła ? Absolutnie nie pogoda to te cymbały ze Skiforum doradzili jej za długą nartę 😕 Edytowane 25 minut temu przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi