grimson Napisano 57 minut temu Autor Udostępnij Napisano 57 minut temu 11 godzin temu, Jan napisał: a kolejki linowe tam też działają latem ? Luxtorpeda powoli kończy obowiązkowy przegląd po 10 latach od instalacji, stąd jeszcze nie jest odpalona. a kręci normalnie w majówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu 12 minut temu, Adam ..DUCH napisał: to był najlepszy sezon w moim życiu Moim też i liczę na więcej!💪 13 minut temu, Adam ..DUCH napisał: ja nic nie planuję Nie musisz - ja już planuję za Ciebie, pomysłów milion sto...😜😆 Dobrze , że już tyłem przede mną nie musisz jeździć....🤣 A tak poważnie - Adam, trzymam kciuki, że zdrowie dopisze na nast sezon - całą resztę ogarniemy na miętko 💪 Do zobaczenia 🫡 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, grimson napisał: Luxtorpeda powoli kończy obowiązkowy przegląd po 10 latach od instalacji, stąd jeszcze nie jest odpalona. a kręci normalnie w majówki. no to możesz trenować jazdę na wprost na rowerze albo na rolkach terenowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 45 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Rochaczy https://pl.wikipedia.org/wiki/Rohacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 48 minut temu Autor Udostępnij Napisano 48 minut temu 5 minut temu, Jan napisał: no to możesz trenować jazdę na wprost na rowerze albo na rolkach terenowych Jak zginać, to na nartach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 45 minut temu Udostępnij Napisano 45 minut temu 43 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: No cóż sytuacja operacyjna wymaga na pewne podsumowanie: Czy sie komuś to podoba czy też nie to był najlepszy sezon w moim życiu: grudzień Livigno i mega jazda: mała czarna z Elą z rana, kapryśna Żaneta i ambitny Adrian....bajka.....szybka przesiadka w Czechach i Turracher Hohe....pruski twardziel z 11 letnim "pociskiem" - w piz....i na gaz. Po powrocie ZW ski jak bym młotkiem w głowę dostał ale na szczęście ratuje mnie Grzesiu Janota i 5 dni spędzam w Szczyrku prowadząc kurs instruktorski. Zlot SF !!! najważniejsze dla mnie wydarzenie sezonu - nic więcej pisać nie zamierzam w tym temacie. Do "mazowieckich" ZW Ski i nie ma o czym gadać....Mazowieckie to 2 tygodnie w Val di Sole....bajka..super dziecaki i super jazda + spełnienie marzeń - stoję tam gdzie "miśka" nocny SL zaczyna - kolana robią się nieco miękkie. Powrót do ZW Ski i znowu młotkiem po głowie tym razem metalowym...Końcówka nie zapowiadała się optymistycznie.. znaczy koniec w granicach lutego a tu Karo dzwoni - tato ty musisz jechać....tydzien w 3 zinen i super przygoda z Mateuszem - szczerze nie było łatwo - super zajęcia z super narciarzem (moim zdaniem Mateusz Was i mnie pozamiata) i narciarkami...poważnie nie było miękkiej gry...i tu może bym skonczył ale Adrian (ja chyba mam jakaś słabość do niego) robi rezerwację. 5 dni Chopok w tym 1 dzień Tatrzańska Łomnica a w zestawie Marek na osłodę....Bardzo wam dziękuję za ten wyjazd. Generalnie na tym bym zakonczył ale.....no właśnie tak sobie myslę że te "ale" zrobiło sezon......nosz q....mać Adrian - zrobić 1000 km aby na nartach pojeździć??? ty poważny jesteś? ty rodzinę chcesz zakładać - patologia. Małe rezime - popierdółki alpejske są niczym wobec klimatu Rochaczy zwłaszcza jeżeli jest tam się w dobrym towarzystwie a towarzystwo było wybitne. Czego brakło w tym sezonie ...no bo nie m tak że wszystko jest galanto.....tyczki...no tego mi brakowało - KOS (klub onanizatorów słlomowych) zwiędł...ja osobście tylko dwa treningi....coś tam dwa razy GS przejechałem ale nie na pełnej piź.....ie tylko tak sobie. Jedne pożal się boże zawody - w generalce 4 w kategorii 1 - dupa zbita i do poprawy. Na koniec, niestety pojawia się SKS i trzeba popracować z mięśniami w obręczy biodrowej - jazda tyłem nie jest wskazana. Kochani wszystkich Was serdecznie pozdrawiam i życzę udanego kolejnego sezonu narciarskiego....ja nic nie planuję ....jak mówi mój kolega z OSP Rajcza - woda naprzód ....a co ugasimy się okaże.... Cześć No to tylko się cieszę Twoim cieszeniem. Myślę, że ludzie to ta wartość, która czyni różnicę. Pozdrowienia dla Twoich. Ja w tym roku byłem na nartach zjazdowych jeden dzień ale za to w tak szerokim i doborowym towarzystwie, że wiadomo było, że nie będzie lepszego dnia więc sobie darowałem. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 5 minut temu, grimson napisał: tutaj @AdrianWokazuje się całkiem zdrowym szaleńcem, do tej pory robiłem w ciągu dnia 600km, żeby pojechać do roboty, z roboty na narty na nocne, z nart na nocleg. Ale jak widać poprzeczka została zawieszona znacznie wyżej. Karol, źle chyba zrozumiałeś. Na Rohace mam 511km z domu. Start był 3 rano żeby pohasać na nartach do południa. Później nocleg i nast dzień znowu do południa i od razu do domu. Sekret to wysoko ustawione siedzenie i tempomat 🙂Żeby nie te gadżety to bym kulawy wysiadł z auta. Myślę, że rekord należy do Piotrka @filok. On yebnął w jeden dzień do Obertauren i wrócił 🤯 Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu 34 minuty temu, AdrianW napisał: Karol, źle chyba zrozumiałeś. Na Rohace mam 511km z domu. Start był 3 rano żeby pohasać na nartach do południa. Później nocleg i nast dzień znowu do południa i od razu do domu. Sekret to wysoko ustawione siedzenie i tempomat 🙂Żeby nie te gadżety to bym kulawy wysiadł z auta. Myślę, że rekord należy do Piotrka @filok. On yebnął w jeden dzień do Obertauren i wrócił 🤯 Pozdro Ja liczę tam i z powrotem....i uważam że jesteś zdrowo pierdolnięty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi