KubaR Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada 44 minuty temu, Jan napisał: czyli wszyscy powinni trenować SL, GS, SG, DH ? Nie. po prostu Ci co nie trenowali nie mają raczej szans na to by naprawdę dobrze jeździć. Piszę "raczej" bo są pojedyncze przypadki które dadzą radę, aczkolwiek ja znam taki przypadek jeden. I to nie do końca bo w wieku akademickim zaczął startować.... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada 1 godzinę temu, Victor napisał: Kaunertal a już myślałam że pojedziesz do Val Thorens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada 59 minut temu, Jan napisał: a już myślałam że pojedziesz do Val Thorens VT musi poczekać . Trzeba się jeszcze ciut lepiej doszkolić i można wracać na francuskie rewiry żeby czerpać garściami 🤣😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada Teraz, Victor napisał: VT musi poczekać . Trzeba się jeszcze ciut lepiej doszkolić i można wracać na francuskie rewiry żeby czerpać garściami 🤣😉 jeśli nie miałeś kariery zawodniczej to i tak z tego nic nie będzie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada 31 minut temu, Jan napisał: jeśli nie miałeś kariery zawodniczej to i tak z tego nic nie będzie 🙂 Janek, byłeś ratownikiem medycznym? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada 24 minuty temu, Marcos73 napisał: Janek, byłeś ratownikiem medycznym? pozdro nie a dlaczego takie pytanie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada 5 minut temu, Jan napisał: nie a dlaczego takie pytanie ? Tak mi się wydawało i chciałem wiedzieć. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Listopada Udostępnij Napisano 25 Listopada (edytowane) 9 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Po austriacku to ma już być od trzech albo nawet czterech lat...niestety. Wieloletnia współpraca z Włochami jakoś się nie udała a była szansa na przyjęcie sensownego, spójnego i sprawdzonego programu. Ale ... to było program, który wymagał solidnej pracy od kursanta od podstaw bo Włosi zawsze przywiązywali dużą wagę do podstaw (poważnie traktowali level bronze i silver) oraz do objeżdżenia i różnorodnej techniki nie stroniąc od różnych śniegów i jazdy poza boiskiem. No to teraz ma być jak w Austrii - lekko, łatwo i przyjemnie - taka jest idea nowoczesnego narciarskiego szkolenia. Wakacje, jeździmy tylko po dobrze przygotowanych stokach i przy pięknej pogodzie a ślizganie na promieniu jest celem. POzdro Co się dziwisz? Epoka die hard już dawno minęła. Teraz wszyscy mają wszystko w ułamku sekundy na wyciągnięcie ręki. Czemu w wakacje czy ferie ktoś miałby się męczyć? No chyba, że "sportowcy", na to też jest moda. Krew i łzy. A potem chwała... na fb. Nie oceniam. Tak sobie patrzę. Edytowane 25 Listopada przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi