Kaem Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Przepraszam za glupie pytanie, ale dawno mnie w SP nie bylo (I chyba nie bedzie): FIS to jest niejako przedluzenie sciany, czyz nie? zwykle tam sie jezdzilo nielegalnie po dobrych opadach sniegu Dokładnie tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 1.7k Created 17 yr Last Reply Apr 11 Top Posters In This Topic 78 263 75 118 Popular Days Feb 5 29 Feb 22 24 Feb 7 21 Feb 22 18 Top Posters In This Topic yukisan 78 posts grimson 263 posts Tomek94 75 posts star 118 posts Popular Days Feb 5 2019 29 posts Feb 22 2021 24 posts Feb 7 2019 21 posts Feb 22 2019 18 posts Popular Posts mlesik March 14, 2022 Pogoda wczoraj przepiękna także dałem się namówić na freeride na ścianie zamiast wyjazdu do szpindla. Zamiast nart do freeridu mogłem założyć slalomki bo twardo jak diabli ale i tak było fantastycznie star February 2, 2023 Fotek już nawaliłem więc słów kilka o następcy wilka, stepowego, co po nocy hasa. Przyjechałem późnym wieczorem po pracy. 2h z Wrocka droga pusta. Byłbym Puchatkowym Misiem ale nocnych jazd brak, a sz star February 1, 2023 Poza trasa nie można jeździć, na oko spoko, choć kosowke widać, ale to jest park, spytaj MarioJ. Posted Images star Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Wynegocjowałem 0:01 w piątek, aby w kolejce do kolejki być na czas, co ważniejsze by zaparkować z godnością z rana pod wyciągiem, a nie stać w korku. To kto tam będzie w piątek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Zima. Coś jeszcze jest na weekend https://www.booking....e=total;ucfs=1 Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Uwaga: Hala Szrenicka także zostanie od jutra otwarta jeszcze FIS i będzie wspaniale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Uwaga: Hala Szrenicka także zostanie od jutra otwarta jeszcze FIS i będzie wspaniale. A wiesz które wyciągi? Np. kamień czy krzesło na Szrenicę? Ps zjeżdżają. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A wiesz które wyciągi? Np. kamień czy krzesło na Szrenicę? Ps zjeżdżają. Tego na razie nie wiadomo, strona tego póki co nie podaje: http://sudetylift.co...zima/ski-arena/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Działał na pewno z 10 lat temu na nim jeździłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... izydar Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Next Page 50 of 69 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Wynegocjowałem 0:01 w piątek, aby w kolejce do kolejki być na czas, co ważniejsze by zaparkować z godnością z rana pod wyciągiem, a nie stać w korku. To kto tam będzie w piątek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Zima. Coś jeszcze jest na weekend https://www.booking....e=total;ucfs=1 Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Uwaga: Hala Szrenicka także zostanie od jutra otwarta jeszcze FIS i będzie wspaniale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Uwaga: Hala Szrenicka także zostanie od jutra otwarta jeszcze FIS i będzie wspaniale. A wiesz które wyciągi? Np. kamień czy krzesło na Szrenicę? Ps zjeżdżają. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A wiesz które wyciągi? Np. kamień czy krzesło na Szrenicę? Ps zjeżdżają. Tego na razie nie wiadomo, strona tego póki co nie podaje: http://sudetylift.co...zima/ski-arena/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Działał na pewno z 10 lat temu na nim jeździłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... izydar Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Next Page 50 of 69 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A wiesz które wyciągi? Np. kamień czy krzesło na Szrenicę? Ps zjeżdżają. Tego na razie nie wiadomo, strona tego póki co nie podaje: http://sudetylift.co...zima/ski-arena/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Działał na pewno z 10 lat temu na nim jeździłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... izydar Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Next Page 50 of 69 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
brachol Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kamień i krzesło na Szrenicę muszą chodzić niewiadomym pozostaje reanimacja orczyka na Ścianie. A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Działał na pewno z 10 lat temu na nim jeździłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... izydar Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Next Page 50 of 69 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
jan koval Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? Działał na pewno z 10 lat temu na nim jeździłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... izydar Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Next Page 50 of 69 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
grimson Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Jest aktualizacja czynnych wyciągów w Szklarskiej. Mają pracować Świąteczny Kamień, Hala Szrenicka I oraz II oraz Baby Lift; Ściana będzie wyłączona. Wszystkie trzy koleje linowe mają być włączone. Podano też warunki narciarskiej: Śnieżynka, Puchatek: miodzio. Hala Szrenicka: dobry warun. Lola: trudne warunki. Ściana: niedostateczne. Jeśli ktoś jutro będzie w Szklarskiej to proszę o krótką relację tutaj, szczególnie będzie mnie interesować stan Loli. Nie chcę zabrać 8 letniej córki na potencjalne lodowisko i minerały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A ten orczyk kiedyś w ogóle działał? dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... izydar Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Next Page 50 of 69 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica
Baltazar Gabka Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Majka, wiesz coś Szklarska.. bez ściany? bez jaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... izydar Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Next Page 50 of 69 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Ski Arena Szrenica
star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 dziecko drogie za mojej młodości na nim się obracało Mama? Wierzę. Ja w młodości Zakopane. Wrocław w wieku dojrzałym się przydarzył. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Wszystko jasne. Na Loli warunki ponoć trudne. Wszystkie wyciągi chodzą dziś oprócz jednego wiec git. Info ze strony. Jutro wizja lokalna. Jednak am. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ktoś coś dzisiaj w Szkarskiej? Jak wyglada Lola- da się bez problemu zjechać? Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredowski Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tak. Na luzie. Kilka trawek do ominięcia. Przygotowanie bardzo dobre. Sstar nie lec w kuta bo ja czasami patrze co wytworzyles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Dzięki. Jest lód, czy czysty śnieg? Z rana czysty ratrakowany śnieg Lola i Śnieżynka, nie tak twardo, w południe na Kamieniu przelodzenia. Na Hali ok. Na ścianie różne śniegi, lepiej w prawo lub jeszcze lepiej w lewo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izydar Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Współczuję - to oznacza mniej więcej 1 wjazd+zjazd na godzinę. W tej temperaturze trzeba mieć dużo pasji. Chciałbym życzyć lepszych warunków jutro ale mało we mnie optymizmu. Będzie powtórka z dzisiaj jak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sports Tracker pokazuje, ze 1 pełna kolejka czyli czekanie w kolejce, wjazd na górę i zjazd to 38 minut. Na bogato.Byloby glamour, gdyby nie to, ze człowiek cisnął tym Puchatkiem w dół, żeby się trochę rozgrzać. Dziś zjechałem raz Puchatkiem. Uszy mi się nie rozgrzały. Wprost przeciwnie. Pewno przez czapkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Next Page 50 of 69 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
star Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Planujemy wpaść do Szklarskiej za tydzień po weekendzie , prognozy planują dużą odwilż, ktoś był dziś lub jest i może podpowiedzieć czy jest na tyle śniegu co by się to utrzymało/ przetrwało na 2/3 dni odwilży? ( dośnieżają obecnie trasy?) Tak Puchatka dośnieżają. Wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Next Page 50 of 69 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
grimson Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Poranny widok na Labski Szczyt- w chmurach, i schronisko. Niestety zaspalismy z rana, zaraz śniadanie i uderzamy na narty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts