daro65_del Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ja tez dzisiaj zaliczylem Soszow. Uwazam, ze warunki byly naprawde super (wczoraj byl SON - tam jest katastrofa). Ludzi bardzo duzo, trzeba bylo na trasie miec oczy dookola glowy.Gdzie w SON jest katastrofa a tu tak fantastycznie ,że ludzi dookoła oczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 W sobote bylem w Szczyrkowskim, a w niedziele na Soszowie. I roznica w warunkach jest naprawde znaczaca. Na korzysc dla Soszowa. Na pewno w Wisle nie widzialem kamieni i przetarc, a w Szczyrku bylo tego dosc sporo, nie mowiac juz o lodzie. A tlok na trasach w Wisle mi bardziej dokuczal - byc moze dlatego, ze tam jest mniej tras, a w Szczyrku jest sie gdzie rozjechac.akurat też byłem w Szczyrkowskim od strony Czyrnej i katastrofy nie widziałem ale nie będę polemizował bo chyba mamy inne patrzenie a może jeździliśmy po innych trasach, a za 2 dni może już być tak jak ty piszesz czyli: muldziście, lodziście, kamieniście i ...deszczowo - po prostu katastrofalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca10 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam Jak aktualne warunki w Soszowie? Wybieram się w niedzielę (10 luty), zabieram znajomych z zagranicy, nie chciał bym ich na jakąś minę władować. Proszę o krótką relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jak aktualne warunki w Soszowie? Wybieram się w niedzielę (10 luty), zabieram znajomych z zagranicy, nie chciał bym ich na jakąś minę władować. Proszę o krótką relację.Jeśli tylko wdepniesz tam na minę to jeszcze w pogotowiu masz: Cieńków, Wróblonki i inne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Te, które są dostępne z krzesła- w uproszczeniu (bo dostępna z krzesła "czarna" nie jest oświetlona). Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Takie pytanie: które trasy na Soszowie (oprócz tej przy krześle) nadają się do jazdy wieczornej? Na mapce ośrodka nie ma zaznaczonego oświetlenia Tylko przy krześle-i wariant-trasa 2 i 5 jeżeli są otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Warunki podobno bdb. Kolejek na dole brak... Będę tam w najbliższy poniedziałek. Jeśli ktoś mnie chce poznać ... to tam będę do godz. 13tej. Jeżdżę w kolorowej czapce z daszkiem marki.... www.wisla.pl Użytkownik rycho65 edytował ten post 16 luty 2013 - 22:02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Witajcie, Był ktoś dziś na soszowie ? Jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 No to sam sobie odpowiem: Byłem dziś 11-16, karnet 5h za 50zł + dodatkowo jeden wjazd "zapoznawczy" zeby sprawdzić jakie są warunki. Ogólnie dużo luźnego śniegu, muldy i lód. W okolicy i na samym "laczniku" trasy czerwonej i niebieskiej trochę kamieni (spotkałem dwa większe, jak pół pięści). Ludzi od ok 12 - dużo(kolejka zaczynala się mniej wiecej w tym miejsc gdzie jest luka pomiedzy dwoma stojakami na narty - jesli ktoś byl, to wie gdzie ), po 14 spkojniej (tylko kilka osób do bramki). Trasa niebieska była w lepszym stanie niż czerwona - mniej lodu. Przejrzałem jeszcze ślizgi - po dzisiejszej jeździe są "przeorane"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Hej jak tam na Soszowie dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Witajcie, Mam pytanie, obowiązuje na soszowie jakiś "bufor czasowy", czyli minimalny czas przed kolejnym odbiciem karty-otwarciem bramki (mowa oczywiście o karnetach czasowych) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Witajcie, Mam pytanie, obowiązuje na soszowie jakiś "bufor czasowy", czyli minimalny czas przed kolejnym odbiciem karty-otwarciem bramki (mowa oczywiście o karnetach czasowych) ?? Był (jest?) na orczyku nad krzesełkiem - kiedyś mi skasowało, nie wpuściło i kolejnych parę minut musiałem czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Lukaszo86 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witajcie, Mam pytanie, obowiązuje na soszowie jakiś "bufor czasowy", czyli minimalny czas przed kolejnym odbiciem karty-otwarciem bramki (mowa oczywiście o karnetach czasowych) ?? Każdy skipass czasowy działa na buforze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... bodex4 Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Temperatura pewnie nie zachęca do jutrzejszego porannego wyjazdu na 8.oo. Czy ktoś dzisiaj był w Wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pytoon Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Temperatura pewnie nie zachęca do jutrzejszego porannego wyjazdu na 8.oo. Czy ktoś dzisiaj był w Wiśle? Ktoś z Was był dziś na Soszowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ktoś z Was był dziś na Soszowie? Byłem wczoraj na Soszowie. Start około 8.10 Na orczyku dowiedziałem się że wyciąg ruszył już od 7.00. Jeżdziłem 2h. Na początku było twardo jeździłem na niebieskiej przy nie chodzącym łamanym orczyku. Po około 1h zrobiło się miękko. Zjechałem kilka razy na niebieskiej i kilka razy przy wyciągu. Pogoda była piękna niestety b.ciepło. Jeździłem na wypożyczonych Voelke Recetiger RC 170. Na twardym ta narta jest taka sobie (ostrzona na 88) na odsypach i w miękkich radzi sobie bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jeździłem na wypożyczonych Voelke Recetiger RC 170. Na twardym ta narta jest taka sobie (ostrzona na 88) na odsypach i w miękkich radzi sobie bardzo fajnie Hmm, mam ją trzy lata i czegoś nowego sie dowiaduje Wrażenia mam 180st odmienne, na twardym ta narta zapiernicza az miło a na miękkim się zapada z uwagi na wąskie pod butem no ale każdy ma swoje zdanie. Może za ciężki jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Moja narta GS jest węższa pod butem i bez porównania lepsza na twarde. Ten Voelk 170cm jest fajny ale na miękkim promień około 17m daje możliwość bez problemów jechania krótkim i długim skrętem narta dynamicznie przechodzi ze skrętu w skręt ale na twartym….. Tak na marginesie komórki w tych warunkach są do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nie no porównanie do GS to nieporozumienie - wiadomo. Nie poleciłbym ich jednak zdecydowanie na miękkie czy krótki skręt - są zdecydowanie lepsze narty do tego. Mi osobiście w 100% wystarcza do dość szybkiej jazdy i długiego oraz średniego skrętu. Nie jestem jednak wyznacznią z uwagi na słabe umiejetności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Friski Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Soszow dzis znowu ruszyl, kanapa czynna od 7.30 do 19. Niestety, zniknela promocja na karnet od 12 ale rekompensuja dobrymi warunkami na stoku. Przyjechalem po poludniu i zastalem rowny, dosc twardy stok na ktorym mozna bylo kleslic i ogladac swoje linie. Gruba warstwa bialego na trasie, temperatura (w poludnie) okolo zera i przelotne acz intensywne opady sniegu dobrze rokuja dla wybierajacych sie tam w Swieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Super, szkoda tylko że górna trasa nieczynna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Czy mając letnie opony jest szansa dojazdu do tego ośrodka ? Kurcze, troche sie pospieszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Letnie + łańcuchy - bez problemu. A powaznie to dojazd jest tam zwykle bardzo dobrze przygotowany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wczoraj zjeżdżałem na letnich, powolutku da radę. Droga czarna do samej góry. Dzieki śliczne P.s. łańcuchy mam ale na zimowe - inny rozmiar niż letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... bubol.T Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Był ktoś może dzisiaj? nie wiem ,czy warto się tam wybierać jutro rano na otwarcie ,czy obrać mniej oblegany kierunek, boję się dzikich tłumów,niedziela i ferie śląskie nie wróżą dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Lukaszo86 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witajcie, Mam pytanie, obowiązuje na soszowie jakiś "bufor czasowy", czyli minimalny czas przed kolejnym odbiciem karty-otwarciem bramki (mowa oczywiście o karnetach czasowych) ?? Każdy skipass czasowy działa na buforze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... bodex4 Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Temperatura pewnie nie zachęca do jutrzejszego porannego wyjazdu na 8.oo. Czy ktoś dzisiaj był w Wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pytoon Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Temperatura pewnie nie zachęca do jutrzejszego porannego wyjazdu na 8.oo. Czy ktoś dzisiaj był w Wiśle? Ktoś z Was był dziś na Soszowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ktoś z Was był dziś na Soszowie? Byłem wczoraj na Soszowie. Start około 8.10 Na orczyku dowiedziałem się że wyciąg ruszył już od 7.00. Jeżdziłem 2h. Na początku było twardo jeździłem na niebieskiej przy nie chodzącym łamanym orczyku. Po około 1h zrobiło się miękko. Zjechałem kilka razy na niebieskiej i kilka razy przy wyciągu. Pogoda była piękna niestety b.ciepło. Jeździłem na wypożyczonych Voelke Recetiger RC 170. Na twardym ta narta jest taka sobie (ostrzona na 88) na odsypach i w miękkich radzi sobie bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jeździłem na wypożyczonych Voelke Recetiger RC 170. Na twardym ta narta jest taka sobie (ostrzona na 88) na odsypach i w miękkich radzi sobie bardzo fajnie Hmm, mam ją trzy lata i czegoś nowego sie dowiaduje Wrażenia mam 180st odmienne, na twardym ta narta zapiernicza az miło a na miękkim się zapada z uwagi na wąskie pod butem no ale każdy ma swoje zdanie. Może za ciężki jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Moja narta GS jest węższa pod butem i bez porównania lepsza na twarde. Ten Voelk 170cm jest fajny ale na miękkim promień około 17m daje możliwość bez problemów jechania krótkim i długim skrętem narta dynamicznie przechodzi ze skrętu w skręt ale na twartym….. Tak na marginesie komórki w tych warunkach są do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nie no porównanie do GS to nieporozumienie - wiadomo. Nie poleciłbym ich jednak zdecydowanie na miękkie czy krótki skręt - są zdecydowanie lepsze narty do tego. Mi osobiście w 100% wystarcza do dość szybkiej jazdy i długiego oraz średniego skrętu. Nie jestem jednak wyznacznią z uwagi na słabe umiejetności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Friski Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Soszow dzis znowu ruszyl, kanapa czynna od 7.30 do 19. Niestety, zniknela promocja na karnet od 12 ale rekompensuja dobrymi warunkami na stoku. Przyjechalem po poludniu i zastalem rowny, dosc twardy stok na ktorym mozna bylo kleslic i ogladac swoje linie. Gruba warstwa bialego na trasie, temperatura (w poludnie) okolo zera i przelotne acz intensywne opady sniegu dobrze rokuja dla wybierajacych sie tam w Swieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Super, szkoda tylko że górna trasa nieczynna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Czy mając letnie opony jest szansa dojazdu do tego ośrodka ? Kurcze, troche sie pospieszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Letnie + łańcuchy - bez problemu. A powaznie to dojazd jest tam zwykle bardzo dobrze przygotowany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wczoraj zjeżdżałem na letnich, powolutku da radę. Droga czarna do samej góry. Dzieki śliczne P.s. łańcuchy mam ale na zimowe - inny rozmiar niż letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... bubol.T Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Był ktoś może dzisiaj? nie wiem ,czy warto się tam wybierać jutro rano na otwarcie ,czy obrać mniej oblegany kierunek, boję się dzikich tłumów,niedziela i ferie śląskie nie wróżą dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła
bodex4 Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Temperatura pewnie nie zachęca do jutrzejszego porannego wyjazdu na 8.oo. Czy ktoś dzisiaj był w Wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytoon Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Temperatura pewnie nie zachęca do jutrzejszego porannego wyjazdu na 8.oo. Czy ktoś dzisiaj był w Wiśle? Ktoś z Was był dziś na Soszowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ktoś z Was był dziś na Soszowie? Byłem wczoraj na Soszowie. Start około 8.10 Na orczyku dowiedziałem się że wyciąg ruszył już od 7.00. Jeżdziłem 2h. Na początku było twardo jeździłem na niebieskiej przy nie chodzącym łamanym orczyku. Po około 1h zrobiło się miękko. Zjechałem kilka razy na niebieskiej i kilka razy przy wyciągu. Pogoda była piękna niestety b.ciepło. Jeździłem na wypożyczonych Voelke Recetiger RC 170. Na twardym ta narta jest taka sobie (ostrzona na 88) na odsypach i w miękkich radzi sobie bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jeździłem na wypożyczonych Voelke Recetiger RC 170. Na twardym ta narta jest taka sobie (ostrzona na 88) na odsypach i w miękkich radzi sobie bardzo fajnie Hmm, mam ją trzy lata i czegoś nowego sie dowiaduje Wrażenia mam 180st odmienne, na twardym ta narta zapiernicza az miło a na miękkim się zapada z uwagi na wąskie pod butem no ale każdy ma swoje zdanie. Może za ciężki jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Moja narta GS jest węższa pod butem i bez porównania lepsza na twarde. Ten Voelk 170cm jest fajny ale na miękkim promień około 17m daje możliwość bez problemów jechania krótkim i długim skrętem narta dynamicznie przechodzi ze skrętu w skręt ale na twartym….. Tak na marginesie komórki w tych warunkach są do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nie no porównanie do GS to nieporozumienie - wiadomo. Nie poleciłbym ich jednak zdecydowanie na miękkie czy krótki skręt - są zdecydowanie lepsze narty do tego. Mi osobiście w 100% wystarcza do dość szybkiej jazdy i długiego oraz średniego skrętu. Nie jestem jednak wyznacznią z uwagi na słabe umiejetności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Friski Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Soszow dzis znowu ruszyl, kanapa czynna od 7.30 do 19. Niestety, zniknela promocja na karnet od 12 ale rekompensuja dobrymi warunkami na stoku. Przyjechalem po poludniu i zastalem rowny, dosc twardy stok na ktorym mozna bylo kleslic i ogladac swoje linie. Gruba warstwa bialego na trasie, temperatura (w poludnie) okolo zera i przelotne acz intensywne opady sniegu dobrze rokuja dla wybierajacych sie tam w Swieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Super, szkoda tylko że górna trasa nieczynna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Czy mając letnie opony jest szansa dojazdu do tego ośrodka ? Kurcze, troche sie pospieszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Letnie + łańcuchy - bez problemu. A powaznie to dojazd jest tam zwykle bardzo dobrze przygotowany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wczoraj zjeżdżałem na letnich, powolutku da radę. Droga czarna do samej góry. Dzieki śliczne P.s. łańcuchy mam ale na zimowe - inny rozmiar niż letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... bubol.T Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Był ktoś może dzisiaj? nie wiem ,czy warto się tam wybierać jutro rano na otwarcie ,czy obrać mniej oblegany kierunek, boję się dzikich tłumów,niedziela i ferie śląskie nie wróżą dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła
paypal Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jeździłem na wypożyczonych Voelke Recetiger RC 170. Na twardym ta narta jest taka sobie (ostrzona na 88) na odsypach i w miękkich radzi sobie bardzo fajnie Hmm, mam ją trzy lata i czegoś nowego sie dowiaduje Wrażenia mam 180st odmienne, na twardym ta narta zapiernicza az miło a na miękkim się zapada z uwagi na wąskie pod butem no ale każdy ma swoje zdanie. Może za ciężki jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Moja narta GS jest węższa pod butem i bez porównania lepsza na twarde. Ten Voelk 170cm jest fajny ale na miękkim promień około 17m daje możliwość bez problemów jechania krótkim i długim skrętem narta dynamicznie przechodzi ze skrętu w skręt ale na twartym….. Tak na marginesie komórki w tych warunkach są do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nie no porównanie do GS to nieporozumienie - wiadomo. Nie poleciłbym ich jednak zdecydowanie na miękkie czy krótki skręt - są zdecydowanie lepsze narty do tego. Mi osobiście w 100% wystarcza do dość szybkiej jazdy i długiego oraz średniego skrętu. Nie jestem jednak wyznacznią z uwagi na słabe umiejetności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Friski Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Soszow dzis znowu ruszyl, kanapa czynna od 7.30 do 19. Niestety, zniknela promocja na karnet od 12 ale rekompensuja dobrymi warunkami na stoku. Przyjechalem po poludniu i zastalem rowny, dosc twardy stok na ktorym mozna bylo kleslic i ogladac swoje linie. Gruba warstwa bialego na trasie, temperatura (w poludnie) okolo zera i przelotne acz intensywne opady sniegu dobrze rokuja dla wybierajacych sie tam w Swieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Super, szkoda tylko że górna trasa nieczynna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Czy mając letnie opony jest szansa dojazdu do tego ośrodka ? Kurcze, troche sie pospieszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Letnie + łańcuchy - bez problemu. A powaznie to dojazd jest tam zwykle bardzo dobrze przygotowany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wczoraj zjeżdżałem na letnich, powolutku da radę. Droga czarna do samej góry. Dzieki śliczne P.s. łańcuchy mam ale na zimowe - inny rozmiar niż letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... bubol.T Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Był ktoś może dzisiaj? nie wiem ,czy warto się tam wybierać jutro rano na otwarcie ,czy obrać mniej oblegany kierunek, boję się dzikich tłumów,niedziela i ferie śląskie nie wróżą dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
paw1 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Moja narta GS jest węższa pod butem i bez porównania lepsza na twarde. Ten Voelk 170cm jest fajny ale na miękkim promień około 17m daje możliwość bez problemów jechania krótkim i długim skrętem narta dynamicznie przechodzi ze skrętu w skręt ale na twartym….. Tak na marginesie komórki w tych warunkach są do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nie no porównanie do GS to nieporozumienie - wiadomo. Nie poleciłbym ich jednak zdecydowanie na miękkie czy krótki skręt - są zdecydowanie lepsze narty do tego. Mi osobiście w 100% wystarcza do dość szybkiej jazdy i długiego oraz średniego skrętu. Nie jestem jednak wyznacznią z uwagi na słabe umiejetności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Soszow dzis znowu ruszyl, kanapa czynna od 7.30 do 19. Niestety, zniknela promocja na karnet od 12 ale rekompensuja dobrymi warunkami na stoku. Przyjechalem po poludniu i zastalem rowny, dosc twardy stok na ktorym mozna bylo kleslic i ogladac swoje linie. Gruba warstwa bialego na trasie, temperatura (w poludnie) okolo zera i przelotne acz intensywne opady sniegu dobrze rokuja dla wybierajacych sie tam w Swieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Super, szkoda tylko że górna trasa nieczynna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Czy mając letnie opony jest szansa dojazdu do tego ośrodka ? Kurcze, troche sie pospieszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Letnie + łańcuchy - bez problemu. A powaznie to dojazd jest tam zwykle bardzo dobrze przygotowany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wczoraj zjeżdżałem na letnich, powolutku da radę. Droga czarna do samej góry. Dzieki śliczne P.s. łańcuchy mam ale na zimowe - inny rozmiar niż letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... bubol.T Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Był ktoś może dzisiaj? nie wiem ,czy warto się tam wybierać jutro rano na otwarcie ,czy obrać mniej oblegany kierunek, boję się dzikich tłumów,niedziela i ferie śląskie nie wróżą dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
bubol.T Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Był ktoś może dzisiaj? nie wiem ,czy warto się tam wybierać jutro rano na otwarcie ,czy obrać mniej oblegany kierunek, boję się dzikich tłumów,niedziela i ferie śląskie nie wróżą dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi