Jan Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 20 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Sugeruję nie pisać ani nie oceniać jeżeli o sytuacji nie ma się bladego pojęcia. Ok...? Pozdero nikogo nie oceniam a pisać mogę kiedy mam na to ochotę, ostatnio między Ostródą a Elblągiem widziałem w większości kajakarki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 Kajaki dwuosobowe wymyślił jakiś wyjątkowy złośliwiec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted July 22, 2024 Share Posted July 22, 2024 W dniu 14.03.2024 o 19:46, Mitek napisał: A nie korciło Cię żeby te starocie wymienić na tegoroczne Cześć Byłem tak zafascynowany leciwymi ,że o tegorocznych wtedy nawet nie myślałem 😉 choć szczerze od przyjazdu siedziały mi w głowie . Dziś kiedy nadeszły mam już swoje . Na pierwszy rzut oka to porządna narta. Piękna dziś pogoda na pracę w ogrodzie ale jutra trzeba będzie przetestować . 🥳 Dynastar OG WC SL 165 Pozdro serdeczne 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted July 22, 2024 Share Posted July 22, 2024 Piękna slalomka. Stare dajesz synowi ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted July 22, 2024 Share Posted July 22, 2024 2 godziny temu, Jan napisał: Stare dajesz synowi Jak urośnie ze dwie głowy to pewnie swoje kupi,kto wie co będzie 🤷♂️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts