grimson Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu W dniu 30.06.2025 o 20:27, Mikoski napisał: A gdzie karnet? Widzę bed & breakfes i to wszystko 🤔 rucham cię dalej 💪 Ta za granicę bez limitów km . Wiadro wazeliny już gotowe? Dostałem upust na pobyt w Folgarida: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 24 minuty temu, grimson napisał: Wiadro wazeliny już gotowe? Dostałem upust na pobyt w Folgarida: tylko 5 dni na nartach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Jan napisał: tylko 5 dni na nartach ? Nie wiem, czy nie maksymalnie 5 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 24 minuty temu, grimson napisał: Wiadro wazeliny już gotowe? Dostałem upust na pobyt w Folgarida: Z głupotą niegdy nie wygrasz bo sprowadzi cię do swojego poziomu mawia mój kolega. Podaj mi cenę za osobę z karnetem na 6 dni raczej proste pytanie powinieneś ogarnąć 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Mikoski napisał: Podaj mi cenę za osobę z karnetem na 6 dni 🤪 księgowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Jan napisał: księgowy ? Adwokat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 20 minut temu, Jan napisał: tylko 5 dni na nartach ? 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, Mikoski napisał: Z głupotą niegdy nie wygrasz bo sprowadzi cię do swojego poziomu mawia mój kolega. Podaj mi cenę za osobę z karnetem na 6 dni raczej proste pytanie powinieneś ogarnąć 🤪 5 dni na śniegu, nie 6. powinno wyjść poniżej 3 tys zł na osobę, z karnetem i noclegiem. transport gratis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi