star Napisano wczoraj o 12:17 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:17 (edytowane) Narty dedykowane;-) Edytowane wczoraj o 12:18 przez star 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 12:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:22 4 minuty temu, star napisał: Narty dedykowane;-) udostępnili stok na prawo od kanapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 12:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:23 Teraz, grimson napisał: udostępnili stok na prawo od kanapy? Górę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Mrowisko na stoku: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, grimson napisał: Mrowisko na stoku: Chciałem się dziś tam wybrać ale chyba dobrze że odpuściłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Teraz, AdrianW napisał: Chciałem się dziś tam wybrać ale chyba dobrze że odpuściłem. Cześć W tygodniu i rano. Jedziemy? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, Mitek napisał: Cześć W tygodniu i rano. Jedziemy? Pozdro Cześć. Jaki dzień Ci pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, AdrianW napisał: Cześć. Jaki dzień Ci pasuje? Na razie wiem, że nie czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 43 minuty temu, AdrianW napisał: Chciałem się dziś tam wybrać ale chyba dobrze że odpuściłem. Jak celujesz w weekend, to wbijaj na nocne. Robi się luźniej po 18, kręcą do 21. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, grimson napisał: Jak celujesz w weekend, to wbijaj na nocne. Robi się luźniej po 18, kręcą do 21. Też ma to sens ale 250km drogi więc chociaż te 4h pasowałoby pojeździć. Jak tam stok wygląda na nocnej, coś równają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, AdrianW napisał: Też ma to sens ale 250km drogi więc chociaż te 4h pasowałoby pojeździć. Jak tam stok wygląda na nocnej, coś równają? 250km w jedną stronę? Stok jest ratrakowany wieczorem, w ciągu dnia ratrak nie wyjeżdża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 17 minut temu, AdrianW napisał: Też ma to sens ale 250km drogi więc chociaż te 4h pasowałoby pojeździć. Jak tam stok wygląda na nocnej, coś równają? Cześć Tam jest płasko, ratrakowanie nie ma znaczenia. Ale może być też Kazimierz lub Parchatka - tam masz znacznie krócej, i ja też. Ja na maks trzy godziny ale raczej dwie. POzdro Edytowane 6 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dzięki za info. @Mitek dogadamy się na priv. Ja(my) raczej jak już dzień poświęcić w tygodniu to byśmy dłużej zostali. 4h to mi o nocną chodziło 🙂 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 33 minuty temu, grimson napisał: 250km w jedną stronę? Stok jest ratrakowany wieczorem, w ciągu dnia ratrak nie wyjeżdża. W jedną niestety 🫤 Bałtów 225km, Kazimierz 175km. Jakby nie patrzył to dupa z tyłu 🥴😆 Edytowane 6 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, AdrianW napisał: W jedną niestety 🫤 Bałtów 225km, Kazimierz 175km. Jakby nie patrzył to dupa z tyłu 🥴😆 To jest już co jechać. Ja mam bliżej w Sudety z domu, 220km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, grimson napisał: To jest już co jechać. Ja mam bliżej w Sudety z domu, 220km. No niestety, jak się nie ma co się lubi... 😉 Bardziej nie odległość mnie przeraża a możliwość tłumów na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, AdrianW napisał: No niestety, jak się nie ma co się lubi... 😉 Bardziej nie odległość mnie przeraża a możliwość tłumów na stoku. Zobacz stan na 18.10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, grimson napisał: Zobacz stan na 18.10 Dzięki. Trza spróbować 😉 Ja akurat lubię przy sztucznym oświetleniu jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi