Jan Napisano wczoraj o 19:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:45 5 godzin temu, rulez napisał: Sposób rejestracji jest za prosty, i niestety boty to wykorzystują. Jakby zmienić ten proces, napewno sapmu byłoby dużo mniej. Tak przeglądam działy , zaspamowanie będzie ciężko zlikwidować, porejestrowanych botów są dziesiątki a większość jeszcze się nie uaktywniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 12 godzin temu, Jan napisał: Tak przeglądam działy , zaspamowanie będzie ciężko zlikwidować, porejestrowanych botów są dziesiątki a większość jeszcze się nie uaktywniła Po co to robią? Ci co wpuszczja boty. Jakiś haracz chcą uzyskać, dla hecy czy ze złośliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, a_senior napisał: Po co to robią? Ci co wpuszczja boty. Jakiś haracz chcą uzyskać, dla hecy czy ze złośliwości? a jak myślisz? wystarczy że Admin raz w tygodniu wywali wszystkich nowych spamerów i nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Jan napisał: a jak myślisz? wystarczy że Admin raz w tygodniu wywali wszystkich nowych spamerów i nie będzie problemu Czemu cię wyjebali z funkcyjnego KN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Jan napisał: a jak myślisz? wystarczy że Admin raz w tygodniu wywali wszystkich nowych spamerów i nie będzie problemu Nie mam pojęcia. Hakerem jestem słabym, choć jako były administrator systemu (BTW w swoim czasie najmocniejszego komputera w Polsce) musiałem z nimi walczyć. Różne pomysły przychodzą mi do głowy, włącznie z teoriami spiskowymi, ale w sumie nie wiem. Ty coś powinieneś wiedzieć, bo administrowałeś KN przez dłuższy czas i z takimi atakami miałeś do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, a_senior napisał: Nie mam pojęcia. Hakerem jestem słabym, choć jako były administrator systemu (BTW w swoim czasie najmocniejszego komputera w Polsce) musiałem z nimi walczyć. Różne pomysły przychodzą mi do głowy, włącznie z teoriami spiskowymi, ale w sumie nie wiem. Ty coś powinieneś wiedzieć, bo administrowałeś KN przez dłuższy czas i z takimi atakami miałeś do czynienia. Przez 15 lat tylko raz musiałem usunąć większą ilość postów a tak normalnie to usuwałem spamerów zaraz po rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Jan napisał: Przez 15 lat tylko raz musiałem usunąć większą ilość postów a tak normalnie to usuwałem spamerów zaraz po rejestracji Ale wątki które ci nie pasowały przenosiłeś do czarnej dziury, gdzie trudno było je znaleźć. Cenzura tam panowała okrutna 🤣. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, kordiankw napisał: Ale wątki które ci nie pasowały przenosiłeś do czarnej dziury, gdzie trudno było je znaleźć. Cenzura tam panowała okrutna 🤣. Mnie to nie przeszkadzało. KN umarł śmiercią naturalną. Oby nie stało się to samo z SF. Fora słabną niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, kordiankw napisał: Ale wątki które ci nie pasowały przenosiłeś do czarnej dziury, gdzie trudno było je znaleźć. Cenzura tam panowała okrutna 🤣. taki był regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, a_senior napisał: . Oby nie stało się to samo z SF. zależy tylko od tego czy ktoś będzie chciał płacić za serwer, klucz licencyjny i jeszcze kilka drobiazgów . Najpewniejszy jest teraz skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi