.Beata. Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Dobrze, że te moje ziółka lecznicze już wykiełkowały… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 46 minut temu, Jan napisał: nic z tego nie rozumiem 🙂 napisz proszę jakie macie warunki w Dolomitach W 3zinen 3a i 3b trzyma do końca....reszta pływa po 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 21 minut temu, .Beata. napisał: Dobrze, że te moje ziółka lecznicze już wykiełkowały… I tu droga moja namacalnie widzisz, że tak jak wcześniej gdzieś tam napisałem "sztuczki" się skończyły - wajcha poszła i albo się do roboty kursanci biorą albo pijemy aperole...???? @.Beata.absolutnie nie piję do Ciebie bo Ty akuratnie naumiana jesteś. Co do zasady chcesz lepiej - wróć do podstaw jazdy.....tam gdzie Lindsey Vonn wyglebiła to "moje dziewczyny" ześlizg boczny trenowały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca Skręt NW - ABcadło narciarza - dla wielu forma szczytowa narciarstwa....Ja też tak uważam. Poniżej dwie rolki z "kreskami" i nic więcej nie napiszę bo liczę na konstruktywne wnioski....serdecznie pozdrawiam "rolkowych" narciarzy: https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1661352215289842 https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1438612634406591 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca W dniu 23.03.2026 o 21:55, Mitek napisał: No to ja w tym udziału nie brałem chyba bo nie pamiętam. To "pikuś"... ale że Damian to pamięta - no chyba że mu ktoś opowiadał.. ;)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca 1 godzinę temu, Lexi napisał: To "pikuś"... ale że Damian to pamięta - no chyba że mu ktoś opowiadał.. ;)) 😁 A Ty to pamiętasz bo byłeś przy tym stole biesiadnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca 28 minut temu, Mikoski napisał: 😁 A Ty to pamiętasz bo byłeś przy tym stole biesiadnym. I ja tam bylem miód i wino piłem... 🙂 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Ja tu muszę zaprzeczyć, że @Marcos73 tylko na krawędzi jeździ. Wczoraj prezentował kapitalne szuranko w odsypach i na miętkim i to na szerokiej narcie. Wyglądał równie dostojnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 3 minuty temu, Chertan napisał: Ja tu muszę zaprzeczyć, że @Marcos73 tylko na krawędzi jeździ. Wczoraj prezentował kapitalne szuranko w odsypach i na miętkim i to na szerokiej narcie. Wyglądał równie dostojnie. Nawet zdjęcia robiłem szurając. Ciekawe obiekty poza trasa leżały 😉 pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 24 minuty temu, Chertan napisał: Ja tu muszę zaprzeczyć, że @Marcos73 tylko na krawędzi jeździ. Wczoraj prezentował kapitalne szuranko w odsypach i na miętkim i to na szerokiej narcie. Wyglądał równie dostojnie. A to tylko dlatego, że to były Elany i zakładałem je na lewo 😉 Chciałem Ci dorównać, ale jeszcze długa droga przede mną. A narty fajne, a i warunki były wczoraj obłędne - rano poezja, potem te parę tras było niezłych, szczególnie te czerwone - 2 warianty przy tam jakimś krześle, oczywiście jak był kontrast. Najlepsza to ta czerwona jak jechaliśmy z samej góry, jak już zrobiły się spore odsypy - ta druga nieopodal knajpki oraz ta krótka czarna z knajpki, na początku. Generalnie było parę rodzynków w całym wyjeździe. Ale też sporo wkurwiających niebieskich, czy wręcz czerwonych dojazdówek. No i płaskie światło, co pokonywało wszystkich, oprócz Tomka. Chociaż tez miał momenty. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Niedziela o 12:39 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:39 Myślałem że przesadzacie ale tu faktycznie średnio to wygląda… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 13:05 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:05 25 minut temu, KrzysiekK napisał: Myślałem że przesadzacie ale tu faktycznie średnio to wygląda… który to kolega z forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Czwartek o 17:59 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:59 (edytowane) Znalazłem typa który wykonuje ćwiczenia których nigdy wcześniej do tej pory nigdzie nie widziałem 🧐 niby nic nadzwyczajnego a jednak jakoś nie wpadło mi nigdzie w oko żeby to gdziekolwiek lub ktokolwiek wykonywał -osobiście kiedy będę miał okazję sam przećwiczę filmy poniżej Edytowane Czwartek o 18:07 przez PaVic 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 19:58 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:58 W dniu 26.04.2026 o 15:05, Jan napisał: który to kolega z forum ? To nie kolega z forum tylko tani szpaner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi