Jump to content

Ski Arena Szrenica

Administrator
 Share

Recommended Posts

Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone.

Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne.

Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały.

Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg?

Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo.

Załączone miniatury

• DSC_3407.JPG
  • DSC_3401.JPG
  • DSC_3365.JPG
  • DSC_3348.JPG
  • DSC_3351.JPG
  • DSC_3317.JPG

Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać.

Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę.

Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?)

Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma.