Jump to content

Rossignol master lt 173cm

Bruner79
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Godzinę temu, Marcos73 napisał:

Jeszcze nie dostałeś po uszach 😉? Dziwne.

pozdro

ps. Narta fajna - ale krótka nieco.

Te narty kupujesz pod promień nie pod długość. Cała smietanka instruktorska w Dolomitach wykupuje na potęgę tę długość. Btw - to jeździ jak typowa hybryda - czyli głównie brana do średniego skrętu. 179cm jeździ już zupełnie inaczej. Poza tym - master Rosoła/dynastar - to jedyne takie dechy budowane jak komórka. Hmm - chyba je zostawię, rozdziewiczę na majówce 🙂

• Like 1

21 minut temu, Bruner79 napisał:

Te narty kupujesz pod promień nie pod długość. Cała smietanka instruktorska w Dolomitach wykupuje na potęgę tę długość. Btw - to jeździ jak typowa hybryda - czyli głównie brana do średniego skrętu. 179cm jeździ już zupełnie inaczej. Poza tym - master Rosoła/dynastar - to jedyne takie dechy budowane jak komórka. Hmm - chyba je zostawię, rozdziewiczę na majówce 🙂

No ja wiem, mam bardzo podobne ale 173cm R17 i GS ???? Takie to przecież 7-latki objeżdżają a nie dolomicka śmietanka instruktorska 😉, pewnie bladego pojęcia o narciarstwie nie mają. GS  - no proszę Cię 🙂

pozdrawiam

• Haha 2

22 minuty temu, Marcos73 napisał:

No ja wiem, mam bardzo podobne ale 173cm R17 i GS ???? Takie to przecież 7-latki objeżdżają a nie dolomicka śmietanka instruktorska 😉, pewnie bladego pojęcia o narciarstwie nie mają. GS  - no proszę Cię 🙂

pozdrawiam

Ja mam 175... Ale aspiruję kupiłem 180 co by Mitek mi nie pisał, że damska. Master mi opchnął starą.

• Haha 1

3 godziny temu, Bruner79 napisał:

Michał, za krótkie, ale przynajmniej na jesionie. Idzie się w miarę poślizgać.

Fajne narty i dł do wszystkiego. Taki AM na każdą okazję. :-)). Dla tych którzy nie wiedzą- to ten sam "masterowo-komorkowy" Rossi z poprzedniego postu ale w malowaniu i marce Dynastara.

Poza tym zaczynam być w wieku kiedy wolno mi mieć za krótkie gs....

Edited by mig
  • Haha 1