Mitek Napisano Niedziela o 12:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:09 W dniu 17.01.2026 o 08:52, Jan napisał: ten filmik przedstawia jedynie przebieg trasy na tej oślej łące Takie filmiki są absolutnie bezwartościowe w sensie narciarskim - rozumiem, że można w ten sposób filmować kogoś ale śnieg przed sobą...? Natomiast obciach w trakcie realizacji .... pozostaje na lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 13:19 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:19 Godzinę temu, Mitek napisał: Natomiast obciach w trakcie realizacji .... pozostaje na lata. dlatego idę pilnie do lekarza, bo od ostatniego tygodnia moczę się w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu GK kusi: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu No i cyk: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Statsy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 22 minuty temu, grimson napisał: Statsy: gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: gratuluję Uczciwie pojedzone na GK. Poczatek jazd: na parkingu -1st C, parking pełen. Jak się rozpakowałem z kolegą, to na ON przyjechało na bombach pogotowie oraz policja, pewnie była dobra kraksa na stoku. Mimo dużej ilości aut na parkingu, kolejek do orczyka brak. Do kanapy max czekania 2 min. Warun: idealny pod GS, bo górny, bardziej stromy odcinek to mocny beton. Gdzie moje miękkie Kastle średnio sobie radziły. Potem bardziej miękki środek stoku, dół także betonowy. Także mix. Jak kończyliśmy jazdę, to na parkingu -4st C i idzie temp w dół, prognozują dziś w nocy w okolicach -10. Dzis było wolno, bo jeździłem z kolegą. Jak dobrze pójdzie, wbije jeszcze w tym tyg na nocne w czwartek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) 25 minut temu, grimson napisał: Uczciwie pojedzone na GK. Poczatek jazd: na parkingu -1st C, parking pełen. Jak się rozpakowałem z kolegą, to na ON przyjechało na bombach pogotowie oraz policja, pewnie była dobra kraksa na stoku. Mimo dużej ilości aut na parkingu, kolejek do orczyka brak. Do kanapy max czekania 2 min. Warun: idealny pod GS, bo górny, bardziej stromy odcinek to mocny beton. Gdzie moje miękkie Kastle średnio sobie radziły. Potem bardziej miękki środek stoku, dół także betonowy. Także mix. Jak kończyliśmy jazdę, to na parkingu -4st C i idzie temp w dół, prognozują dziś w nocy w okolicach -10. Dzis było wolno, bo jeździłem z kolegą. Jak dobrze pójdzie, wbije jeszcze w tym tyg na nocne w czwartek. Warun: idealny pod GS, bo górny, bardziej stromy odcinek to mocny beton. Gdzie moje miękkie Kastle średnio sobie radziły. Potem bardziej miękki środek stoku, dół także betonowy. Także mix. Pragnę podkreślić ten fragment opisu. Uwzględnię ten wzorzec w relacji z Bałtowa lub innego Krajna. Dzisiaj na biegówkach było raczej na zjazdach pod DH, ale juniorskie. Pozdro Edytowane 15 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, Mitek napisał: Warun: idealny pod GS, bo górny, bardziej stromy odcinek to mocny beton. Gdzie moje miękkie Kastle średnio sobie radziły. Potem bardziej miękki środek stoku, dół także betonowy. Także mix. Pragnę podkreślić ten fragment opisu. Uwzględnię ten wzorzec w relacji z Bałtowa lub innego Krajna. Dzisiaj na biegówkach było raczej na zjazdach pod DH, ale juniorskie. Pozdro Łap fotkę z samej góry: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, grimson napisał: Łap fotkę z samej góry: A czemu po lewej trasie nikt nie jeździ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Marcos73 napisał: A czemu po lewej trasie nikt nie jeździ? pozdro Bo to jest trasa freeridowa - raz dziennie ratrakują - więc są bardzo trudne warunki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 32 minuty temu, Marcos73 napisał: A czemu po lewej trasie nikt nie jeździ? pozdro Lewa strona jest jeszcze naśnieżana, na razie jest zamknięta. Powinni otworzyć na dniach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nick zobowiązuje… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Mitek napisał: Bo to jest trasa freeridowa - raz dziennie ratrakują - więc są bardzo trudne warunki. Masz rację tam była szreń teraz już gips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, star napisał: Nick zobowiązuje… niezła stromizna tam jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi