Jan Napisano Środa o 22:22 Udostępnij Napisano Środa o 22:22 2 godziny temu, filok napisał: Powiem tak na Kaunertalu jeździłem w najniższej temperaturze w życiu bo było na górze-32 A tutaj poprostu pizdzi mimo lampy . W Cervini jest lepiej bo więcej słońca a po szwajcarskiej daje nieźle. Dzisiaj był Matternhorn Rothorn i trasy bardziej w środku i ostatni dzień lampy od jutra obfite opady sniegu ale w sumie to niech sypie bo śniegu bardzo mało aż dziwne. O jeździe poza trasami zapomnij w styczniu 3 dni pod rząd takiej lampy to trzeba mieć szczęście Jutro chyba będziecie odkrywać tereny w zasięgu lokalnego skibusa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano wczoraj o 07:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:16 Dziś robimy sobie małą pauzę bo spore mleko na stokach (a ma się jeszcze bardziej zakitować do południa). Jutro ma być podobnie ale z mniejszym opadem więc raczej uderzymy na świeży śnieg w Saas Fee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 10 godzin temu, filok napisał: raczej uderzymy na świeży śnieg w Saas Fee @filok no i ulepiliście chociaż bałwana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Jan napisał: @filok no i ulepiliście chociaż bałwana ? Bałwanami to my zostaliśmy a raczej owcami bo poleźliśmy obaczyć jak wygląda dom z teledysku Last Christmas 😄 Później zamiast wrócić normalną drogą to zaliczyliśmy lekki trekking 🙂 ale było fajnie Śnieg sypie i obojętnie jak jutro będzie lecimy do Saas Fee i myślę że będzie można zabrać wreszcie szersze dechy 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 59 minut temu, filok napisał: Śnieg sypie i obojętnie jak jutro będzie lecimy do Saas Fee i myślę że będzie można zabrać wreszcie szersze dechy oby tylko Was nie zasypało tak jak w połowie kwietnia ubiegłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) 51 minut temu, Jan napisał: oby tylko Was nie zasypało tak jak w połowie kwietnia ubiegłego roku Nooo miałeś przepiękne warunki heh i ta lampa później po opadzie. Dziś wszystko powyżej 2tys w Zermatt i Cervinii było zamknięte Szukałem wspólnego skipasu na Saas Fee i Grund jednodniowego ale niestety nie ma .Jest tylko od 2 dni wzwyż chyba że w kasach coś znajdziemy bo chcielibyśmy jutro jak się da zaliczyć obie te opcje Edytowane 16 godzin temu przez filok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, filok napisał: zukałem wspólnego skipasu na Saas Fee i Grund jednodniowego ale niestety nie ma . faktycznie nie ma takiego na 1 dzień - sprawdzcie rano w necie czy w Saas Fee chodzą górne wyciągi bo jak mocno wieje to będą czynne tylko orczyki na oślich łąkach we wsi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, Jan napisał: faktycznie nie ma takiego na 1 dzień - sprawdzcie rano w necie czy w Saas Fee chodzą górne wyciągi bo jak mocno wieje to będą czynne tylko orczyki na oślich łąkach we wsi Dobrze wiedzieć ,rano sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi