Mitek Napisano Niedziela o 12:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:09 W dniu 17.01.2026 o 08:52, Jan napisał: ten filmik przedstawia jedynie przebieg trasy na tej oślej łące Takie filmiki są absolutnie bezwartościowe w sensie narciarskim - rozumiem, że można w ten sposób filmować kogoś ale śnieg przed sobą...? Natomiast obciach w trakcie realizacji .... pozostaje na lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 13:19 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:19 Godzinę temu, Mitek napisał: Natomiast obciach w trakcie realizacji .... pozostaje na lata. dlatego idę pilnie do lekarza, bo od ostatniego tygodnia moczę się w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu GK kusi: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu No i cyk: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Statsy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, grimson napisał: Statsy: gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu Godzinę temu, Jan napisał: gratuluję Uczciwie pojedzone na GK. Poczatek jazd: na parkingu -1st C, parking pełen. Jak się rozpakowałem z kolegą, to na ON przyjechało na bombach pogotowie oraz policja, pewnie była dobra kraksa na stoku. Mimo dużej ilości aut na parkingu, kolejek do orczyka brak. Do kanapy max czekania 2 min. Warun: idealny pod GS, bo górny, bardziej stromy odcinek to mocny beton. Gdzie moje miękkie Kastle średnio sobie radziły. Potem bardziej miękki środek stoku, dół także betonowy. Także mix. Jak kończyliśmy jazdę, to na parkingu -4st C i idzie temp w dół, prognozują dziś w nocy w okolicach -10. Dzis było wolno, bo jeździłem z kolegą. Jak dobrze pójdzie, wbije jeszcze w tym tyg na nocne w czwartek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu (edytowane) 25 minut temu, grimson napisał: Uczciwie pojedzone na GK. Poczatek jazd: na parkingu -1st C, parking pełen. Jak się rozpakowałem z kolegą, to na ON przyjechało na bombach pogotowie oraz policja, pewnie była dobra kraksa na stoku. Mimo dużej ilości aut na parkingu, kolejek do orczyka brak. Do kanapy max czekania 2 min. Warun: idealny pod GS, bo górny, bardziej stromy odcinek to mocny beton. Gdzie moje miękkie Kastle średnio sobie radziły. Potem bardziej miękki środek stoku, dół także betonowy. Także mix. Jak kończyliśmy jazdę, to na parkingu -4st C i idzie temp w dół, prognozują dziś w nocy w okolicach -10. Dzis było wolno, bo jeździłem z kolegą. Jak dobrze pójdzie, wbije jeszcze w tym tyg na nocne w czwartek. Warun: idealny pod GS, bo górny, bardziej stromy odcinek to mocny beton. Gdzie moje miękkie Kastle średnio sobie radziły. Potem bardziej miękki środek stoku, dół także betonowy. Także mix. Pragnę podkreślić ten fragment opisu. Uwzględnię ten wzorzec w relacji z Bałtowa lub innego Krajna. Dzisiaj na biegówkach było raczej na zjazdach pod DH, ale juniorskie. Pozdro Edytowane 4 minuty temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi